- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Bari
Modder
Hello
En is hasonlo problémában szenvedtem, nemtudom sikerült e már megoldás találnod, de töltsd le az uj live drivert az megoldja ezen problémádat.
Nekem legalábis megoldotta
Üdv
Bari -
Szia!
Korábban nekem is volt ilyen gondom, meg nem mondom már, hogy miért. A lényeg, hogy a legegyszerűbb, ha újratelepíted az egész Windows-t. Mivel egyetlen PCI-os kártya, IRQ konfliktus nem valószínű (ne az első/utolsó PCI slot-ba tedd, mert azok közös IRQ-n vannak az AGP-vel). Szerintem sok nap szenvedés után úgy is ide jutnál, egyszerűbb, ha megelőzöd ezt, és újrapakolod.
Ha kész vagy, és minden stabil, akkor pedig Norton Ghost-tal mentsd le a Windows-os partíciót, és ha bármikor elszáll, vissza tudod 3 perc alatt állítani.
No, hajrá,
Parci -
Vaktyuk
csendes tag
Hi!
Segitsetek! Be akarok rakni egyetlen pci-os cucckent a gepbe egy live!-t, de amikor a windows bebootol es elkezdi uj eszkozkent felismerni, es megtalalja az sb16 emulationt, azonnal kek ablak lesz, azt irja hogy az emu10k1-nel valami gaz van. Eddig 9 honapig semmi bajom sem volt vele, most meg miota uj proci van az alaplapban, nem megy. Elotte kisutottem a cmos-t is. Hol allitsak vmit, a biosban vagy irtsam ki a live!-ra vonatkozo sorokat a configban es az autoexec-ben es ugy probaljam ujra telepiteni????
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest