Új hozzászólás Aktív témák

• EnsoniQ

csendes tag

válasz EnsoniQ #1 üzenetére

Leírom, hogy mire jutottam, hátha valakinek még szüksége lesz rá.
    Szóval, sikerült megoldanom a problémát. A digitális kimenetre rátéve a digitál-analóg fordítót és ahhoz csatlakoztatva a monitort. De, hogy a sima analóg kimeneten miért nem jó a kép azt máig sem értem. És nem ártott még a legújabb driver sem. Nost már csak a gép a szűk keresztmetszet.
    :)

• EnsoniQ

csendes tag

Üdv!

Nem találtam olyan témát ahová ezt az üzenetet írhatnám, de nagyon jó lenne ha valaki tudna segíteni. Van egy Samsung 172v monitorom. Eddig egy Abit Gforce2 videokártyával használtam. Lassú volt néhány játéknál, de mindegyik frekvencián tökéletesen hajtotta meg a monitort analóg kimeneten. Más nem is volt rajta. Tegnap beszereztem egy HIS Radeon 9600-at. Kicseréltem a kártyát, csatlakoztattam a moitort az analog kimenetre és leestem a székről. A bios képernyőn remeg és nem beállítható megfelelően a képméret/pozició. Se automatán se kézzel. A Grub képernyőjével szintén ez a helyzet. Windows és Linux bootképernyők dettó ugyan az. Grafikus módban már magáratalált a kártya 1280x1024-en auto kalibrálás után szép képet adot végre teljes képernyőn.Driver telepítés (gyári). Call of Duty teszt: második meglepetés - 800x600-on szaggat. Régebbi játékok (pl: F1GP3) nem hajlandó futni vele csak kb 7 fps-el. Ok ez lehet driver probléma na de a többi? Most ujra a Gforce2 van a gépben. Van valakinek valami ötléete? A gép egyébként ABIT ST6, 1 GHz Celeron, 512Mb Ram Samsung 120Gb 7200rpm HDD.
    Kérlek segítsetek! Minden ötletet szivesen fogadok.
    :F

Új hozzászólás Aktív témák