- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L-e-f-i-e
senior tag
Értem, ki kell próbálni , most ketten járjuk a vidéket és már 2 dobozt szinte tele gyujtöttünk cuccokkal, és szerencsére meg senki nem fosztotta ki, nagyon hasznos volt amikor nem kell nullarol kezdnei, ha pl berambozunk egy military bazisra...brutalisak azok a gepek, nem egyszeru ott lootolni ...
Még 1 kérdés felmerült bennem, ugye ha egy szerveren vagyok, és mindig oda joinolok vissza akkor oke minden elmentődik, ott folytatom ahol abbahagytam, de mi van, ha egy masik szerverre csatlakozok közben ha megjegyeztem melyik szerveren voltam az ismerősömmel akkor oda vissza tudok térni és folytatni azt a játékot, vagy ha egyedül kalandozni kezdek egy másik szerveren, akkor ahol a barátommal együtt voltunk az elveszik?
-
L-e-f-i-e
senior tag
Hello,
A raktarozos dobozbol, amibe rengeteg cucc fer es lehet tarolni cuccokat ha jol el tudod rejteni, abbol lehet többet is csinalni vagy 1 jatekosnak csak 1 doboza lehet?
Nagyon hasznos cucc ám és jó lenne többet is csinálni mert annyi jo cuccot lehet gyujteni nem fer minen a backpack-ba, csak felek ha ujat csinalok akkor az elozo eltunik vagy megsemmisul
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- Óra topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W