- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Marcus_ #19663 üzenetére
Pl. ez: SAMSUNG S2 Portable 3.0 500G
-
Kavinton75
senior tag
válasz
Marcus_ #2588 üzenetére
Hello,
A B-az a tavalyi modell, míg a C-s az idei.
Ebből adódik, hogy az idei jobb választás lehet, már csak a plusz szolgáltatások miatt is.
Nekem UE40C6000-m van és nagyon megvagyok vele elégedve.
Sajnos a DigiTV-t annyira nem jól jelenití meg, de ha megkapja a neki járó (pl. USB-n lejátszandó FullHD-s .mkv filmet) minőségű jelet, akkor csodákra képes.
Ha lenne még kérdésed, akkor szólj.Üdv:
Attila -
ORCA58
addikt
válasz
Marcus_ #1858 üzenetére
Ha érdekel a média lejátszó funkció, akkor alapból csak a B650 és a C650 tudja. A Média lejátszó C650-ben már több hangsávot és DTS hangot is kezel.
Én nem vennék B6000-et, szerintem nem éri meg a a tudáshoz képest magasabb ár a LED háttérvilágítás miatt. Hogy mennyire vékony az csak akkor lehet fontos, ha falra szereled.
Egyes vélemények szerint az él LED megvilágítás a széleken felhősödik (bevilágít) ami normál használatnál ugyan nem igazán látszik, de szélesvásznú film esetén alul felül a fekete csíkban esetleg látható. Ezt én is láttam, nem tudnám elviselni.
Volt olyan fórumozó, aki e miatt cserélte le a B7000-t B750-re.
PC kérdés mire akarod használni.
Gyors játékokhoz állítólag a SAMU nem a legjobb választás (magas Input lag miatt), de ezt én nem próbáltam, nem szempont nálam.
Film nézésre eddig minden eseten tökéletesen elég volt a C650 médialejátszója egy USB-s 1 Terrás HDD-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest