- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SilverSoth
csendes tag
válasz
Hequila #1230 üzenetére
Először is kösz a segítséget.Másodszor pedig ne haragudj ha úgy érezted, hogy meghazudtoltalak, nem úgy szántam, viszont azt értsd meg, hogy én megpróbáltam mindent mégsem működött.Megpróbálta egyik ismerősöm is aki otthon van a számítástechnikában,de neki sem ment. Pedig én birizgáltam a jumpert is, mégsem ment.Na most ebből adódóan gondoltam én azt, hogy nem tudja kezelni a SATA-t, szal én is úgy éreztem, hogy meghazudtoltál
Ennyi. De kösz a segítséget és legközelebb legyél kedves ne vedd sértőnek ha valaki kétségbe vonja az állításodat, hanem inkább utána örülj hogy igazad volt
-
SilverSoth
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne: A Socket AM2-es alaplapokba már lehet tenni simán egy db SATA-s vinyót vagy még mindig csak RAID-be tudja kezelni őket. Mert most váltok gépet és a socket A még biztos, hogy nem ismerte fel ha csak egy SATA-s vinyót tettem bele. Bár bízom benne azért fejlődtek annyit azóta az AMD-s alaplapok, hogy nemcsak RAID-be tudják kezelni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Linux kezdőknek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980pro 1TB PCIe 4.0 NVMe
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest