- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Néztem unboxing videót, nekem tetszik.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #52 üzenetére
"De szép színe van kendnek. Olyan szép sárga. Tudja már mire gondolok. "
-
Fritz Teufel
addikt
Nem szép, de legalább ronda. Férfi ember meg ilyen színt még zonkinak sem... vagy nem egészen férfi.
NeRo28: ez szép volt!
-
-
NGA
addikt
Micsoda ficsör! Másik szín :-) Azt sem tudom milyen színű a telefonom, új kora óta van rajta tok, és nem is látszik alatta a színe :-)
-
NeRo28
aktív tag
Enek olyan színe van mint a csekknek amit a postán adsz fel!Ha ránézel a hátuljára eszedbe jut legalább a következő havi törlesztés...
-
Ádám16
addikt
válasz
sohajda90 #44 üzenetére
+1, király volt ez a Lumia. Én fekete 925-öt használtam, az volt akciós akkoriban szolgáltatónál, és abból nem voltak színek.
Az Apple szerintem is elrontotta a 11 pirosát, illetve most sem tetszik, hogy élénkebb lett a tavalyitól a sima szérián. Ettől függetlenül mindig eltalálták eddig, ez az új lila is király lett szerintem a pro modelleken.
Mindenesetre én örülök, hogy léteznek színes telefonok. Feketét használtam már eleget. Most egy kék 13 minim van.
-
sohajda90
aktív tag
Nekem konkrétan volt ilyen bilisárga Lumia 920-om és imádtam! (Mondjuk azért vettem, mert a fehér nem volt in stock akkor, de nem bántam meg! Utána megfordult még a nővéremnél meg apukámnál is - utóbbi nem szerette nyilvánosan elővenni, de én kifejezetten szerettem, hogy feltűnő a színe).
Szerintem a sima iPhone 11 visszafogott pasztelsárgája is szép volt, biztos ez is pofás lesz. Apple ritkán lő mellé a színekkel, amit így kapásból tudnék mondani, hogy kifejezetten nem tetszett az az iPhone 11 pasztelpiros változata volt, meg a 12/13/14 Pro arany változata...
-
Sza_Sa
senior tag
Telefonban is többen fosnak a színektől, hasonlóan, mint az autóknál. Szinte minden autó fekete, szürke vagy fehér áranyalataiban "tündököl"
Minden kézbe és fenék alá színes tárgyakat! KÖVETELJÜK! *Júdea Népe FrontFekete telefonom és fehér autóm van
Egyébként ez a sárga eléggé tezsvíres, képekről tutira nem venném.
-
ddaydome
senior tag
Pont megy a fülbevalóhoz a desdvéreknek.😂
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
pusszycat #39 üzenetére
Hát ez minden csak nem sárga
Inkáb az arany fele megy de az sem. Azért kíváncsi lennék, hogy kik álmodják meg, hogy milyen színűek legyenek a telefonok és mi alapján mert tényleg érdekelne. Lehetne sokkal szebb, eladható színeket is választani...De ez az én véleményem.
-
Mr.Grincs
veterán
Ez milyen sárga?
-
Ricardo
titán
válasz
kakuk.tamas #30 üzenetére
Nem az én világom.
Én inkább sötét bordóban nézném meg.
-
-
Plug Life
senior tag
Rappereknek ideális az arany kutyalánchoz 😂
-
joey04
titán
válasz
kakuk.tamas #8 üzenetére
az hát.
-
Ádám16
addikt
válasz
Rigormortiis #19 üzenetére
Egyetértek. Annyi létjogosultsága van a piacon, mint az i14-nek.
-
Ricardo
titán
válasz
kakuk.tamas #3 üzenetére
Trombitaarany?
-
mongoose66
tag
Év végén vagy nyáron tervezem a telefont cserélni. Akkor vagy iPhone 14 lesz, vagy megvárom a 15-öt.
Attól függ mennyi píz lesz.Ha maradok a 14-nél akkor tuti ez a sárga lesz mert szerintem jól néz ki.
-
-
Thor71
tag
Remélem le is tesztelik majd hogy milyen lett....
-
janeszgol
félisten
válasz
kakuk.tamas #3 üzenetére
Ó igen. A narancssárga (semmi politika) nálam mindig is nyerő volt.
-
janeszgol
félisten
Nekem az i11 sárgája tetszik. A XR sárgája túl erős volt.
-
keszi1991
tag
Sziasztok, telefon váltás előtt állok, várható ezzel a bejelentéssel áremelés is? Mint amikor megjelenő a 14-s széria?
-
Colos1
őstag
Biztos, hogy PíCí dolog egy sárga színű telefont a mongoloid nagyrassz képviselőivel reklámozni?
Vagy erre most nem kellett volna így rámutatnom
-
Ádám16
addikt
A tavalyi zöld a sima szérián óriási volt szerintem.
Ez a sárga is jó lehet, az iPad 10-nek jól áll. -
pusszycat
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #3 üzenetére
Ez narancs nem alma.
-
Alapból nekem tetszene, csak a hír olvasása közben az említés miatt megrohamoztak az almazöld iPhone 5C-m emlékei, és egy lassan legördülő könnycseppel az arcomon megállapítottam, hogy valószínűleg sohasem lesz már annyira szép egy telefon sem.
-
kisvak
kezdő
Rettenetes.
-
Nem annyira szép.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 14 és a 14 Plus eladásait próbálhatják meg felturbózni az új színnel.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Kerékpársportok
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Reklámblokkolók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest