- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
aton-hawk
tag
up
-
aton-hawk
tag
Sziasztok!
Szóval ezzel a Samsung Syncmaster 700ift nevezetű moncsival lennének a bajok. Akármit csinálok, a kép életlen, és ez 8 órában nagyon zavaró. A kezelőpaneljén nem lehet jobban élesíteni ( vagyis lehet úgy, hogy ha az egyik felét élesítem, akkor a másik fele homályos lesz--->focus). Próbáltam már állítani a felbontást is, most 1024x768@100hz-en fut, 800x600-ban ronda a képe. A képfrisítést is próbáltam lejebb venni, de az se működött. Több topicot is végignéztem ezzel kapcsolatban, és több helyen írták, hogy a moncsi alaplapjában lehet valamit tekergetni, így élesebb lesz a kép. Esetleg valahogy meg lehetne oldani másképp is? (céges moncsi, és nem szívesen kapnám szét)
Szóval ha vkinek van vmi ötlete, az ne kíméljen.
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest