- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
kocsonya
tag
Hi!
Nekem is egy ideig hasonlo felallas volt a gepemhez, nekem szerencsere ment minden elsore! Az SB Live es a Genius topicokat kell vegigolvasnod, ha valami nem megy.
par jotanacs, de lehet, hogy mar magadtol is rajottel dolgokra.
Surround mixerben, ahol az 5.1et kivalasztod, ott van egy olyan gomb, hogy settings ott pipal be mindent es a center es a sub hangerejet allitsd maxra a redirectiont meg szerintem 100Hz-re (nekem ez jott be a legjobban), nalam a master es a wave hangerok 66%ra voltak allitva es inkabb a hangrendszer erositojet hasznaltam hangositasra
mp3 alatt meg nem sikerult elernem, hogy a center is szoljon pedig en megcsinaltam mar mindent, amit forumokon irtak
ac3filter a legujabbat a ac3filter.sourceforge.com/download oldalrol toltsed le es allitsd be 5.1re, a DRC-t azt kapcsold ki mert az eltunteti a hangok felet, az automatrixon belul vedd ki az normalizet a tobbi pipa maradhat
asszem ennyi
jah es ne haragudj de ha ilyen beallitasoknal is keves neked ez a cucc egy kb 20m2 es szobaban, akkor mar egesz komoly gond lehet a hallasoddal:DD (nalunk albiban neztem a LOTR3-at haverom a masik szobaban ugyanilyen cuccon zenet hallgatott es atjott, hogy mi a fene van aprilisban is mar dorog az eg?:DD szoval szerintem a melye az boven eleg)
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest