Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOOSTER
aktív tag
Win2000 mélyebb lelki világához nem értek nem használtam Win2000-et...Ki lell próbálni mit szól a RAID-hez, habár te RAID 1 -et akarsz ott meg nem adódik össze a lemezterület tehát ha egy vinyót megeszik akkor a RAID sem lesz gond...A floppyn található drivert mindenképp rakd fel...
( Egyébként majd én is akarok RAID-et két SATA 160GB os vinyóból...Igaz RAID-0-át)...
Próba csresznye állj neki aztán majd alakul én ezt tenném...
És ne feledd ha RAID-ről akarod indítani a géped akkor az állítsd be a BIOS-ban...
[Szerkesztve] -
c41r0^
őstag
Hello!
Van egy gép 2 db 20GB-os PATA vinyóval, egy PIII-as lappal.
Új vas lesz helyette, ASUS K8S-MX-EAYZ lappal, és 2 db SATA-s vinyóval, amit raid1-be szeretnék kötni, az oprendszer azonban marad win2000 prof.
A kérdés az, hogy felléphet-e galiba ebből, a Win2000 prof le tudja-e kezelni telepítésnél a sata raid1-et (persze gondolom alaplaphoz mellékelnek sata raid driver kislemezt, amit win telepítésekor kell betolni).
Illetve ha van jó tanács, azt is szívesen fogadom, mert satás rendszerrel még sajna nem volt dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B650E-F ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest