- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rainman665
csendes tag
Elkeseredtem, mindent megpróbáltam eltelefonáltam vagy 5k-t és még mindig nincsen javulás, hozzátok fordulok óóóóó ti nagy bölcsek, segítsetek egy egyszerű halandónak akinek kötelessége az apja és testvére által szétbarmolt gépet 2 hetente megjavítani...
Probléma: A gép sokszor nem indul el, van amikor a boot from cd után marad a sötét képernyő, van hogy az üdvözöljük képernyő alatt hal el, és van hogy frankón működik(ez van hogy 1-ből van hogy 5.-re jön). Scandisk: A windóz nem tudta befejezni a lemezellenörzést. O&O defrag: Error detected, de minen driveon, és ahogy rákattintok, szerintem ez se indul el.
A gép 2 éves és 2 hónapja vettem bele egy 750gb samsungot, azon van minden 5 partíció: 30gb a windóznak, a többi egyenlően elosztva, 400W cheftech van benne.
Miket csináltam:
-Édesapám szerint aki nem tud még egy iso filet se bemountolni daemontoolsba(egyem a szívét, csak hogy mennyire nem tud a kérdéseimre válaszolni ha megkérdezem:raktál-e föl valami újat?)Szerinte nem ment föl semmi új, kisteső 7 éves és már szedi le a kisjátékokat 60 napos próbaidővel, és szerintem ez is hoz be bőven bajt, Avast van fent, az rendesen működik. Imádják a resetet használni leállítás helyett, lehet ez is probléma.
-HDD-t másik áramellátásra nem tudtam átrakni sata 2-s csatlakozó 2 van a tápon ugyanazon a kábelen.
-HDD -t Átraktam másik portra hátha elvesznek az adatok, nem működött.
-HDD nem kattog nem ad ki furcsa hangokat.u.i.:Elöször Procira gondoltam hátha túlmelegszik de miután kifújtam és leellenörizten marad a a szokásos 40 fok környékén.
Elöre is köszönöm a hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest