Sárga lehet az idén tavaszi iPhone színfrissítés

Az iPhone 14 és a 14 Plus eladásait próbálhatják meg felturbózni az új színnel.

Az elmúlt években rendszerint tavasszal kiegészítette egy új színnel az aktuálisan elérhető új iPhone-sorozatot az Apple, a 13-as széria például zöld tagot kapott, a 12-es lilát. A japán Mac Otakara értesülései szerint idén sárga színnel bővülhet a a sorozat, ezt a MacRumors forrásai is megerősítették. Az egymástól független források egybevágnak annak kapcsán is, hogy az Apple valószínűleg március 8-án, szerdán fogja bevezetni az új színt, illetve indítja el a vele kapcsolatos marketingkampányokat. Arra mutató jel egyelőre nincs, hogy komolyabb sajtótájékoztatót tartana az Apple.

Az iPhone 5C után az iPhone XR volt az első iPhone, mely elérhető volt sárga színben.
Az iPhone 5C után az iPhone XR volt az első iPhone, mely elérhető volt sárga színben. (forrás: MacRumors) [+]

A sárga iPhone a 2018-as XR és a 2019-es 11-es sorozatban kelendő volt, előtte 2015-ben az iPhone 5C esetén kínált sárga árnyalatot a cég. Arról egyelőre nincs információ, hogy a 14 Pro modellek is kapnak-e új árnyalatot. Az elmúlt két év eladásai azt mutatják, hogy az Apple jól jár a tavaszi színfrissítéssel, a zöld és a lila szín is emelni tudta a vásárlói érdeklődést.

Az iPhone 11 és a XR sárgája között látványos különbség volt.
Az iPhone 11 és a XR sárgája között látványos különbség volt. (forrás: Twitter) [+]

Frissítés: Az Apple március 7-én frissítette termékoldalát, március 10-től 449 990 forintos induló árral előrendelhető a sárga színű iPhone 14 és 499 990 forinttól az iPhone 14 Plus. Az értékesítés március 14-től indul.

Így néz ki az iPhone 14 sárga színben.
Így néz ki az iPhone 14 sárga színben. (forrás: Apple) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés