Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
hali!
van aki windows7 64bit alatt használ ilyen kártyát?
és ha igen, milyen driverrel/hogyan? -
Gregorius
őstag
Meg nem mondom fejből, ha jól emlékszem kézzel kell felparaméterezni IRQ/stb... ügyileg a drivert (van valamilyen saját beállítófelület valamelyik driver fájlhoz). Annyi biztos, hogy amiért én DOS-ban akartam volna használni (régi játékok, DosEmu hiánya), az az első sikeres telepítés után tárgytalanná vált: a DOS-os driver egy igen tisztességes méretű részt kizabál a memóriából. Azóta marad a VirtualPC meg a dosbox.
[Szerkesztve] -
virkir
veterán
Akkor nem fogalmaztam elég világosan. A DOS driverek fent vannak de ha az autoexben benne hagyom a betöltődésüket bootoláskor megfagy az egész egy hibaüzenettel, hogy nincs beszerelve a kártya tegyem be majd próbáljam ujra.Báhonnan parancssorból indítva a softirq progit szintén ezt írja ki. Ezért nem értem a 98 meg az XP hogy a francba látja ha a DOS nem?
-
virkir
veterán
Beraktam a gépembe egy PSC705-ös hangkártyát a DOS alatti működés miatt de nem látják a driverek a kártyát. XP és 98 tökéletesen kezeli mi lehet a hiba a biosban már mindent kipróbáltam ami eszembe jutott. Segítség!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest