- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
szaszapi #4838 üzenetére
na szerintem itt kezdenek keveredni a dolgok
DVB-T az a földi digitális sugárzás ha van ilyen tuner a tv-ben helyfüggően és antenna függően fogható 7 ingyenes adó.
minidigtv..huA kábelszolgáltatók az analóg jel mellet a digitális jelet is küldik ugyan azon a kábelen ezt is tudja fogni a tv csak éppen lehet ,hogy STB kell az élvezetéhez mivel kódolt.
Ja és nem árt tudni milyen paraméterekkel jön az a digitális jel vagy teljes keresést kell futtatni a tv-n 5-10 perc és akkor behozza -
villamos
őstag
válasz
szaszapi #4838 üzenetére
Ha jó a vétel, akkor elég egy szobaantenna, nekem simán bejönnek egy darab dróttal is...
Ez eléggé furcsa nekem, mert amíg analóg volt, csak szenvedtünk a vétellel, bármit csináltunk, erősítettük stb. de egyszerűen gyenge volt a vétel. Mindez Budapesten. Ahhoz hogy pl. tudjuk fogni az 1-est az antennát a Kékes felé kellett fordítani, mert a Budapesti adó jele annyira gyenge volt, hogy alig tudtuk fogni...
-
bnorci71
addikt
válasz
szaszapi #4831 üzenetére
azt nem javították csak te nem kerestetted eddig a tv-vel a digitális adásokat.
Kábeles szolgáltatóknál ott van az analóg mellet a digitális jel is amit a tv behangol csak a kódolás hiányzik.1gombnyomással nem tudsz
a leggyorsabb a "CH" gomb majd ott jobbra vagy balra gombbal analógra váltani esetleg a "Pr" le/fel gombbal odalapozni amit nézni szeretnél.
Ja az LCD szerintem megérdemli a digitális adást én most váltok pénteken hozzák a boxot látványos a különbség. -
ORCA58
addikt
válasz
szaszapi #1845 üzenetére
Közben lejárt az időm.
Egy ilyen pár eszközzel lehet mérni a fogyasztást
Nálam a 40C650 a beállítás után nappal 90- 100 W-ot fogyaszt óránként. Majdnem teljen sötét szobában ez 70 w körüli. ECO érzékelő bekapcsolva 3-as háttérvilágításra állítva. Nappal ez 7-es
Ha USB-ről játszom le a filmet nem változik a fogyasztása.
Az meglepett, hogy az ECO érzékelő, csak meglehetősen alacsony fényviszonyok mellett csökkenti a háttérvilágítást Egy normál kislámpa fénye mér sok ahhoz, hogy csökkentse.A PC-m melyben 200 W-os táp avi lejátszásnál 100-110 w, mkv esetén (csak 720p-t bír) 140 w az óránkénti fogyasztása monitor nélkül. (MAX terheléskor megy fel 170-180w-ra.)
Az újabb gépek, főleg ha komoly videokártya van bennük, ennél sokkal többet képesek enni, főleg játék esetén. Egyes videokártyák maguk bőven 100w felett fogyasztanak. nem véletlenül kel rájuk egy komoly "légkondicionáló" -
khorvat
senior tag
válasz
szaszapi #1833 üzenetére
En ugy tudom hogy 32"nal kezdodnek a normalis Tv panelek 32alatt a HD Ready Tv-k is TN panelesek a monitorok meg vegkep ebben az arfekvesben!
Most hetvegen letesztelem hogy egy 32-es TVbol mit latok az agybol ugyanis hulyen hangzik de lehet tul nagy lesz oda mivel a szoba 2,3m szeles tehat maximum 1,5-2mrol tudom majd nezni a TV-t azzal sem nagyon lesz gond hogy oldalrol milyen kepet ad hiszen az ágy fixen meghataroz egy40-50fokos szoget kozepen onnan kb mindig jol latom!
Szamitogep eseti jellegu, laptop viszont gyakrabban lenne hozzakotve mivel ezzel teljes multimedias tartalmakat tudok megjeleniteni, USB csak kenyelemsebb lenne neha nem kellene laptopot bezsinorozni allandoan.Ehhez kapcsolodoan ki milyen fali konzolt favorizal dontheto forgathato 10-15kg, 26-32"os TV es/vagy monitorokhoz?
Illetve letezik olyan konzol ami 200x200 es a 100x100at is tudja ha kozben valtozna a rajta levo kijelzo es ezzel a VESA szabvany tipusa is!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest