- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
Rosszul mondtam, az IT könyvtárban van, de a lényegen ez nem változtat :)
Van egyébként néhány hasnálható tracker Windows alá is (Sk@le, MadTracker, meg ugye a Buzz-hoz is van tracker hangszer (és még sok minden más...)
IT 2.14 README.TXT
1. Copy ITVSOUND.VXD into your WindowsSystem directory
(normally C:WINDOWSSYSTEM)
2. In your Windows directory (normally C:WINDOWS), edit your SYSTEM.INI file and include the line: device=itvsound.vxd anywhere in the [386Enh] section
3. Reboot your computer
4. Run Server.EXE
5. Run ''IT'' -
Gábor vitéz
tag
Hi!
A legjobb dos emulátor amit eddig láttam az a DOSBox ([L]http://dosbox.sourceforge.net/[/L]), de szerintem ilyen feladattal az sem bírkózik meg.. bár újabban már támogatja a védett módú dos-os progikat is, de főként arra van kifejlesztve, hogy futtassa a dos-os játékokat. Hang terén csak az Adlibot, SoundBlastert (pro-ig), és MIDI-hez az MPU-401-et támogatja. -
PeliScan
addikt
Beony, FT2 a legjobb. :) Kár, h nagyon rég leállt a fejlesztés. :)
-
L3zl13
nagyúr
Jah, van DOS emulátor. Úgy hívják Command Com.
-
eper-fa
aktív tag
xp-t fat32es partícióra felrakni,és szükség esetén benyomni a DOS boot-lemezt :DD
el kell h keserítselek, de nekem xp alatt igen kevés dosos progi működött jól... -
zsberta
csendes tag
Hi!Mindenki!
:C
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Microsoft Excel topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest