- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
karib
addikt
Igen, a softbios pont ezt csinálja. Nem tudom, hogy tetszőlegeset lehet-e házilag csinálni, anno emlékeim szerint az egyes új BIOS-ok voltak így letölthetők néha. Esetleg kérdezd meg Krinyót a hwsw-n, ő nagy Savage guru volt anno.
Meg kell hagyni, túl sokat nem érdemes vacakolni, mert számottevően nem fog gyrosítani a kártyán :) Bár nekem leginkább a 2D minőségjavulás imponált, mert azt használom leginkább - ez meg 1024x768/85Hz fölött számít igazán. -
karib
addikt
Teljesen biztonságos volt az eljárás, szerintem nyugodtan meg lehet próbálni, egyszer sem kell vakon tapogatózni, az egész annyi, mint egy BIOS flash. Hozzáíród a Diamond BIOS-t az alaplapihoz, és kipróbálod. Illetve voltak még softbiosok is, amik boot közben szoftveresen töltöttek be egy "új" BIOS-t.
-
karib
addikt
BIOS: anno a Savage3D-ből meg a S4-ből voltak olyan változatok, amin nem volt flashelhető a BIOS. Amikor a békeidőkben még nekem is ilyen volt :), meg lehetett trükközni azáltal, hogy az alaplap BIOS-ához hozzáfűztem a VGA BIOS-t, majd kiszedtem a chipet a kártyából. Ezután vígan röpült. Ezt egy ZM6+C366@550 konfiggal játszottam el, totálisan biztonságos volt, nem tudom manapság mennyire kivitelezhető. Azt sem tudom, hogy melyik BIOS-t veszi alapnak, ha a kártyán is van, de szerintem a kártyán lévőé az elsőbbség, ezért kell kiszedni a chipet, ha ilyet játszunk.
Asszem megvannak még a szükséges progik, ha valaki kísérletezni akar.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- FOTÓS beárazás
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged