- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Lajos11107
tag
Sziasztok!!
Sziasztok!!
Nekem lenne egy Asus k8v-x alaplapom,és valamiért nem tudom feltenni rá a Via Sata Raid Contorollert, ez hogyan tudnám orvosolni?
laptop vinyómat akarnám rá dugni a gépre,és valamiért nem akarja fel ismerni,hiába dugom be a Sata1 vagy a Sata2-es be,nem érzékeli ez meg tudnám valahogyan csinálni,hogy jó legyen? -
Sperafico
aktív tag
Mikor bootoláskor a gép kiírja hogy:
SATA1:
SATA2:
ott lehet nyomni Ctrl+F-et asszem de az is ki van írva.ejön egy menü és ott kell felismertetni a winyót a géppel először. Ha nem csinálod ezt meg akkor az XP telepítő sem veszi észre! -
net84
őstag
Nem a bios-be kell keresned, hanem utánna a satának van saját ''biosza'', de itt elvileg automatice felismeri.
XP telepítés elött egy működő gépbe berakod az alaplapi cd-t és megkeresed a sata-raid drivert és abba találsz egy driver disc létrehozó exe-t. Ezt elindítod (természetesen az 1,44 FDD lemezzva a meghajtójában van) és készít egy lemezt.
Majd elindítod az XP telepítést és a már említett módon F6, ha kiírja, hogy ''Más telepítőlemez'' vagy valami ilyesmi, de ezt a sort ugyis F6-al kezdi. Innentől meg mondja, hoy mit kell csinálnod. Az XP telepítő leszedi a lemezről a drivert és utánna már látni fogja a sata vinyót a telepítő... -
Patkot
csendes tag
kaptam egy kábelt, aminek az egyik végébe a szabvány tápkábelt lehet dugni, a másik végén két csat. van amiböl az egyik a vinyora van dugva
-
Patkot
csendes tag
a biosban egyszer sem fordul elö a SATA szó, egyik részben sem
-
Patkot
csendes tag
ez egy teljesen uj lap, elméletileg minden ok. A vinyo tápellátása is a satas kábellel van megoldva, és az alaplapon csak olyan hely van, hogy sata1-raid
de a biosban még állitási lehetöség sincs -
Patkot
csendes tag
Köszike, de nem kaptam sata drivert, és plussz poén, hogy nincs kislemezmeghajtó a gépben. Ilyenkor mi a teendő???
-
Patkot
csendes tag
Hali. Van egy A7N8X-E Deluxe alap és egy 160 Gb Maxtor Sata vinyo. A biosban az istenért nem tudom felismertetni. Nem találok még lehetöséget sem az állitásra. Valaki okos ember segitene rajtam??? Please!!!
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Linux felhasználók OFF topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Még a biosban van elakadva.. ott mindenképpen látnia kellene a lapnak a vinyót..