- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
poci76 #140463 üzenetére
Ja, de miért tennél bele egy 2006-os kodeket (x264) egy 1992-ben kitalált formátumba (avi). Semmi értelme, mert az avi sokkal kevesebb dolgot támogat, mint a mai formátumok és tökre nem erre találták ki anno
"AVI is a very old container format that predates all the rest. It is based of the IFF standard from the days of the Commodore Amiga computers, though it was popularized on Windows systems. It lacks many features found in modern containers, including support for certain schemes for syncing audio and video, and things like bidirectional frame encoding (B-frames). The encoders used with AVI can produce quality output, but generally not offer as good compression."
-
Scarletiel
senior tag
válasz
poci76 #140180 üzenetére
Nagyon fosok, hogy milyen lesz, sajna több napja itt van már de még be se kapcsoltam mert ha kiszedem a dobozból fene se tudja vissza tudom e rakni úgy, hogy szállítható legyen. Fizikailag egyben van azt megnéztem amennyire lehetett, de amazonon sokan írták, hogy csak bekapcsolás után derült ki nekik, hogy szét van csapva a panel és csíkos meg betört a kép.
Amúgy persze ebben az árban ez a legjobb szerintem is csak félig meddig az Rtings-es értékelés győzött meg ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux kezdőknek
- Végső megjelenési dátumot kapott a Metal Eden
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest