Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pomix

tag

válasz tothbe #1124 üzenetére

Hello!

Kösz a választ!
    1, frissen telepített windowsnál is ugyanez a helyzet...
    2, ez se jó megoldás, mert nem a vinyó sebességével van a bajom hanem a boot lassúságával! Gép bekapcs, xp csík megjeleni, hdd led folyamatosan ég, de vinyó nem dolgozik, majd amikor vagy 30-szor lefut akkor elkezd dolgozni a vinyó...! Szerintem az alaplap sata kezelésével lehet valami! Most a legfrissebb via hyperion van fent! Próbálkoztam régebbi driverekkel és egyszer eljutottam odáig hogy ''csak'' kb 10-szer futott le a csík, de ez csak egy újraindításig tartott pedig nem állítottam rajta semmit!

Van valakinek ilyen(asus a7v600-x) alaplapja vagy valamilyen via kt600-as alaplap samsung sata-s vinyóval? Nálatok nincs ilyen gond? Melyik sata drivert használjátok?

szerk:
    mr_ricsi: Most vettem észre, hogy te is válaszoltál! Kösz! Tehát akkor amíg nem veszek új lapot addig szokjam meg? Nincs más megoldás? A ''legfrissebb''(van vagy 2 éves, de csak ez volt az asus oldalán) biost nemrég raktam fel, de az se segített! Na mindegy! Következő alaplapom nem valószínű, hogy asus lesz!:D

[Szerkesztve]

• pomix

tag

Hello mindenki!

Olvasgattam a topicot, eljutottam kb az 500. hsz-ig, de már kifolyik a szemem!:D
    Szóval bocs, hogy nem olvastam végig!
    Nemrég vettem egy samsung 80Gb-os SATA II-es vinyót! SATA I-re van állítva mert az alaplap(asus a7v600-x - VIA kt600) csak azt kezeli!
    A probláma az hogy rohadt lassan bootol! Az friss xp betöltődésnél a csík vagy 30-szor lefut...
    Próbáltam már mindenféle via drivert, de nem sokra jutottam!
    Valakinek van valami ötlete?
    Előre is kösz!

Új hozzászólás Aktív témák