- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Idézek a fórum alapelveiből:
"Jótanácsok:
ha topikot nyitsz:
kerüld a túl általános címeket ("Segítsetek plízzz!!!!!") A cím pontosan, egyértelműen tükrözze azt, amit szeretnél."A topicot zártam, folytatni az alaplap topicjában, vagy az azonnali alaplapos topicban lehet.
-
draget
csendes tag
Lenne egy nagy problémám!
Kb. 3 hete összerakatam ezt a konfit: Gigabyte GA-8I915P Duo rev2.0, Intel p4 640 s775, 2db 512 Mb ddr 400mhz Samsung Ram, Galaxy 8600 GT OC, 40GB Samsung Hdd, Pioneer DVD író, Agneovo 17" TFT , Colorsit ház 400w táppal.
Nagyon jól működött kb. 1hétig utánna se kép- se hang: Monitor be se kapcsol, figyelmezetető sípolás sincs.
Csak a dvd író motorja mp-enként felpörög!
Így lehet bekapcsolni: a dual-ban működő ram egyikét kiveszem ekkor Ide eszközökig a lap elindul majd kiírja, hogy "OC Fail, please enter setup to change OC Fail settings" , ilyenkor biosba belépek nyomok F10-enter s láss csodát bebootol. Ekkor gép kikapcs, 2. Ram vissza s ismét elindul (Ramok dualban ahogy kell).
Ilyenkor minden tökéletesen működik! Ha kb. 1 óra kikapcsolt állapot után ismét beakaraom kapcsoni, akkor megint nem működik az egész és kezdhetek mindent elölről!-Ha kihúzom Ide kábelt akkor se indul el (nem ide eszköz v. kábel rossz!)
-Dühből frissítettem biost (FF), hátha, de nem még mindig nem indul!
-A 400-as tápnak elegendőnek kell lennie!
-Teljesen szét szedtem-összeraktam, mindent alaposan átvizsgáltam és semmi eredmény! Pedig 1 hétig semmi probléma nem volt vele!Segítsetek pls már titta ideg vagyok!
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Formula-1 humoros
- Google Pixel topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest