Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
poisonborz
csendes tag
Aki bluetooth fülessel használja a tévéjét: meg tudnátok mondani mennyire egyszerű a BT/hangfalak közti váltás? Az ok, hogy szervízmenüben párosítható a füles, de ezután van a menüben egyszerűen elérhető ki-be kapcsoló? Apám tévéjéhez kellene füles, és ő nem hiszem hogy tudna használni ennél bonyolultabban állítható kapcsolatot.
-
poisonborz
csendes tag
válasz
Buckey #94731 üzenetére
Sziasztok, otthon a család is beruház egy tévére a döntés az enyém, de kicsit meg vagyok hasonulva.
180 körül kéne egy 48-50"-es modell. Nekem egy 55-ös H6400-am van, viszonylag meg vagyok vele elégedve, viszont a smart funkciók (főleg böngészés) idegesítően lassúak, amit ha én nem is, de a család valszeg használna gyakrabban. Jókat olvastam sebességjavulás szempontjából a 2015-ös Tizen-es modellekről, de az, hogy a J6300 ívelt attól nem vagyok boldog.
Akinek van J-s modellje, tényleg annyival gyorsabb a Tizen? Mennyire látszik oldalról az ívelés, és milyen a képminőség az előző évihez képest? A H és J modellek közt 10e-es különbség van, szóval árban kb mindegy lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 10
- További aktív témák...
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- 5.0 hangfal szett SVS Ultra Evolution
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest