Új hozzászólás Aktív témák

• tytyty
    tag

Vissza vittem a 2253at. A szervizben közölték,hogy tök normális,hogy fent bevilágit a fény. Minden samsung ilyen állitolag. Aszonták,hogy bemérteik,meg kicserélik,de nem kértem belölle. Nagyon korrektek voltak amugy (ipon). Lg állitolag nem világit be,de annak mégszarabbak a szinei.Mondták,hogy a legtöbb samsung pixel hibás, főleg a szlovákok(vagy szerbek, mitom én) , ök a 19est csinálják a románok pedig a 22est. Na ezt csak ök mondták,mérget nem veszek rá. Aztán elmentem at alienbe. Régen járok oda és sokat is vásároltam. Kértem egy monitort aminek a képe nem szutyok. Azt mondták, hogy 90ért van jó 19es. A többi azért olcsó,mert enyit tud. Most ujra itt üllök a jó kis 21es samsung crt elött és örülök,hogy csak mászkálásba került ez a tapasztalat, és nem 56k-ba. Szóval,ha valaki jó kép minőséget akar,az vagyn 15ért használt 21es crt-t vagy sokért eizot. Nyugodtan cáfoljatok meg, de jobban hiszek a saját szemenek mint neketek:). 2253lw és bw között a közel 10k-s árkülömbezeten kivűl 0.4 a külömbség. Szerintem azt totál felesleges megvenni. Nem mintha a másikat megérné.

U.i: dinamikus kontraszt is szar. Nwn server listájánál vörös köd zizeg hátul, amit magic dinamikus 8000 ugy hálál meg,hogy pulzáltatja a fényerőt. Senkinek nem ajánlom egyik 60ezres monitor megvételét se.

Új hozzászólás Aktív témák