- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
oleewear
csendes tag
-
oleewear
csendes tag
először úgy raktam fel az xp-t ahogy volt, a mostani nem úgy van,majd újrarakom,de attól még a FŐBB PROBLÉMA AZ ÓRAJEL MEGMARAD
-
oleewear
csendes tag
chipset enm tuti h 760, csak erre emlékeztem, mobil smpron proci van benne, most 1,5 éves a gép. eddig nem volt vele semmi gond, 9X199Mhz-nek kellen lennnie ehelyett 4X199, és eddig se álltgatta magát sehova csak most,mondjuk már az usb-t se 2.0nak ismeri fel meg nem tud sleepelni meg ilyenek
-
oleewear
csendes tag
Hello mindenkinek!
a probléma a következő amihez segítségeteket kérném:
egyik nap vmitől belassult a gépem, elindítok egy víruskeresőt NOD-ot legfrisebbet nem talált semmi vírust,aztán mivel már épp ideje volt gondoltam legyalulok mindent a gépről aztán kap új windows-t,mert arra gondoltam h épp elég felesleges cucc volt a gépen. lemez formatálása,aztán felrakom hozzá amit adtak win-t, felteszi, még mindíg iszonyat lassú,megismételve másik windows-sal ugyanez, gondoltam itt h akkor vmi más bibi lehet megnézem eszközkezelőt hátha vmi nem jó és mit látok a processzornál kiírja h 790Mhz ez különösen fura lefutattam tesztprogit cpu-z ez is kiírja ugyanezt, lefuttatok még egyet kiírja az is ezt meg h 4X199 Mhz, ez azért nagyon fura mert a gép egy athlon xp-m 3000 tehát annak 9X200 Mhz körül kellen lennie/legalábbis így emlékszem/, gép ujraindít F2 istenigazából semmit nem lehet állítnani a biosban csak pár apróságot cpu-hoz semmit.
újabb vruskeresők futtatása, semmi sikerrel-> illetve siker mert nem talált semmit!
elvittem egy szervizbe,mivel már nem garis gondoltam mindegy h hova és erről csak jót hallottam.aztán telefonáltak h nem tudják h mi lehet, az összes alaktrész jó,alaplap,cpu,memóriák minden, bios is újra lettirva ez sem oldott meg semmit.a legjobb h telefonon érdeklődtek a márkaszervizben de ott sem halottak ilyenről,de bemegyek oda is elvégre lehet h cak telefonon nem akarnak segiteni, ha már nem nekik fizetek senkinek se fizessek.
a legjobb h a bios,meg a windows is felismeri h milyen a processzor tpusa csak éppen nem úgy megy ahogy kellene.
ehez kérném segitségeteket hátha valaki már találkozott valami hasonlóval!!!!
amit tudni leht/kell:
Fujitsu-Siemens Amilo A7640es laptop
Amd XP-M 3000 cpu
uniwill 255KI/259KI alaplap SIS M760 chipsettel
512 MB memória
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest