Új hozzászólás Aktív témák
-
Styleboy
tag
válasz
sereeff #11969 üzenetére
Hát nagy része nekem is innen a fórumból van meg.
pl:[link]
[link]
[link]
[link]
És egy jó tanács.Használd a Youtube-ot és aztán az ott látott programra keres rá a Google-ban.Én például így leltem rá a PS emulátora,GameBoy emulatora Nintendo emulatora és még sok egymásra.
És akik újak a témában még azoknak ajánlom hosz szedjék le a telefonhoz a total commander és valami register progit.A regiszter progitol nem kell félni.Elég sok jót lehet bene csinálni.Pl SPB MS3-mas kezelőfelület nem 3főképernyőböl áll hanem álhat 4,5 vagy akár többöl is.Én a register progik közül a regedit-et használom.
A total commandere ezen a néven keresetek rá ,,tcmdpocketarm.cab,,
amugy érdemes cab formátumba leszedni a file-at ha van rá lehetőség mert akor nem kell vacilálni az ActiveSync.És természetesen így már mehet alapba a telefonra és mikor hardresetet csinál az ember a telefonon akkor nem kell keresgetni hanem mehet egyböl már felfele.
MSN-hez én a Fring-et használom.Mikor elindítja az ember akkor elsőnek regizni kell aztán már mehet a Skyp,MSN meg az ehhez hasonlok.
Ami prigikat fontosnak tartok hogy rajta legyen mindenféle képen a telefonon:
- valami használható kezelőfelület(nálam ez az SPB MS3 és még register kódok is lelhetők a neten hozá)
- HTC Emu vagyis 2 dll file ami a garvitációs szenzorhoz van
- kamera halkitás(akit zavar hogy még csendes módban is van hangja a kamera használatának,szerintem inkább legyen mindig csendes)
- vp3g-HTC X-Button 1.5 legalább
- Totalcommander
- NetCF 3.5verzió
- fp7_ppc vagyis Flash player7
- CorePlayer na meg a TCPMP(én ebböl a TCPMP & Master Codec Pack 4-et használom mivel a többi verzió hibát ír ki és így nem indúl el.A TCPMP azért jó mivel van AC3 hangkodek beépitve igy már nem akadáj neki semmilyen film se.JA itt a videó beállitásoknál csak három dolognak kell kipipálva lenie: 1.Dither és a Intel XScale és a Quality-ben a normálon maradhat.Igy már nem fog egy film se akadozni a lejátszóban
- Youtube player
- Valami zenelejátszó progi ami bejön nekem pl a Szifonos lejátszó jön be vagyis S2P
- na meg egy jóravaló ébresztő,én a GAlarm-ot használom
- a többi progi meg attól füg, hogy kinek mire van szüksége,na meg igény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest