- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence01
tag
válasz
banhammer #302 üzenetére
Sziasztok!
Lekopogom nekem még nem volt véletlenszerű újraindulás. Gyári rendszer nincs rootolva és nincs sok dolog letiltva így is elég gyors. Háttért is töltöttem le a belső tárhelyen van a store-ból valami mozgós nemtudom a nevét. Korábban olvastam valaki 8 óra kijelzőidőt is elért nekem még nem volt olyan soha de ezt tudtam mikor megvettem is. Biztos lehetne sokkal gyorsabb (rootolva), de még nem érzem a szükségességét.
-
Bence01
tag
Sziasztok!
Nekem szeptember óta van meg a készülék. A tapasztalataim alapján az érintő gombokat igen még most is néha benyomom, de azért túl lehet élni. A hangszóró elhelyezés engem nem bosszant még ha fekve az egyik hangszórót be is fogom bőven elég hangos egy tablethez képest. Még a gyári szoftverrel használom samsunghoz képest elég megbízható eddig kb 3szor volt olyan, hogy csak a reset oldotta meg a problémát. Ami engem zavar, hogy elég jól melegszik egy ponton még, ha csak netezek is vele. A kijelző minősége számomra bőven kielégítő nyílván a tab-s-en szebbek a színek de ha a piac többi versenyzőjével nézzük az árkategóriájában még mindig a legjobb. Üzemidő lehetne több, de nem vészesen rövid 5-6 óra kijelzőidő szokott kijönni, ami nálam 2-3 naponta töltést jelent. -
Bence01
tag
Sziasztok,
Ilyen készülék vásárlásán gondolkozon és elég sokat használnám a miracastot. Valakinek esetleg van tapasztalata ezzel kapcsolatban vagy ki tudná próbálni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Formula-1
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest