Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic V2 - origami
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Nem, ez speciel nem arra lett kitalálva, hogy a polcokra kerüljön.
Valaki esetleg tudná linkelni máshonnét is a hírt, nem csak indexről? Intel PR-ben sem találtam róla semmit, de valószínűsítem, hogy én vagyok a béna.
Intel oldalon csak ennyit találtam utalásként rá:
''The next stage of Intel's tera-scale research will be around ''stacked'' memory on top of the 80-core research chip Intel demonstrated earlier this year.''
Jó ok... Ezek után már könnyű volt ide eltalálni: [link]
Azt hiszem, a hozzászólásom eleje ezen túl érvénytelen.
Csak közben is kerestem, tudta a fene, hogy találok is valamit.
[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
''200 wattot fogyasztott a demó során...''
Ahan, és mennyi ideig tartott a demo?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
manutdzoli
senior tag
Hát nem most fogunk ilyet használni!Még kimondani is rossz:80 mag!
Brutál lehet! -
Kasza08
őstag
Valakinek eszébe jutott már, hogy hány millió az ára?

Nem lett volna egyszerűbb, ha fognak 1 epret, kicsit moddingolnak rajta, LGA775-ös foglalatot biggyesztenek rá, oszt csá
-
Ősember
őstag
éljenek az uj innováciok

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Achill3uS
üzenetére
ha c fordító van rá, akkor pl. linuxot lehet rá portolni (oké, kicsit egyszerűsítettem a dolgot, meg összerántottam pár pontot
). ha meg linux mehet rajta, akkor van pl. pi is. való igaz, hogy 1 magon. de pl. egy grid-progi 80 példányban futtatva... na az már szép, csak memória-sávszéllel is bírja a rendszer. -
Nem rossz, elég vadul néz ki a foglalat. Látszik, hogy van ''tartalák'' a jövőre nézve is Inteléknek szal AMD kapkodja magát ha érvényesülni akar.
-
Achill3uS
nagyúr
haggyá má

dokar elöbb mondta h le se futna..
mind1, hülyeség az egész, zárjuk is
DJ.Gróf: ebben nem értünk egyet, a 2 magra nagy szükség van, ha még nem használtál ilyen gépet akkor azért nem érzed, hogy mennyire.. aki pedig grafikai programokat futtat, 3d studio max ilyesmi, abban még egy core 2 duo és kevés..
[Szerkesztve] -
dokar
addikt
ez nem x86-os proci, papírnehezéknek tudnátok használni
-
Achill3uS
nagyúr
super pi-t akarunk!!!

A 80 magos csúcstartó egyébként egymaga 200 wattot fogyasztott a demó során...
ez nem is sok.. -
Probiker
aktív tag
Ahoz képset hogy 80mag, keveset is fogyaszt

-
joghurt
addikt
[link]
Na, erre aztán már tényleg igaz, hogy lassan annyi lesz a mag, hogy dinnyét veszünk, nem processzort.
De ha jól tudom, ez nem egy teljesen általános célú processzor, szóval a teraflops-összevetés kicsit sántít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Intel Core I3 9100f
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Brutál lehet!

vagy Winrar