Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bizi990
senior tag
Csak a windows üresjáratában megy, ezért elméletileg csak más idle-ben futó progikat, amiből nem sok van.
Nekem amúgy a 3.08-as kliens win2k-n mindig megfogta a gépet induláskor, akár 10-20 percig is fogott szinte mindent. Persze a seti 'újraindításával' nem kellett kivárni, de elég idegesítő volt...
bizi -
bizi990
senior tag
Nyegleo:
én voltam. Egész jó kis gyűjteményt raktá össze a Bővebben: link -n. Ez itt a reklám helye volt
Krix:
köszi! Bár most a segédprogikkal szenvedek, próbálom megtalálni a számomra optimális összeállítást. Valszeg a setistash lesz a nyerő, az meg elegendő ha a startupból megy. Igaz azért leírhatnád win2k-n hogy kell belőni service-ként.
crab:
Ha esetleg vmi aktív oldal kell (php+mysql) és gyorsan össze lehet dobni, akkor szóljatok!
bizi -
bizi990
senior tag
Akkor ha jól értem a 3.03-as a leggyorsabb és ez nem parancssoros.
Lécci küldd el mailban ( bizi990(KUKAC)netscape(PONT)net ) vagy a linket! Release Notes szerint csak screen saver és biztonsági javítások voltak azóta: képernyővédőt nem használom, tűzfal meg remélem megvéd...
bizi
[Szerkesztve] -
bizi990
senior tag
Parancssoros mennyivel gyorsabb? Az is indul service-ként és fut idle-ben?
bizi -
bizi990
senior tag
válasz
concret_hp #710 üzenetére
Üdv a csapatban!
bizi -
bizi990
senior tag
Az elsőhelyezett kiszállt a csapatból? Mindenkinél ott a jel, hogy eggyel feljebb lépett. http://orion.setiatwork.com/cgi-bin/wkystat.pl?group=Prohardver!
bizi -
bizi990
senior tag
válasz
Starsky72 #615 üzenetére
http://setiathome.ssl.berkeley.edu/sstatus.html szerint minden OK. Valszeg nálad a hiba.
bizi -
bizi990
senior tag
Na, megint én vagyok
Last updated: Sat Oct 4 15:18:03 2003 UTC
Ez miatt nem látszok ugye?Milyen időközönként frissítik?
bizi -
bizi990
senior tag
http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/team/team_166543.html
itt nem látom magamat.
phseti.tk-ról a statisztikában viszont igen...
bizi -
bizi990
senior tag
Basszus, de én miért nem látom magam?!
phseti.tk-ról is megnéztem, az adataimnál szereplő prohardver linkről is megnéztem, de nem látom. Lécci küldjetek egy linket vagy homályosítsatok fel, hogy mi van.
Más.
Win2k-n használom és winnel együtt indul. Az elején iszonyat fogja a gépet, mindent. Először csak azt hittem a javas progikat (netscape7, oracle kliensek). Ha kikapcsolom és pár perc múlva vissza, akkor már nincs semmi gond. Nálatok nincs ilyen?
bizi -
bizi990
senior tag
crab!
Lécci nézd meg te is hogy fent vagyok-e a listán, hátha te többet látsz. Profile-omnál kiírja, hogy a ph-nál vagyok, de ott viszont nem szerepelek. Először azt hittem a név nélküli 9 csomagos vagyok, de aztán rájöttem mégse, mert most már 16-nál tartok, meg megadtam a nickemet is.
Seti nick / email: bizi990 / bizi990@netscape.net
Kösz!
Kicsit kivagyok ettől, mert a beállítások változtatásánál és a joinnál állandóan átirányított más oldalra, meg túl foglalt volt a server stb stb...
bizi -
bizi990
senior tag
Hali!
Bocs, de nem olvasom végig ezt a párszáz hsz-t...
Nemrég kapcsoltam ki a cpuidle-t és tértem át a seti-re
Mi ez a 3000WU és hogyan lehet csatlakozni a ph csapatba, ha lehet?
bizi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest