- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spajderman
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a jó topikba írok szerencsére
Vettem ma egy Western Digital Caviar SE, 200 gigás, SATA II-es vinyót. Az alaplapom ASUS P4P800S-X, ami ugyan csak SATA I-et tud, de visszafele kompatibilis ez a szabvány, tehát elméletileg gond nincs. Van a gépben egy 80gigás Maxtor és egy 60 gigás Seagate vinyó is, mindkettő IDE.
Betettem a 200 gigás hdd-t, XP SP2 rögtön felismerte, WD tool-okkal particionáltam, meg is jelentek a meghajtók, minden szuper. Lenne.
Ugyanis próbáltam átmásolni az új meghajtóra egy pár könyvtárat, amik vészesen foglalták a helyet, de a másolásnál 300 és 500 kbyte per másodperc körüli értékeket kaptam. Ez abnormálisan kevés. (emellett nem folyamatos volt a másolás, a rendszert néha meg-megakassztotta, akár másodpercekre is ez a tevékenység, kétszer fagytam is)
HD Tach-et lefuttattam a SATA II-es vincsire, ami kiírta, hogy az Average Read Speed kerek 3 megabájt per másodperc. Érdekes. Megnéztem az IDE vinyóm, ott 45 mega/sec-es eredmény jött ki.
ezt követően megpróbáltam az XP lemezkezelőjével újraformázni/particionálni a HDD-t, de ezt követően is ugyanez a helyzet... Jumper-t nem adtak a vincsihez, és a WD oldalán lévő Jumper Guide sem ír semmit arról, hogy át kéne jumperelni SATA I-re a cuccost...
Nem tudom mi lehet, segítsetek nekem
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest