- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yooha
aktív tag
Gratulalok a fantasztikus windows-hoz...
Van SP2-es XP-m, remelem akkor menni fog. Szoval ha van SP2-m akkor nem kell a driver-t telepiteni? Nem akarok 2.000 Ft-ot adni egy FDD-ert, amit egyszer hasznalok.
Szoval akkor vegig kell kuzdenem a SATA-s windows telepitot, ugy nez ki
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgatom a forumot, es latom hogy mindenfele gikszer merul fel, ha az ember SATA-s vinyora akar windows-t telepiteni (amiket persze meg lehet oldani). A helyzet az, hogy uj konfigot vennek, de van egy 200 GB-os PATA vinyom, amit most hattertarnak hasznalok. Venni akartam melle egy 80 GB-s SATA vinyot a rendszernek de ugy latom elegge megszenvednek vele..
A kerdes mi lenne a legjobb megoldas szerintetek:
1. Venni egy masik PATA-t a rendszernek es akkor az egesz SATA mizeriat elfelejtem (ekkor az alaplapi SATA csatlakozok tetlenul hevernenek)
2. Venni egy SATA vinyot, de a mostani PATA-n lenne a rendszer.
3. Venni egy SATA vinyot, arra rakni a rendszert es megszenvedni vele. -
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Az a problemam, hogy az altalam jelenleg hasznalt laptop (ami faterom jopareves FuSi-e) egyszer csak elkezdett nagyon kerregni mikozben lefagyott. Ujrainditottam, de nem tudott bootolni sem. Nagy nehezen ujraindult csokkentett modban, utana pedig mar siman is. De nem tudom meddig fog meg mukodni. Elkepzelheto hogy a vinyo halodik benne? A helyzet az hogy par hetig kulfoldon vagyok es eleg nagy ervagas lenne ha laptop nelkul maradnek.
Lehetseges-e hogy a lefagyasnak koze van barmikepp ahhoz, hogy epp skype-on hivtak amikor tortent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest