Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
- 

Bala_ csendes tag Na kipróbáltam azt is , hogy asub+center csatlakozóját, mindenféle variációban cserélgettem, hálisten volt itthon jack dugo+aljzat) de igy sem jó. 
 Még 1 tippem van:van egy Nettech dvd asztali player-em, arról megpróbálom meghajtani a Jazz-t, ha lehet.Asszem azon is rca-k vannak hátul.
- 

Bala_ csendes tag Hááát lehet hogy tényleg visszaviszem.Mindent kipróbáltam, és mégse jó.Beállítások jók (bass redirect, ac3filter stb.)KXprojectes drivert is kipróbáltam, ott se volt jobb, de rádásul ott még a 2 hátsó sem szólt. 
 Végigolvastam a genius topicot, sztem valami a LIVE kártyával lesz,, de hogy mi az passz.
 Leszedtem egy ac3test.avi-t. Ott se jön semmi a szubból, sőt 2 hátsó is a front sugárzókból szól.
 Ahogy olvastam (igaz a Geniusról, de gondolom erre a jazz ra is igaz), a basszusnak erősen és jól kellene szólni.Nálam, minden a maxon, a master volume is a maxon és a sub csak zörög meg torzit , de azt is kurva halkan(a többi hangszóró lekapcsolva).
 Lehet reinstall kell???
- 

Bala_ csendes tag Háát igy is vérszegény.Minden a maxon, és mégis alig szól.Pedig dübörögnie kéne....Passz tanácstalan vagyok 
- 

Bala_ csendes tag válasz  TrollBalint

üzenetére TrollBalint

üzenetéreVégülis szól.CSak lehet hogy sokat vártam tőle (megszoktam a kocsiban az erősítő + mélyláda kombót :) ).Mindensetre nincsenek azok a falrengető nagy mélyhangok. 
 Vagy kellene lenni?????
- 

Bala_ csendes tag Hali! 
 Én is beruháztam egy SBLIVE5.1 re és egy JAZZ 5.1 es hangfalrendszerre(Sulinet :))).
 NEkem minden jól működik , tesztben minden jó, csak efgy gondom van: a SUB valami iszonyt halkan, gyengén szól (ha szól).
 Elvileg minden jól van beállítva (Redirection, 5.1 hangfalrendszer, stb)És mégis nagyon halk és gyenge.Szinte alig zörög:(((
 Mi lehet a gond??? VAgy mivel lehetne jól kipróbálni a subot????
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest