Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lac-y

csendes tag

Heló, ez nekem is fejtörést okoz, hogy mért csinálja, jó lenne tudni. És még, azt hogy, mért írja hogy, nem tölthetek le a wap-ról, amikor több pénz van a kártyámon, mint amennyibe a letöltés kerül. Én is kb. 1 hete vettem ebben az akcióban. És szeretném a segítségeteket kérni. Össze szerettem volna kötni a géppel, vásároltam is egy Gyári USB kábelt (cd-set) hazajövök, rádugom föltelepítem és semmi. Kiválasztottam a programban hogy USB port de csak keres és keres, és nem látja a telefont, letöltöttem a Samsung oldaláról is a hozzá ajánlott programot, eredmény szintén semmi, így fogtam magam vissza a boltba, hogy biztos a kábel a rossz, erre ott azt mondják, hogy, annak kicsit a valószínűsége, és hogy a Samsungok ilyen szempontból, hogy finoman mondjam gyengék, ki nem akarták cserélni. Kérdeztem hogy és a 3 napos csere garancia? Azt mondta, erre hogy, mivel ránézésre azt nem állapítható meg így be kell vizsgálniuk, ami minimum 1 hét. Meg továbbá hogy, a felhasználó a hülye és hogy a Samsungokkal meg kell szenvedni. Így inkább fogtam magam és elhoztam és visszahoztam, hogy, próbálkozzam, még ha úgyis le kéne adni egy hétre, hogy, aztán azt mondják semmi baja. Így visszahoztam. Eredmény semmi, 6000 forint volt így arra gondoltam, hogy mivel nem megy én ezt akkor is le, akarom vásárolni, hátha a kábel a rossz és akkor levásárlóm egy másik kábelre. Sikerült vettem helyette egy másik (cd nélküli) gyári kábelcsomagot. Eredmény továbbra is semmi. Lehetséges, hogy, a telefonnal van a gond, ezt kérdeztem a Pannonnál is, de a csávó mondta a szokásos dolgot, hogy, a Samsungokkal szenvedni kell, meg biztos nálam van a bibi.
    (Próbáltam már úgy hogy, bekapcsolt állapotba dugtam rá a kábelre úgy is, hogy, kikapcsolva úgy is, hogy előbb a teflonba fogtam be a kábelt és utána a gépbe, minden lehető szoftverrel és felállásba, létezik hogy, rossz lenne a kábel és az előző is az volt?) Ha volt már ilyen problémátok vagy van ötletetek-hallottatok ilyenről, érlek, segítsetek! (bocs a hosszért!)

Új hozzászólás Aktív témák