Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree
senior tag
Itta link amiről beszéltem:
Bővebben: link
Jól elmékeztem (ECS K7S5A):
''Maximum 1Gbyte memória lehet az alaplapban összesen. Mivel nem írták le, hogy vajon szabad-e vegyesen belehelyezni memóriát (DDR+SDR), így kipróbáltam. Nos szerencsére nem ment tönkre semmi, de kiderült, hogy ha a DDR memória is csatlakoztatva van, akkor az SD kapacitását már nem veszi figyelembe. Mondjuk ez várható volt, nehéz feladat lenne különböző sebességű memóriákat egyszerre használni.''
Kérdés - hány voltot kaptak a RAMok?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest