- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomix
tag
Hello!
Kösz a választ!
1, frissen telepített windowsnál is ugyanez a helyzet...
2, ez se jó megoldás, mert nem a vinyó sebességével van a bajom hanem a boot lassúságával! Gép bekapcs, xp csík megjeleni, hdd led folyamatosan ég, de vinyó nem dolgozik, majd amikor vagy 30-szor lefut akkor elkezd dolgozni a vinyó...! Szerintem az alaplap sata kezelésével lehet valami! Most a legfrissebb via hyperion van fent! Próbálkoztam régebbi driverekkel és egyszer eljutottam odáig hogy ''csak'' kb 10-szer futott le a csík, de ez csak egy újraindításig tartott pedig nem állítottam rajta semmit!
Van valakinek ilyen(asus a7v600-x) alaplapja vagy valamilyen via kt600-as alaplap samsung sata-s vinyóval? Nálatok nincs ilyen gond? Melyik sata drivert használjátok?
szerk:
mr_ricsi: Most vettem észre, hogy te is válaszoltál! Kösz! Tehát akkor amíg nem veszek új lapot addig szokjam meg? Nincs más megoldás? A ''legfrissebb''(van vagy 2 éves, de csak ez volt az asus oldalán) biost nemrég raktam fel, de az se segített! Na mindegy! Következő alaplapom nem valószínű, hogy asus lesz!
[Szerkesztve] -
pomix
tag
Hello mindenki!
Olvasgattam a topicot, eljutottam kb az 500. hsz-ig, de már kifolyik a szemem!
Szóval bocs, hogy nem olvastam végig!
Nemrég vettem egy samsung 80Gb-os SATA II-es vinyót! SATA I-re van állítva mert az alaplap(asus a7v600-x - VIA kt600) csak azt kezeli!
A probláma az hogy rohadt lassan bootol! Az friss xp betöltődésnél a csík vagy 30-szor lefut...
Próbáltam már mindenféle via drivert, de nem sokra jutottam!
Valakinek van valami ötlete?
Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest