Aktív témák
-
Dr. Ernő
tag
Hello!
Nekem egy LG F700B csinált hasonlót - bemelegedés után és csak 85Hz mellett -csak ott a sípolás folyamatos volt. Garanciálisan cserélték, azt mondták, nem javítható(vagy nem tudták). Vidd szervízbe. Ha lehet szabadulj meg a dél-koreai monitoroktól. (A cseremonitor egy 765MB is szar volt) -
serif
csendes tag
A következőben kérnék egy kis segítséget. 2003. novemberben vettem egy 765MB monitort. Azóta kiválóan műxik, de kb. 1 hónapja a következőt tapasztalom. Bekapcsolás után 1-2 perccel a monitor elkezd zavaróan sípolni, egyre magasabb frekvencián, majd kb. 1 perc után abbahagyja. Lehet hogy csak a bemelegedés miatt ilyen, de eddig ezt nem tapasztaltam, így kérdésem, hogy ez hibajelenség lehet-e, amivel érdemes garanciális szervízhez fordulni?
Köszi a válaszokat előre is!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged