Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
syler123 #60639 üzenetére
Nem az a baj, hogy valaki nem akarja kalibráltatni a tévéjét, monitorját stb., de legalább ne mondja azt, hogy hülyeség (ezzel kvázi lehülyézi azt is, akinek ez fontos).
Nekem a laptopom is kalibrálva van, és igen, egészen más a kép a gyári beállításokkal és a kalibrált értékekkel. Persze elfogadom, hogy valakinek ez nem fontos dolog, de ne csináljunk már úgy, mintha ez valami kuruzslás lenne.
Én személy szerint ha már vettem egy tévét 260k-ért, egy lejátszót 50k-ért és BD filmeket szeretek nézni, akkor nem fogok sajnálni 8k a kalibrálásra.
Egyébként nekem a beállítás 16 érték beállítását takarja, nem szeretném ezeket szemmel beállítani (nem is tudnám).
-
Ispy
nagyúr
válasz
Tippmix46 #60528 üzenetére
Mi az hogy más színerősség?
Én programozó vagyok, szóval ha valamit beállítok egy szín valamelyik árnyalatára, akkor azért teszem, hogy az így jelenjen meg. És ez csak és kizárólag kalibrált beállítások mellett fog megtörténni. A kalibrálást marhaságnak nevezni nagy fokú tudatlanságra vall a témában, én a helyedben befejezném.
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy LE32C450-es lcd tv és az lenne a kérdésem, hogy milyen HDD lehet külsőleg rádugni az USB-re, amit kezel? 3,5 vagy 2,5? Méret lényeges?
Köszi,
Ispy
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest