Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shim

őstag

Végre bejött itthon is nemrég az x50 széria! (gy.k. 250,350,450,550) Ez a régebbi x00 széria felújított változata, jobb külsö-belső tulajdonságok.
    Pár hete már kapható, én a mm-ban vettem.
    Volt egy mx300 fülesem és mivel eredeti áron el tudtam passzolni (2k), vettem egy 350-t ötszáz Ft-tal drágábban. Nos a véleményem:
    ISTENTELEN JÓÓÓ. sry :)
    Pro:
    -jobb dizájn (már nem olyan ''semmilyen'' kinézetű''
    -végre felismerték, hogy az asszimetrikus zsinór jó dolog ;)
    -kisebb lett a jack dugó, nagyon kis aranyos
    -a kábelcsatlakozást megtörésvédelemmel látták el, működik, teszteltem :)

-a hangzásról:
    -sokkal hangosabb lett (még tovább bírja a discmanem, mivel alacsonyabb hangerőn hallgathatom :)
    -írnak vmi kamu ''Basswind system''-ről, a lényege az, hogy ezerszer jobb lett a basszus,
    sokkal áthatóbb és mélyebb, mx500-at simán leverte! (sok más téren is)
    -frekitartományt egy ezressel feljebb tolták, gondoltam ez is csak marketing-szöveg, de a középmagasak és magasak is egyaránt sokkal szebbek lettek, olyan hangokat is meghallok amiket eddig nem, sokkal élesebb, tisztább-ezt valahogy nehezen hittem el, de szöveg szerint a sztereó hatás is jobb lett (persze ugyancsak a ''Basswind system''-ne hála'') és tényleg! Fatboy összesből kiválogattam azokat a számokat melyek leginkább rájátszanak arra, h egyik odalról a másikra viszik a hangot és sokkal jobban tetszett, tisztább volt az átmenet, lágyabb

Kontra:
    -nincs ;]

mx500 összehasonlítást bővebben majd a jövő héten tervezek.
    Összefoglalásképpen csak ajánlani tudom a felújított darabokat, legalábbis az mx300&500 vs 350 összehasonlítgatásom alapján. Aki rendelkezik ilyen cuccal ossza meg tapasztalatiat!

Új hozzászólás Aktív témák