Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Természetesen nem jön ki
, de nem is bánom azért. A szabadság drága dolog, és az egy dslr-nél megvan, a samunál nincs 
Nem rossz persze az az objektív ami rajta van, de nem látom jobbnak, vagy legalábbis számottevően jobbnak egy kitobinál, illetve egy 18-55 és 55-200 párosnál (ami 27-300-nak felel meg, ennél több nekem még nem is kellett). Mondjuk nem kell cserélgetni, az jól tud jönni.
Egyébként amikor vettem a d50-et tavaly ősszel -, a samu ára még közelebb volt 200k-hoz, úgy emlékszem.
Mindenesetre drágább volt a d50 kitnél.
No de ez a samu mint említettem, nem egy rossz gép, ha nincs igényed egy-két olyan apróságra, ami csak (d)slr-ben van meg (gyorsaság, cserélhetőség, késésmentes kereső), akkor mindenre alkalmas.
kieg.: általában én is jobb szemmel nézek a keresőbe
Már az A1 EVF-ébe is azzal néztem. Az élő hisztogram egyébként tényleg hasznos, és ez egy olyan dolog, amit dslr (legjobb tudomásom szerint) nem tud.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de nem is bánom azért. A szabadság drága dolog, és az egy dslr-nél megvan, a samunál nincs