- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sammet
csendes tag
Új fejlemények vannak megvan a hiba oka csak még megoldás nincs rá.
Az eszközkezelőben a satavezérlő kezelési modjat atallitottam valami PIO rol SATA-ra .
Na ez felig mukodott,mert a samsung igy mar rendben van de a western digital mindig visszaallitodik PIO ra ha tudja valaki miert pls mondja eeeel.(na ez volt kb2napj)
Azóta a wd vinyot beraktam haverom gepebe,és ott rendesen látta es masolt rá rendesen de neki az alaplapon sata 2 van nekem sata250 lehet emiatt hogy nekem mindig PIOra nyomja vissza?
mert nálla a beallitásoknál sata1.5van irva a winfosba nalam meg valami sata dma.
Please help me!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
sammet
csendes tag
Új fejlemények vannak megvan a hiba oka csak még megoldás nincs rá.
Az eszközkezelőben a satavezérlő kezelési modjat atallitottam valami PIO rol SATA-ra .
Na ez felig mukodott,mert a samsung igy mar rendben van de a western digital mindig visszaallitodik PIO ra ha tudja valaki miert pls mondja eeeel. -
sammet
csendes tag
megnéztem a hdtune-al es mindket satavinyom 17mb/s korul van a max masolasa ugyhogy telleg van valami gixer es ezen felul a hdtune-nal a western d vinyonal ezt irta
:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060608/x_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
itt van mit irt a hd tune -
sammet
csendes tag
Totalcommanderrel néztem.
-
sammet
csendes tag
Üdvözleetm!
Óriási problémám lenne.
A rendszeremben van maxtor 80bg,120gb,120gb,samsung sata2 160gb,western d sata2 250gb vinyok (alaplapi sata1-em van).
A gond az lenne hogy a sata vinyoimra max csak 16000-el masol a ket sata kozott pedig csak 9000-rel es nem ertem miert mikor 50000 felett kellene.
pls segitsetek .
elöre is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest