Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyáron jöhet a második Skyline
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mamu
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #62896 üzenetére
A beltérin (ha ezen a set top boxot érted) van adás.Mind a 3 AXN csatorna megy rajta. A tv-n nem megy, a digitálist nem találja,holott 3 nappal ezelőtt még volt.Elméletben semmi nem változott és mégis eltűnt a 3 csatorna a digitális adások közül,és semmi más.A tv eddig sem volt rá kötve a boxra,csak úgy volt,mert anélkül is lehetett nézni,csak az előfizetéshez kellett megvenni. És a box nem hdmi csak sima.(De ez nem fontos.) Tehát mindenhol van AXN adás,analógon és a boxon is (ami csak a próba kedvéért lett össze dugva a tv-vel),csak a tv digitális csatornáján nem találom a 3 külön frekvencián sugárzott AXN-eket.
-
válasz
_DiEGO_ #62896 üzenetére
MOD : akkor én értettem rosszul
Nincs beltérije hanem mint pl nekem a csillagpont vége direktben a tv-be megy, mert van benne dvb-c dekóder. Diginél is így van.Az hogy eltűnjön 3 csatorna...érdekes. Nekem a diginél amikor a központ bazirgálja a csatornákat a hang szokott eltűnni a HD adásokról, ami miatt a teljes csatorna felhozatalt újra kell programozni, ami miatt a favoritokat is újra kell állítaniHavi 1 alkalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okos Otthon / Smart Home
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest