- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Már készülnek a Snapdragon 8s Elite telefonok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsaby76
aktív tag
válasz wertyulopka #5850 üzenetére
Érdekes, ha már új romot nem tudnak rátenni cserélik az akksit Ha gond volt az üzemidőddel, az az új akksival is megmarad, viszont az sms dologra nincs ötletem, hardreset volt?
-
tsaby76
aktív tag
válasz wertyulopka #5853 üzenetére
Szerintem próbálj rá a hardresetre, bár ahogy leírod elég sok sebből vérzik a géped, nekem a T-s rommal csak a siralmas üzemidő és kamera volt a gondom, gyanakodtam én is az akksira, töltőre, aztán rádobtam a szervízromot és minden rendbejött, a készenléti idő kedvéért pedig már nem kell lemondanom a készülékem szolgáltatásairól .Azt hiszem a T-nek a kiegészítő használati és akksi osztogatása helyett rá kellene hasalni arra a legalább HK2-es romra ami a pannonnál már valóság.
mongi_:
Én kifejezetten durván nekiestem a hátlapnak egy lakáskulccsal, majd egy csavarhúzóval de pókerarccal tűrte viszont jól levált.
[ Szerkesztve ]
-
ujtulaj
csendes tag
válasz wertyulopka #6585 üzenetére
De akkor neked független telid van, ugye? (Legalábbis nem T-Mob v. Voda)
-
kiskacz
senior tag
Én is nagyon kíváncsi vagyok!!!!
Jó lenne ha majd leírnád a verzió számot, és a memória állapotokat... - meg, hogy miben új - mit tud....
Huawei Mate 8
-
GENUINO
tag
mindegy melyik újabb,de tovább bírja majd az aksi és az lényeg nagyonis
vodás a telóm de akkor arra is van samsung gari egyszerre a voda mellett úgytudom,szal vihetem oda. Pécsen is frissítik akkor?
-
GENUINO
tag
válasz wertyulopka #6590 üzenetére
és ha frissítés alatt döglik be,adnak új telót?
Nemkérdezted? -
berigazek
őstag
válasz wertyulopka #6672 üzenetére
Szia!Egy kérdésem lenne:mennyi lett a szabadhelyed a progik és a memória részére?
A T-mobilos internet beállítások megmaradtak-e,amiket HR után sem tudsz kitörölni?Magyar nyelv megmaradt-e benne?Érintőképernyő reakciója és a gép sebessége jób lett?,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
tsaby76
aktív tag
Wow! Elegük lett a szervízeseknek a sok t-s romproblémából és rádobták a gyári szervízromot?Az iggeeen!
-
tsaby76
aktív tag
válasz wertyulopka #6693 üzenetére
A net beállításokat nekem az első indításkor egy rákérdezés után automatikusan letölti.Lehetséges hogy a szervízben nem hagyták jóvá ezeket a beállításokat.Ha nem laktad be nagyon a gépet, javaslok egy hard resetet, azután újra rá fog kérdezni a beállítások letöltésére.
De ha nem szeretnél hard resetet, manuálisan is belőheted a dolgot innen .[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz wertyulopka #6693 üzenetére
Hálózati beállítások Windows Mobile alatt: [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
kiskacz
senior tag
A gps-es résznél nálam is ua.
Más:
No, én is voltam ma a Westend Samsung-ban, és bár vasárnap még annyit tudott a hölgy, hogy HK-s ROM-ra tudnak frissíteni, a mai srác az én esetemben sem tudta, hogy milyen frissebb ROM-juk van. Ennek ellenére én belevágtam (főleg gondolva, hogy az alap T-s ROMnál nem lehet rosszabb).
Nos az új verzióm:
PDA: i900XDHK1/XDHK2
TEL: i900XXHJ2Na, álljunk meg egy szóra (tanár Úr!)!!
... Hogy is van ez? Én január 23-án (igaz, függetlenül) vettem a telcsimet, és én is vártam az új spft-ra... de ez lenne az????
Nekem "gyárilag" ez van benne..... Most akkor az a szitu, hogy az új, nem is az????
Walaki......
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 8
-
berigazek
őstag
válasz wertyulopka #6702 üzenetére
Ha érdekel küldök egy progit is,amely automatikusan generálja a különböző szolgáltatók internet csatlakozási pontokat!
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Csabee.
nagyúr
válasz wertyulopka #13834 üzenetére
Vista alatt nem megy tovább ra sem. XP vagy Win7 el próbálkozz!
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
válasz wertyulopka #14354 üzenetére
Vissza kell töltened a T-s firmware-t! És akkor lesz újra! De meggondolandó hogy megéri-e!
Üdv: Csabee.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OpenWRT topic
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meghozta a képgenerálót az XeSS-be az Intel
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Minden ami hőszivattyú