- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somebody_HUN
csendes tag
Nem találkozott még senki a tv-outos problémával? Tényleg átnéztem minden lehetséges info forrást de csak 1 helyen találkoztam hasonló problémával és ott sem derült ki hogy mi lenne a megoldás. Már utolsó elkeseredésemben arra vetemedtem hogy a windows súgót is használjam... Persze nem találtam benne semmi értelmeset, ahogy arra számítottam is
-
Somebody_HUN
csendes tag
válasz
RumiTT #19030 üzenetére
Pedig valószínűleg az lesz a gond. Mert nekem crystal clean fólia van rajta és akkor is olvasható ha süt a nap( persze nem akkor ha pont rá süt) Igaz az automata az nem mindig találja el hogy milyen erősségbe is kéne állítani de ha manuálisan maxra állítod akkor szerintem nincs vele nagy gond.
-
Somebody_HUN
csendes tag
Hello
Lenne egy kérdésem. Lehet hogy már volt róla szó de én nem találtam.
Vettem egy utángyártott TV-out kábelt és amikor összekötöm a telefont a tv-vel akkor csak WQVGA felbontáson jelenik meg minden. Ez még egy CRT-n is nagyon hülyén néz ki nemhogy egy 32" fullhd-n. És elvileg ennél tudna nagyobb felbontást is. Legalábbis a róla készült videókban közel sem olyan pixelesek a dolgok mint nálam. Esetleg valaki tud valamit erről a problémáról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest