- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
válasz
Csepy #131911 üzenetére
én nem, azért írtam "analóg műsorszórás" -t
Ami kábelen jön az a kábeltévé, az az én fejemben nem szóródik sehova
Plusz mivel a fórumtárs MindigTV-t emlegetett ezért fel sem merült bennem, hogy analóg kábeltévére gondolt. (ha csak azt nem mondod, hogy általános félreértés, hogy a MindigTV csak antennával fogható. Az tényleg meglepne)
Viszont még mindig jogos a kérdése, hogy vajon ha a TV a légi digitális műsorszórást analógnak kategorizálja, akkor vajon a kábeltévés csatornák vajon befognak-e jönni neki a más országkód miatt
-
JoeYi
őstag
válasz
JoeYi #131683 üzenetére
na kaptam is egy választ
Szerinted árulnak 50 ezerért ilyet valahol ? Mert ha tudsz, 20-30 db-ra azonnal tudok vevőt (nem vicc). Ez egy fél milliós TV volt, a gagyi NU 7000-esnél 10x jobb képe van. 3D-s TV-t meg már nem is kapsz semmilyet. Menj el a médiába az 50 ezerrel és nézd meg mit adnak.... 32-es noname hulladékot. A kínai fos 55-ös is 100 ezer.
-
JoeYi
őstag
válasz
kokokka #131709 üzenetére
egyetértek. Az ívelt tévé teljesen jogosan halt ki (talán 90 col felett már lenne értelme), de a 3D-ért kár. Ritkán használt funkció, de attól még valódi hozzáadott értéke van. Egy úgynevezett csúcs prémium tévénél meg azt várnám, hogy mindent is tudjon, amit az elődei
-
JoeYi
őstag
válasz
kokokka #131707 üzenetére
de nem technológiai értelemben gondolom. Hanem megbízhatóság. Elég nagy lutri, hogy bír-e további 7 évet, vagy már a szállításba belehal
Egyébként igen, az ES7000 űrtechnika a mai tévékhez képest. Tele van csatlakozókkal, divx lejátszás, gesztus vezérlés a beépített kamerával, aktív szemüveges 3D lejátszás 1080p-ben. Utóbbit ma már a világ összes pénzéért se kapod meg
Sőt még a képe is simán pariban van, vagy akár veri az NU7/RU7 -eket szerintem. Egyedül a SMART funkciói gyengusabbak valamennyivel. Samsung nagyon pro a decontentingben
-
JoeYi
őstag
válasz
ΞΔGLΞ #131703 üzenetére
jah, mindegy, úgyis már 10 éve jófiú vagyok, elfér egy feketepont a nevem mellé. A jofogásos arc is kiakadt, mikor mondtam neki egy 50e Ft-os ajánlatot. Persze valószínűleg nehéz folyamat elfogadni, hogy amit 7 éve megvett félmilláért az kb ma annyit ér, mint amennyi fém van benne
-
JoeYi
őstag
válasz
kkp900 #131601 üzenetére
szia
1.: a régebbi típusoknál még lehetett azzal trükközni, hogy a Samsung accounthoz linkelted a One drive accountot. Nem tudom ,hogy ez megy-e még, illetve utána mit lehet kezdeni vele. Régi TV, de itt mutatja az arc: [link]
2.: ha az 1 nem megy, akkor vegyél egy Synology NAS-t, oda szinkornizáld a one drive-ot és onnét játszd le. Egyébké t a plex ingyenesen is működik
-
JoeYi
őstag
A keskeny az új vékony
Az eszköz keskeny kialakítása dinamikusabbá és elegánsabbá teszi a helyiség megjelenését. Amikor életre kel az UHD-felbontású képernyő, a keret halkan hátracsúszik, hogy tekinteted kizárólag a látványra koncentrálhasson.
-
JoeYi
őstag
valakinek nincs esetleg eladóban 50-55" Samu tévéje? QLED max 200e Ft-ig érdekel, bármi más (akár fullhd is) 100e Ft-ig
-
JoeYi
őstag
válasz
ToBeY #131467 üzenetére
ezen oldal szerint tudja az 5GHz-et
-
JoeYi
őstag
tévézésre tökéletes, de felhős a képe, kicsi az ideális betekintési szöge és belassulhat a menüje időnként, szóval ha erre érzékeny vagy, akkor ez fájhat. Plusz bluetooth nincs benne szóval drótnélküli hangszórót nem kezel
Árukeresőn rengeteg az elégedett értékelés, szóval alapvetően gondolom jó a mindennapi használatra
ja és nincs jack kimenet és kompozit bemenet. Szóval füllhallgatót nem tudsz rá dugni, meg régi videójátékot sem
-
JoeYi
őstag
válasz
Vistaboy #131321 üzenetére
szia
1.: Q6FN jó vétel. Samsungon belül nincs olcsóbb alternatívája. Hasonló képminőség szintet csak a Sonyk tudnak 7500-as széria fölött (ez az én egyéni véleményem, de mástól is olvastam itt hasonló álláspontot)
2.: én 2 hónapja követem a fórumot és ezalatt áramingadozós témakörben senki nem írt
3.: fesz/áram ingadozás: ez mondjuk előfordulhat...Lehet a barátodnál a te régi tévéd is letérdelt volnaViszont a te füledbe ellett ültetve a bogár. Te már nem fogsz tudni nyugodtan tévézni anélkül, hogy be ne iktatnál védelmet, szóval ha nem is 100e Ft-ost, de valamit érdemes lesz venned
-
JoeYi
őstag
válasz
HagaNRG #131238 üzenetére
Az NU széria már most akciós, ennél lejjebb már nem lesz (max egyes boltok lokálisan leviszik még 5-10e Ft-al, de azt online nem fogod látni, csak az adott üzletben)
Viszont azt tudnod kell, hogy valószínűleg az UE49RU71xx széria valószínűleg 180e Ft fölött fog nyitni és ott is marad a nyárig (a tavalyi évek árstatisztikái alapján). Ilyen viszonylatban viszont érdemes megfontolni az UE49NU8002 vásárlását (vagy QE49Q6FN) amíg még van
-
JoeYi
őstag
Most nézem, hogy az idei Q6 széria gyakorlatilag egy az egyben lefedi a tavalyi Q8-akat, legalábbis 55" méretben. 120Hz-es panel, 10bites színek
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/5961a3ed4
Persze a 49 és 43" ,áretben nem tudja ezt, de sztem még úgy is jó ajánlat lesz
Így már értem miért volt annyira beakciózva a Q8FN.
Azt nem tudom csak a TM1950C smart remote melyik
-
JoeYi
őstag
MM elkezdte listázni a 2019-es QLED-eket.
A legkisebb 43" : [link] 270000 Ft Ez végre szép fekete keretet kapott
49"-ben: 340e Ft
55"-ben: 390e FtQ70: 49"-ról indul 470e Ft-ért
Q80: 55"-ról indul 600e Ft-ért
Q90: 55"-ról indul 820e Ft-ért -
JoeYi
őstag
válasz
Csepy #131133 üzenetére
köszi a véleményt. Így már jobban értem mit láttam MM-ben, mert ott is az volt, hogy volt olyan nu7 amin a piros szinte lilás árnyalatú volt és volt ami teljesen rendben volt. Azt hittem direkt hangolták el, hogy a qled látványosan jobb legyen, de ezekszerint a random panel a magyarázat
-
JoeYi
őstag
válasz
prosectura #131002 üzenetére
smart távot ki se csomagoltam annyira béna koncepciónak tartom. Airmouse funkció nélkül elég csökevényes dolog. Viszont nagyon örülök, hogy a 7 éves TV-m távirányítóját tökéletesen kezeli a Q8FN, minden gomb működik
-
JoeYi
őstag
válasz
PowerBuldog #130997 üzenetére
a TV wifin vagy kábelen csatlakozik a hálózatra?
-
-
JoeYi
őstag
válasz
FollowTheORI #130798 üzenetére
sztem a Q7FN = Q8FN tudásban/minőségben, csak más a talp
-
JoeYi
őstag
válasz
kissd01 #130752 üzenetére
jobb a képe valamennyivel (több szín, nagyobb fényerő. Utóbbi mondjuk kevésbé számít, úgyis letekeri aki nem akar megvakulni...) Szóval én magam ezt venném magamnak a kettő közül (persze én nem szeretem a hajlított TV-ket
)
Viszont a Q6 nem hajlított, ti viszont totál belezúgtatok a hajlítottba. Én az érzelmi okok miatt mindenképp a hajlítottat javaslom nektek, mert a leírtak alapján nektek az fogja hozni az igazi "begyütt' az élet" érzést
-
JoeYi
őstag
válasz
Akos93 #130753 üzenetére
jó hallani, hogy ilyen régi típus még működik
Viszont azt is érdekes látni, hogy már akkor is ridektartásban volt aki jack-kel akart vmit a tévére kötni.
A jack in-nek amúgy mennie kéne (mármint ha a tévét akarod hangszórónak használni). Abból létezik többféle kábel, lehet azzal volt a gond. Vmint lehet rákell váltani a pc in forrásra
-
JoeYi
őstag
válasz
Gauguin #130729 üzenetére
áhh nekem oda lett a varázs. Tegnap jött meg a Q8FN-em. Nemigazán van lef*som a bokám érzés első blikkre. Reggel elindítottam némi 4K content letöltését, azzal is megnézem majd, de egyre inkább azon vok, hogy visszaküldöm és veszek egy alsóbb kategóriás TV-t, mert nekem nem ér annyit amit ez tud. Azért egy mini összehasonlítót csinálok ES6100-al.
Így elsőre:
- connect box egy hülyeség, ha nem falra teszed
- nem lehet elforgatni a talpon, tehát, csak talppal együtt lehet "irányba" állítani
- a fényerőt kapásból harmadára csökkentettem
- bármi apphoz be kell jelentkezni samsung fiókba
- a színek csak szemből tökéletesek. Oldalról is jók, de a szemből és az oldalról között nagy a kontraszt
- a hang tetszik, van mélyasszem én inkább az a típus vok, akit nem érdekel annyira a képminőség, inkább az ár érték arány. És nekem ez a 55" QLED kb max 200-at érne.
350-et sokkalom érte, a tavalyi 500+-os ár meg röhejes. A nagy átverés, hogy bolti környezetben jobbnak látszik a képe, de ha a boltban is lelenne véve a fényereje kibírhatóra, akkor már nem is lenne annyival jobb
-
JoeYi
őstag
MM megint beakciózta a Q8FN -t 348-ra [link]
-
JoeYi
őstag
válasz
coppola #130698 üzenetére
azért aki max fényerőn néz egy 55"-os tévét napi órákon keresztül 1-2 méterről, az gyorsan eléri a szintet, hogy ne nagyon lásson csillagokat az égen
A bosszantó érzés, hogy a szemed sarkából látsz gyenge fényeket, míg mikor ránézel egyenesen már nem látod
Persze tény, hogy senki se fog ebben megvakulni, vagy ha mellékhatása lesz csak 50 fölött. Akkor meg már nehéz eldönteni, hogy azért rossz az ember szeme, mert túltolta a fényerő témát, vagy rossz géneket dobott a gép
-
JoeYi
őstag
válasz
FollowTheORI #130676 üzenetére
ez a megoldás zsákutcának tűnik. Egy olyan rétegen kersztűl is átfelhősödik sztem.
Inkább a micro LED lenne menő, mint háttérfény. Mondjuk 1920*1080 zóna a 4K QLED mögött
-
JoeYi
őstag
válasz
FollowTheORI #130670 üzenetére
én pl úgy gondolom, hogy a QLED technológiát kb egyből ki is maxolták. Ebben már nem lesz fejlődés, csak a backlighttal fognak b*zulni. Local dimming zónákat szép lassan növelgetik minden évben.
Meg persze az okosTV funkciókkal is játszanak majd, de az tisztán látszik, hogy a D széria óta ez a funkció a nevetséges és a röhejes állapotok között változgatott. Olyan ez, mint a kocsikban a navi. Senki nem érti miért nem kapsz a legprémiumabban se normális megoldást. Itt is hiába veszel 1 misis tévét, mégis a 30e Ft-os külső lejátszó is csuklóból lenyomja
-
JoeYi
őstag
válasz
nemserultnem #130333 üzenetére
1. valamivel jobb a képminősége. Egyenletesebb háttérvilágítás, meg mindenféle képjavítók. Elméletileg. Ilyen side by side tesztet még nem láttam sajnos
2. van akinek megy, van akinek nem. Az elmúlt 2 napban volt erről téma, és volt aki már 2 TV-t visszaküldött emiatt és van akinek simán megy, nem látszik egyelőre, hogy mitől függ a támogatottság
-
JoeYi
őstag
nem erről van szó
Ha idén ez a csúcs, akkor jövőre már a hajszárító is 8K lesz, ok nélkül
EU nevetséges, hogy engedi.
4K tévék is már oknélkül fütenek el egy csomó enrgiát a fullhdhoz képest, hát még majd ha megjelennek a belépőszíntű 8K TV-k 120e Ft-ért, amik csak arra megesznek 100W-ot, hogy felskálázzák a TV2 adását 8K-ra, meg még 100-at, hogy értékelhető fényerővel átpaszírozzák 8K-nyi LCD lyukon
-
JoeYi
őstag
upc story: azt nem látom senkinél kommentben, hogy milyen firmware van TV-jén. Meg ugye típuson belül is az 55 alatti és az 55 és a feletti sokszor két külömböző hardvert tartalmaz. Sőt megkockáztatom, hogy két 49nu74 között is lehet hardveres eltérés, szóval teljesen hihető, hogy vkinek megy, vkinek meg nem (telefonnál is csinálja samu, hogy ugyanolyan teljesítményű, de eltérő gyártótól származó rendszerchipet használ)
-
JoeYi
őstag
válasz
Fr3eWar #130098 üzenetére
itt azt mondja az arc, hogy 55Q90 -nél 320 zónára számít https://youtu.be/rG_ZBoprUis?t=171. Nem tudom, hogy ez bennfentes info, vagy csak tipp.
Mondjuk a 320 az a 16 többszöröse. Ez alapján kijönne egy olyan lista, hogy:
16x : 320 (20x16)
8x : 160 (16x10)
4x : 80 (10x8)ez csak ötletelés részemről... Ez alapján egy évtized lesz mire akár csak 4000 zóna fölé mennek...
-
JoeYi
őstag
egyébként, azon gondolkoztatok, hogy mekkora poén ez a one connect box? Kifejezetten fricskának látom. Van jópár ember aki aranyozott jóminőségű ujjvastagságú HDMI kábel hívő. Aztán jön a samsung és egy tyúkbéllel összeköti a connect boxot a TV-vel, amin egyszerre átmegy a hang a TV a HDMI2.1 meg az áram
-
-
JoeYi
őstag
az egy edge-led tv. A képernyő szélén vannak a háttérvilágítás ledjei, amit egy speckó műanyag/fólia réteg oszlat el egyenletesen az LCD réteg mögött. Minél síkabb ez a réteg, annál egyenletesebb a fényeloszlás. Viszont mikor egyes részei közelebb/távolabb kerülnek az LCD rétegtől na akkor elkezdenek megjelenni a felhők (a távolság és megváltozott fényszórás miatt).
Annyi történt, hogy az előző poziban úgy volt megfeszülve (aka "hajlítva") a tévéd, hogy az eloszlató réteg úgy deformálódott, hogy az kiadott egy felhőcskét középpen. Az új poziban úgy tűnik sikerült feloldanod ez a feszülést, grat
-
JoeYi
őstag
válasz
JoeYi #130042 üzenetére
konkrétan 2 évig vacilláltam a TVken és megírtam ezt a 2 cikket, mire dönteni tudtam
[link]sok buzulás a sammiért. Bár így utóla is jó vételnek érzem. Ami nagyon izgatja a fantáziám, hogy egy UE55ES8090 vs UE55NU8000-ből ki jönne ki győztesen. Valamiért azt érzem a felbontst leszámítva a régi vas lenne a szebb képű. Emlékszem annak is pont olyan lenyűgöző volt a képe MM-ben mint most egy QLEDnek
Sztem Samu direkt butította a LED LCD vonalat, hogy jobbnak tűnjön a qled
-
JoeYi
őstag
válasz
Fr3eWar #130038 üzenetére
ahh igen a 24p leírásán vacilláltam...
Szóval arra akartam utalni, hogy 100Hz (120?) panelre is gyanítom, hogy semmi szükségem nincs. Vagyis soha nem venném észre, hogy nem lenne az, ha nincs mellette egy jobb TV. Ez a kadenciahelyes téma amit a korábbi kommentedben gyönyörűen leírtál.
Egy szó mint száz, ahogy te is mondtad, boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa. A Ford Fusionöm egy frankó kocsi, de amikor Tesla Model X-ről nézek videót akkor egy fostalicskának érzem. Egy Trabi 601-hez képest meg űrrakéta. A poén, hogy mind3 ugyanazt tudja, elvisz Aból Bbe, és 10ből 8nak ez a lényeg
-
JoeYi
őstag
válasz
PuMbA #130037 üzenetére
értem az érvelésed és tetszik. Viszont én magamon keresztül akartam egy példát mutatni milyen hülyén tudnak gondolkodni az emberek
Hogy tetézzem: ott a TV, de sokszor a laptopomon nézem meg a mondjuk legújabb Vikings epizódot. Így a hasamon tartva a 46-os tévéhez képest olyan mintha 80" lenne
És bakker még ilyen közelről se érzem soha, hogy ájj, hát ez a kép olyan pixeles!
-
JoeYi
őstag
válasz
kokokka #130034 üzenetére
megvan az edge ledeknek is a létjogosultsága. Aki ilyet vesz és mondjuk boltban se volt előtte nézelődni, az boldog lesz vele. Ha nincs mihez viszonyítani, akkor a legolcsóbb Orion 55"-os a vilá legjobbjának tűnik.
Csak az ilyen technikai buzik mint mi, akik az ilyen fórumokba irogatnak/olvasnak (ez kb 100 darab ember lehet az összes fórumban együtt) élik meg úgy, hogy szar az alap felhős edge led egy OLED-hez képest. A maradék többi 5millió magyar teljesen boldog lesz az UE55NE7000-esével.
Anno hónapokig töprengtem mire megvettem az UE46ES6100-at. Aztán hány 3D filmet néztem meg 5-6? Beleértve a techdemókat. Hány fullhd filmet néztem meg rajta? Max 10. Ebből egy volt 24p. Egyszerűen leszarom a minőség buzulást, a sztory érdekel a filmekben. Még a 720p-vel se bajlódok az a fontos, hogy ogyorsan lejöjjön, ergó kicsi legyen. Pl a Venom ami ncoreon most az első. Felbontás: 720x300. És engem nem érdekel. Meg azt a 200e másik embert se aki leszedte.
Szóval az én szememben a 4K is csak egy olyan hülyeség, mint a 3D, meg az ívelt kijelző. FullHD pont elég. A kontrasztnak meg a színeknek viszont van létjogosultsága sztem és ezért éri meg az oled meg a qled
-
JoeYi
őstag
válasz
Partizan182 #130022 üzenetére
tuti nem lesz 120Hz az alsó kategóriás QLED-ekben. Valamivel ki kell emelniük a nagyobbakat.
-
JoeYi
őstag
válasz
Bogyi007 #130013 üzenetére
sőt. Ez alapján elkezdték kivezetni a sima LED tévéket és a Q60R -rel leviszik a belépőszintre. Már ha csak a Q6 méreteit nézem.
Cserébe a Q7 és 8 is direkt ledes lesz.
Én amúgy azt tippelem, hogy a Q9-ben vagy idén, vagy jövőre megjelenik a microLED QLED hibryd. Micro LED lesz a fullarray háttérvilágítás (1920x1080 fényforrásszámmal), QLED meg a színek (4 vagy 8K-ban)
-
JoeYi
őstag
válasz
bekecs76 #129989 üzenetére
7000-ben nincs műholdas tuner
7100-ban már van. Meg kompozit csati
7400 minden ami a 7100, plusz kapott néhány képjavító eljárást (?? Dynamic Crystal Colour meg hasonlók, akár mit is jelentsenek). A hátlapján van ilyen kábelbepattintós kábelrejtős kábelrendezős ügyesség. Ja és okostávirányítót adnak hozzá (ahogy nézem ezt kevesen élik meg előnynek). Elméletileg hangvezérlést is tudnaÁrukeresős kommentek alapján láthatóan jobb a képe a kisebb modellekénél
-
JoeYi
őstag
válasz
ΞΔGLΞ #129954 üzenetére
most olvasok egy külföldi fórumot, azokon is létezik a probléma. Meg az NU8000-en is. Tudtam, hogy szar az X zónás local dimming, de eddig fejben úgy voltam bele, hogy csuklóból kikapcsolom, és téma lezárva. De nem lehet állítólag...
Most az egyik arc kommentelte, hogy PC módban kikapcsolható, szóval képes lenne rá a tévé ha cisnálnának szoftver modot...
userMmLA4gcTCo
-
JoeYi
őstag
válasz
PuMbA #129946 üzenetére
tényleg nem lehet kinyomni a local dimminget? Mert amúgy nincs bajom az edge leddel, ES6100-nél tudom hogy vannak felhők, de sose tűnnek fel, csak ha keresem. Viszont most rágugliztam erre a local dimming parára és azt írják még a Q9-nél is zavaro ami direkt ledes, ha pl felirat van a képen
Pedig már majdnem meggyőztem magam...
-
JoeYi
őstag
véget ért az MM-ben a Q8 akció. 356-ról visszamászott 410-re náluk
-
JoeYi
őstag
válasz
Weector #129869 üzenetére
Én 5 napja rágom a 2018as Samsung felhozatalt. Házon belül a Q szériának jelentősen jobbak a színei, mint az NU-nak, szóval sajnos nincs olyan tévéjük ami jóképű, de buta. Azon is merengek, hogy a Q széria fölénye boltban jön ki ennyire sarkosan, mert ott van mihez hasonlítani.
Én most még a Sony-kat nézegetem az olcsó vonalon, egészpontosan ezt:
bravia-kd-55xf7596Van belőle 49-es is: [link]
élőben élénkebbnek tűntek a színei, mint az NU-nak. Tudja a DTS-t meg a divx-et. 55-ös méretben direct ledes, 49-ben edge.
Szóval én most a Q6-8 és a Sony Bravia KD-55XF7596 között vacillálok. Ritkán lenne használva. Q8 mint "bútordarab" gyönyörű a lábaival, de porfogónak sok a 350 érte (használva nem, mert lenyűgöző a képe). Viszont ha porfogó kell elfogadható képpel és kompromisszumos külalakkal, akkor meg a Sony mintsem egy NU
Jelenleg itt tartok, csak az a baj, hogy Samsung hívő vagyok, nehéz márkát váltani, plusz jó lenne csak egy márkájú TV a lakásban...
-
JoeYi
őstag
extreme digital 500Ftal alá ment az MM árának a Samsung QE55Q6FN -nél
úgy látszik a samsung kiadta a parancsit a raktárkisöprésre
-
JoeYi
őstag
mit találtam: emagon kapni a Q8 Direct LED-es változatát (55Q8DN). Sajnos egy 100-assal drágább, mint az edge ledes:
[link]https://www.displayspecifications.com/en/comparison/76319cb4c
-
JoeYi
őstag
-
JoeYi
őstag
az olcsóbb 3000Ft-ossal is menni fog. Mind ugyanazokat az infra kódokat használják.
Én a Q8-at, Q7-et és NU7400-at nyomkodtam pl ezzel az appal: https://play.google.com/store/apps/details?id=ir.remote.smg.tv
(S6 edge telóm van, abban még van infra)
-
JoeYi
őstag
válasz
Fr3eWar #129692 üzenetére
hát ezaz, hogy csak módjával. A nappaliban ritkán lesz bekapcsolva... Ma megnézegettem MM-ben az összes TV-t. Q6-7-8-nak tényleg szebbek a színei mint a 8000-nek. Sztem samu direkt legyengítette a sima LCD szériát, a régi (6 évvel ezelőtti) 8000-esek sztem hoznák a qled szintjét, csak sansztalan kettőt egymás mellé tenni.
Viszont sajnos megjelenésben is a Q8 a legmenőbb. Az a fém talp üt. Persze a távirányítója egy vicc. Ha anyám meglátogat egy fél nap lenne megmutatni neki a trükkös gombokat. Persze 3000Ft-ért lehet venni hozzá buta távkapcsot.
Ja és a Q9 képe. Huhh. Na az OLED szinten van. Gondolom idén leviszik a technológiáját alacsonyabb szériába is.
Sony TV-k egyébként az alacsonyabb kategóriában is látványosan szebb képet tolnak a Samu meg LG-nél
-
JoeYi
őstag
na letisztult. Igazából a 100Hz ami kell nekem. ES6100-at is azért vettem anno, mert az tudta a valódi 100Hz-et.
Most megpróbálom kibogarászni melyik a legolcsóbb ami már tudja...
-
JoeYi
őstag
ahaa, köszi!
mod: így lesz jó a linked: https://www.displayspecifications.com/
-
JoeYi
őstag
ahogy mondtam, a legolcsóbb ami már jó. Aki szakértőnek érzi magát, tegye a kezét a szívére, és mondja meg melyik az a model, ami már nem ipari hulladék
TV nézés főként. Játék nem. Filmhez meg úgy látom külső média lejátszó kell, mert elhagyták pl a DivX-et... Ja meg a jack-et is... Istnenem, lehet LG-re kéne váltanom? De nem akarok két külön márkát egy lakásban...
Kezdem átlátni. Vszinű a UE55NU7402 a legalja ami már viszonylag kompromisszum mentes
-
JoeYi
őstag
sziasztok
én írtam anno az E szériás tudástárat, viszont azóta felhagytam a Samsung termékcsaládok szoros követésével.
Szeretnék venni egy 55"-os TV-t. Melyik a legolcsóbb, amit már meleg szívvel ajánlotok? Nincsenek nagy igényeim:
- gyors csatornaváltás
- vibrálás mentes kép
- ne legyen curved
- ha lehet, legyen vékonyLátom, hogy pl a UE55NU7102 egy tök olcsó modell, miközben 6 éve a 7xxx volt a csúcskategória alja... Gondolom Samu azóta jó nagyokat kevert az elnevezés káoszlevesben...
A régi TV-m egy UE46ES6100, ami ezt a szintet tudja hozni, az nekem már megfelel. Anno nagyon pörögtünk a felhősödés témán, aztán a valóságban fel sem tűnik, max bekapcsolásnál és akkor is ha kifejezetten ezt keresem...
-
JoeYi
őstag
ue32H6200 akció a MediaMarkt-ban: [link]
99999Ft-ért, 5 év garanciával
-
JoeYi
őstag
gondolom nem sokakat érint, de "jóárasítva" lett a MM-ben két Samsung H8000-es tv:
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest