Aktív témák

• Pompi

nagyúr

Idézek a fórum alapelveiből:

"Jótanácsok:
    ha topikot nyitsz:
    kerüld a túl általános címeket ("Segítsetek plízzz!!!!!") A cím pontosan, egyértelműen tükrözze azt, amit szeretnél."

A topicot zártam, folytatni az alaplap topicjában, vagy az azonnali alaplapos topicban lehet.

• draget

csendes tag

Lenne egy nagy problémám!
    Kb. 3 hete összerakatam ezt a konfit: Gigabyte GA-8I915P Duo rev2.0, Intel p4 640 s775, 2db 512 Mb ddr 400mhz Samsung Ram, Galaxy 8600 GT OC, 40GB Samsung Hdd, Pioneer DVD író, Agneovo 17" TFT , Colorsit ház 400w táppal.
    Nagyon jól működött kb. 1hétig utánna se kép- se hang: Monitor be se kapcsol, figyelmezetető sípolás sincs.
    Csak a dvd író motorja mp-enként felpörög!
    Így lehet bekapcsolni: a dual-ban működő ram egyikét kiveszem ekkor Ide eszközökig a lap elindul majd kiírja, hogy "OC Fail, please enter setup to change OC Fail settings" , ilyenkor biosba belépek nyomok F10-enter s láss csodát bebootol. Ekkor gép kikapcs, 2. Ram vissza s ismét elindul (Ramok dualban ahogy kell).
    Ilyenkor minden tökéletesen működik! Ha kb. 1 óra kikapcsolt állapot után ismét beakaraom kapcsoni, akkor megint nem működik az egész és kezdhetek mindent elölről!

-Ha kihúzom Ide kábelt akkor se indul el (nem ide eszköz v. kábel rossz!)
    -Dühből frissítettem biost (FF), hátha, de nem még mindig nem indul!
    -A 400-as tápnak elegendőnek kell lennie!
    -Teljesen szét szedtem-összeraktam, mindent alaposan átvizsgáltam és semmi eredmény! Pedig 1 hétig semmi probléma nem volt vele!

Segítsetek pls már titta ideg vagyok!

Aktív témák