Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xbean
tag
Találtam egy igencsak jónak látszó tv-t.
Samsung 48h6800: Állítólag egy az egyben h6700as +hajlított +ultra clear panel
Az euronicsban most 250 ezer forint. Kb 2.7-3 méterről nézném, ilyen távolról ad még pluszt a hajlítás ebben a méretben? Egyébként az ultra clear miatt keltette fel az érdeklődésem.48h6400-et terveztem eddig, a 6800asban viszont van micro diming és ultra clear panel, valamint hajlított. Ja és +1 év garancia. Árban kb 60 ezer a különbség. Szerintetek maradjak a h6400asnl vagy érdemes lenne befektetni a 6800asba? Sajnos a 6800asról nem találtam tesztet az interneten.
-
-
Xbean
tag
válasz
Flashget #50837 üzenetére
Tartozáskiegyenlítés képen kaptam egy ismerősömtől.
Igen, kizártam minden hiba forrást és sok mindent próbáltam, de még csak mérsékelni sem sikerült a csíkok láthatóságát. Úgy látszik át lettem verve. Pedig az előző tv-mnél kismilliószor szebb képe lenne, talán még ezzel a hibával együtt is, bár nagyon zavaró. -
Xbean
tag
Lemaradt a kép:
-
Xbean
tag
Sziasztok!
Van egy nagyon zavaró problémám egy samsung 40es5500 típusú tv-vel. Nagyjából centinként vízszintesen halvány fekete csíkok jelenek meg bizonyos képtartalom mellett ( nem mindig láthatóak).
Íme egy kép is:
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-09/05/67931_tbqmww8wdly9ytms_dsc_0086.thumb.jpgVan megoldás erre a problémára? Esetleg mérsékelni lehet valahogy? Mindent próbáltam, amit a tv menüjében lehetett, de semmi sem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest