Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Michi
tag
Sziasztok! Nekem nagy nagy help kéne hozzáértő emberkékkel az élen
Van 1 Amilo pi1536 -os Fusi notim, ebben van ugye Intel i945pn típusú alaplap + t2350,amihez szépen nem találok clock.gen-t.... Viszont találtam 1 oldalt,ahol leírja nekünk 1 pajtásunk, hogyan kell setfsb-vel ezeket a lapokat tuningolni a benne rejlő procikkal.Viszont rajtam ez sem segített,pedig ugyanolyan típusú alaplapom van southbridge-el megegyezően,de mindig pll olvasási hibát ír ki setfsb

Valaki pls help milyen clockgent lenne érdemes használni, vagy milyen cpu tuningoló progit!
THX

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro - White Titanium - 128GB - Akku: 98% - Megkímélt Újszerű állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Van 1 Amilo pi1536 -os Fusi notim, ebben van ugye Intel i945pn típusú alaplap + t2350,amihez szépen nem találok clock.gen-t.... Viszont találtam 1 oldalt,ahol leírja nekünk 1 pajtásunk, hogyan kell setfsb-vel ezeket a lapokat tuningolni a benne rejlő procikkal.