Aktív témák
-
Bala_
csendes tag
Na kipróbáltam azt is , hogy asub+center csatlakozóját, mindenféle variációban cserélgettem, hálisten volt itthon jack dugo+aljzat) de igy sem jó.
Még 1 tippem van:van egy Nettech dvd asztali player-em, arról megpróbálom meghajtani a Jazz-t, ha lehet.Asszem azon is rca-k vannak hátul. -
Bala_
csendes tag
Hááát lehet hogy tényleg visszaviszem.Mindent kipróbáltam, és mégse jó.Beállítások jók (bass redirect, ac3filter stb.)KXprojectes drivert is kipróbáltam, ott se volt jobb, de rádásul ott még a 2 hátsó sem szólt.
Végigolvastam a genius topicot, sztem valami a LIVE kártyával lesz,, de hogy mi az passz.
Leszedtem egy ac3test.avi-t. Ott se jön semmi a szubból, sőt 2 hátsó is a front sugárzókból szól.
Ahogy olvastam (igaz a Geniusról, de gondolom erre a jazz ra is igaz), a basszusnak erősen és jól kellene szólni.Nálam, minden a maxon, a master volume is a maxon és a sub csak zörög meg torzit , de azt is kurva halkan(a többi hangszóró lekapcsolva).
Lehet reinstall kell??? -
Bala_
csendes tag
Háát igy is vérszegény.Minden a maxon, és mégis alig szól.Pedig dübörögnie kéne....Passz tanácstalan vagyok
-
Bala_
csendes tag
válasz
TrollBalint #12 üzenetére
Végülis szól.CSak lehet hogy sokat vártam tőle (megszoktam a kocsiban az erősítő + mélyláda kombót :) ).Mindensetre nincsenek azok a falrengető nagy mélyhangok.
Vagy kellene lenni????? -
Bala_
csendes tag
Hali!
Én is beruháztam egy SBLIVE5.1 re és egy JAZZ 5.1 es hangfalrendszerre(Sulinet :))).
NEkem minden jól működik , tesztben minden jó, csak efgy gondom van: a SUB valami iszonyt halkan, gyengén szól (ha szól).
Elvileg minden jól van beállítva (Redirection, 5.1 hangfalrendszer, stb)És mégis nagyon halk és gyenge.Szinte alig zörög:(((
Mi lehet a gond??? VAgy mivel lehetne jól kipróbálni a subot????
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Forrmell.enn
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest