Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
Aktív témák
-
psybu
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap beruháztam egy Samsung Syncmaster 193P (kijelző: CX910P) típusú monitorba, és mivel sehol a neten nem találtam róla tesztet (pedig nagyon kíváncsi lettem volna rá), megtróbálok pár sort írni én.
Mivel nem találtam sehol infót, de még kiállított darabot sem, ezért egy kicsit félve vágtam bele a vásárlásba, ám szerencsére ahol végül megvettem, megnyugtattak, hogy ha mégsem tetszik, és szépen visszacsomagolom a dobozba, akkor visszavihetem. (És a pénzt is visszaadják.:)
A csomagban adnak a monitor mellé egy külső tápegységet, analóg és dvi kábelt, install cédét, és egy falraszereléshez használatos kütyüt. (pivot) 3 év gari.
A specifikációk a következők (rédon9500 dvi):
800:1 kontraszt: a kép valóban kifogástalan, gyönyörű színek. Akárcsak a régi szamszung crt-men. Télleg tökéletes.
178 fokos látószög: valóban látszik brutális szögekből is a kép, de a színek torzulnak úgy 90 fokon kívül. (enyhén sárgás zöld felé tolódnak a fakó színek) talán gammavarázslással ezen még lehet javítani, de valószínűleg benne van a pakliban a jelenség.
20 ms válaszidő: nincs igazán összehasonlítási alapom, mozizni megfelelő, játékra elfogadható, ahol a periférián van csak mozgás. De ez még mindig bukás. :) legalábbis szerintem zavaró pl. c&c-nél a képernyő-szkrollozásnál.
Külső: nagyon profi kivitel. Elképesztő minőségérzetet kelt az emberben. :)
Kezelőszervek: ez az a bizonyos gombok nélküli monitor, amire először legyintettem, mindenesetre most így élőben kényelmetlennek találtam. Főleg azért, mert maga a beállító-szoftver iszonyú gagyi: egy fényerő állítás után is rákérdez, hogy el akarom-e menteni a sémát, felül akarom-e írni az aktuálisat, van-e élet a halál után. Vagyis nem érzem júzerfrendlinek a megoldást.:)
És néhány, szerintem kevésbé érdekes tulajdonság: tco'03-as szabvány, elforgatható a képernyő landscape-portrait állásba, dual input. (A forrás hálistennek állítható a monitorról is. :))
Ár: 179-195k + tréfa
Maximalistáknak: még egyetlen évet várjatok a vásárlással! :)
üdv,
psybu
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest