Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy Sennheiser guru segítségére:
Van egy régi HD 477-em, amit már nagyon megkedveltem, viszont a fülpárna ill. szivacs (ear pads) része már igen elhasználódott. Sajnos azonban a gyártó ehhez a típushoz nem forgalmaz már csere-szivacsot,...Viszont pletyka szinten olvastam hogy más típusok fülpárnáit is rá lehet tenni gond nélkül, na erről tud valaki valamit?
Pl. HD497-hez még árulnak ilyen szivacsokat, nagyon örülnék ha rámenne, de olcsónak nem mondanám egyiket sem, így vaktában próbálgatni nyilván nem szeretném...
-
Shufny
őstag
Egy normál Xonar vagy X-Fi hangminőségben dobna rajta, de hangerőben nem kéne. Persze nem hallottam minden alaplap hangkártyáját, szóval biztosra nem tudom mondani. Max az jutott eszembe, hogy valahogy sikerült elérniük, hogy hangkártya halkabb legyen, ha van bedugva mikrofon.
Ilyenről se hallotam még, de sose lehet tudni. -
Shufny
őstag
Alaplapit is beleértve.
Hallottam már borzalmasat, de hangereje mindegyiknek volt bőven. Viszont, ha másik fejhallgatóval sokkal hangosabb (azért jó lenne tudni milyen az, de most hirtelen nem tudok semmilyen "200 -as" Sennheiserről, ami hangosabban kéne szóljon a PC151 -nél), akkor az azt sejteti, hogy nem ott van a probléma. Persze jó lenne, ha ki tudnád próbálni mással is. Mp3 lejátszó, házimozierősítő vagy valami hasonló füleskimenete stb. -
Shufny
őstag
PX200 -ról van szó? Mert annak kb ugyanolyan hangosnak kéne lennie. Dobhat rajta sokminden, de ha mással nincs ilyen probléma akkor valószínűleg nem a hangkártyával van a baj. Én speciel nem találkoztam még olyan hangkártyával, ami nem tud üvöltetni egy ilyen paraméterekkel rendelkező fülest.
-
tomic
addikt
Maxon van. Előtte hogy mit használtam azt nem tudom mi volt. Valami fülbedugós kaka.
De próbáltam tesóm 200 át és az sokkal hangosabb mint ez.
Szépen szól ez hallok olyan hangokat is amikről fogalmam nem volt hogy benne vannak egy adott zenében pl, de nem elég hangos nekem. Barátnőm is ezt mondta.
Hangkari dob rajta valamit? -
tomic
addikt
Sziasztok!
Hozzá jutottam egy (ajándék) pc151 es típusú fejhallgatóhoz.
A problémám az hogy nem elég hangos.
Lehet ezen valamit javítani , esetleg hangkártyával? -
Roberto_85
csendes tag
Az utcára,metróra, vonatra akarok egy jó fülest venni. Főleg techno, house, elctro house zenéket hallgatok. Most akarok venni egy jó fülest Mit tudnátok ajánlani?
Sennheiser HD215 megtetszett. Erről hallott vki negatív vagy pozitív véleményt? V esetleg vki kis próbálta már? Várom a válaszokat! :-) -
Alfa80X
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Sennheiser fülessel kapcsolatban, és bár ez nem a témaindító hozzászóláshoz hasonó, de leginkább ez a topic passzolt a problémámhoz:
Van egy amúgy tökéletesen működő Sennheiser HD 497-es típusú fülesem, de a sok használattól elérett, és "elnyíródott" a kábele a füles csatlakozási részén. Viszont - bár nem tudom ez Sennheiser vonás-e - cserélhető a kábel, ugyanis mini-jack-el csatlakozik a fülesre a L és R oldal is.
A kérdésem pedig az volna, nem tudja-e véletlenül valaki, hogy hol lehet Budapesten ilyen kábelt beszerezni? Nagyobb elektronikai áruházakban ugyanis nem találtam. (Igaz nem is bíztam benne, hogy találok...
)Előre is köszönöm a segítséget!
-
canniball
nagyúr
-
cherockee
aktív tag
ápp
-
cherockee
aktív tag
ápp
-
cherockee
aktív tag
ápp
-
cherockee
aktív tag
senki?
202 és 212 nekem is tetszik, sok joot olvastam róla, esetleg más vélemény, más kérdésekre válasz? -
cherockee
aktív tag
ok, rs-115 eladónak külön topicja nyitva, siessetek, nagyon nem kell nekem..
más: tudja valaki hol lehet rs-130ast kapni? seholse találok -
cherockee
aktív tag
elsőként: eladó egy RS-115ös, vadi uj, tegnap vettem, nem is használtam, mert nem tetszik. Supra aurális, nekem meg nem ilyen kell ( supra aurális ami a fülön fexik fel, circum aurális ami meg körbeveszi a fület). amugy 2 év garipapirja megvan, minden tartozék, eredeti doboz...stb....vettem 26ért, adom 23ért. mailbe akit érdekel,
2. szeretnék helyére egy rs 130ast, akár cserélném is ráfizetéssel, 140es is belefér, ha joo az ára....szintén mailbe ha lehet.
3. kérdezném hogy utcai használatra, tehát zártakból, circum aurális formájuakból zenehallgatásra milyent ajánlatok? 6-8-max10 000 lenne rá, kényelem fontos, kinézet nem annyira. új érdekel csak vagy nagyon kissé használt.
de főleg itt tapasztalatok érdekelnek, olyan kéne ami drum, metal, és ambient zenére joo, tehát nem kell paraszt basszus, de legyen benne mély rendesen ( bassgitározom 3 éve, csak kell nekem
...
4. tippet kérnék hogy miylen mp3 lejátszók közt keresgéljek: oylan kéne ami el is bírja a fenti fejhallgatót. mostani philippínóm már halk egy régi philipsel is, és nagyon gyenge a dinamikája. a lényeg: 512 elég, kijelző nem kell, hangminőség tényleg joo is legyen, usb csati, se méret se kinézet nem lényeg. ár meg ami jön....
na a fenti kérdések bármelyikére aki amit tud azt irja lécci, a cserebere-vétel ügyben ha lehet mailbe
előre is kösz, alku nincs, segitség meghálálása nem marad el
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ilyenről se hallotam még, de sose lehet tudni.
Hallottam már borzalmasat, de hangereje mindegyiknek volt bőven. Viszont, ha másik fejhallgatóval sokkal hangosabb (azért jó lenne tudni milyen az, de most hirtelen nem tudok semmilyen "200 -as" Sennheiserről, ami hangosabban kéne szóljon a PC151 -nél), akkor az azt sejteti, hogy nem ott van a probléma. Persze jó lenne, ha ki tudnád próbálni mással is. Mp3 lejátszó, házimozierősítő vagy valami hasonló füleskimenete stb.
...