Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaskin
aktív tag
Illetve még annyit. A Dslr-en én is elgondolkodtam, de egy Dslr azt hiszem másra való, mint egy Brdige kamera... Nekem egyelőre nem hiányzik, ha elmegyek fotózgatni valahová, akkor cserélgessem az objektíveket, még akkor sem, ha mégegy fokkal tűélesebb, vagy mégegy fokkal színhelyesebb képet kapok mint ezzel a géppel. Igazán profi, több száz rongyba kerülő objektívekre, (olyanokra, amelyekkel tényleg látványosan előjönne a tükrös gép előnye egy ilyen géppel szemben) talán soha nem lesz pénzem... Egy ilyen bridge kamera, tűrhető minőségű nagyátfogású objektívéből fakadó széles felhasználási range-ét, és kiváló ár/érték viszonyát, az esetlegesen lehelletnyit gyengébb képminőségét egy dslr-el nem szerencsés összevetni, nem egy lapra valók. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy egy alapobjekítves, belépő dslr-el, egy igazán jó bridge kamera felveszi a versenyt... még ha nem is feltétlen ez.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest