- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EnsoniQ
csendes tag
Leírom, hogy mire jutottam, hátha valakinek még szüksége lesz rá.
Szóval, sikerült megoldanom a problémát. A digitális kimenetre rátéve a digitál-analóg fordítót és ahhoz csatlakoztatva a monitort. De, hogy a sima analóg kimeneten miért nem jó a kép azt máig sem értem. És nem ártott még a legújabb driver sem. Nost már csak a gép a szűk keresztmetszet. -
EnsoniQ
csendes tag
Üdv!
Nem találtam olyan témát ahová ezt az üzenetet írhatnám, de nagyon jó lenne ha valaki tudna segíteni. Van egy Samsung 172v monitorom. Eddig egy Abit Gforce2 videokártyával használtam. Lassú volt néhány játéknál, de mindegyik frekvencián tökéletesen hajtotta meg a monitort analóg kimeneten. Más nem is volt rajta. Tegnap beszereztem egy HIS Radeon 9600-at. Kicseréltem a kártyát, csatlakoztattam a moitort az analog kimenetre és leestem a székről. A bios képernyőn remeg és nem beállítható megfelelően a képméret/pozició. Se automatán se kézzel. A Grub képernyőjével szintén ez a helyzet. Windows és Linux bootképernyők dettó ugyan az. Grafikus módban már magáratalált a kártya 1280x1024-en auto kalibrálás után szép képet adot végre teljes képernyőn.Driver telepítés (gyári). Call of Duty teszt: második meglepetés - 800x600-on szaggat. Régebbi játékok (pl: F1GP3) nem hajlandó futni vele csak kb 7 fps-el. Ok ez lehet driver probléma na de a többi? Most ujra a Gforce2 van a gépben. Van valakinek valami ötléete? A gép egyébként ABIT ST6, 1 GHz Celeron, 512Mb Ram Samsung 120Gb 7200rpm HDD.
Kérlek segítsetek! Minden ötletet szivesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest