Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #2959 üzenetére
Gyári IK5-ös ROM-ot használok, amivel adták, magyarul.
Nekem ilyen jelzőhang problémám még nem volt... -
zack
nagyúr
Aki szeretne igényes Sense UI-t az Omnia2-re, az tegye fel az SPB Mobile Shell-t, és utána ezt: MobileSense 3.5.2.20091228.WVGA.VGA
A végeredmény egy igényes HTC Sense kinézetű felület.
-
zack
nagyúr
válasz
petymeg #2953 üzenetére
Valami nem oké ott.
Nekem SR után 71-72Mb a szabad RAM, használat közben pedig kb. 45-50Mb áll be. Nem kevés progi van fent...kb. 20db.
Érzékelsz lassulást? Mert ha nem , akkor le kell sz@rni. Nem biztos hogy annyira pontosan mutatja a szabad RAM helyzetet...talán 1x volt hogy 30Mb körül volt a szabad RAM, fényképezés és videorec után, de absszolút nem éreztem lassulást. -
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
Kipróbálhatod az O2-öt...de szerintem nem leszel elégedett. Túl magasra raktad a lécet, és ilyen telefon jelenleg még nincs forgalomban, amilyet te szeretnél. Ez volt a mondandóm lényege. Azt azért ne felejtsd el, közel se biztos hogy annyira egyszerű lesz eladnod egy WinMo-s PDA-t, mint egy Symbian-os i8910-et, ami most "sláger" telefon.
Főleg hogy mindezt év elején... -
zack
nagyúr
Ez így azért elég off téma...nem feltétlen az O2 topik témája.
Az a helyzet, hogy frankón nem értelek.Volt egy 8MP i8510 telcsid, amit eladtál, és megvetted tőlem az i8910-et. Ha ennyire fontos neked a fényképező, miért nem tartottad meg az INNOV8-at?
Gondolom azért mert akartál egy globálisan jobb telefont, amit meg is kaptál...erre most akarsz egy ezeknél is jobb kamerával rendelkező mobilt.
A legjobbakat már kipróbáltad...akkor mégis mit vársz? Milyen jobbat akarsz? Nagyon jól tudod hogy nincs jobb.
Össze-vissza kapkodsz, képes lennél eladni az i8910-et, csak azért mert nekem xy a véleményem róla, és mert az O2-öt jobbnak tartom. Ha ennyire fontos a fényképezés, vegyél az i8910 mellé egy Nikon DSLR compact gépet, és abban nem fogsz csalódni. De ha veszel egy 50-60k alap gépet, az is utcahosszal fogja verni bármelyik GSM telefon ill. PDA kameráját. Nekem jó volt az i8910 kamerája is. Nem a kamera végett adtam el neked. Sőt..amikor elvitted, kicsit bántam is, hogy eladtam. Csak és kizárólag azért váltam meg tőle, hogy kipróbáljam a WinMo-t. Nekem megfelelt az i8910 szintje és minősége. De azt csinálsz amit akarsz. Ha ennyi pénzed van erre, felőlem keresheted a 86MP telefont, ami DSLR szintet tud, 5.1 hangzással és 2Ghz proci hajtja... -
zack
nagyúr
Pár napja kint van az új SPB Mobile Shell v3.5.3!
Changes from version 3.5.2 to version 3.5.3 (Dec 29, 2009)
-OpenGL ES 2.0 support in SPB Carousel
-Windows Mobile 6.5 icons support
-Miscellaneous bug fixes and optimizations -
zack
nagyúr
Elsősorban szoftveres gondok miatt nem voltam elégedett az i8910 kamera minőségével. Nehéz volt éles képet lőni vele, ha sikerült akkor a színhűséget leszámítva jók lettek.
Amiben jobbnak tartom az O2-öt az a képek élessége ill. a színhűség, ami az általad linkelt tesztből is kiderül. Ettől persze még jöhet mindent megváltó szoftver i8910-re, amit szívből kívánok is, de a magam részéről nem hiszek benne. Több mint fél éve kint van az i8910 és lefosta a samsung a support-ot...akkor miért pont most váltanák meg a világot? Nagyon jó telefon, erős hardverrel, de még jobb lehetett volna, ha normális szoftvert kap rögtön a legelején. Az 1280x720 videófelvételt is beletették, de a mai napig ez csak egy dísz funkció, mivel nincs meg a minimum 24fps, így felvételkor, és lejátszáskor is zavaróan akadozik. Javítva lesz? Lehet, de erre várni hónapokat...Ez megint szubjektív, hogy a 720x480 felvétel se volt az igazi, bár a megfelelő fps-t produkálta, de nem volt annyira folyamatos a videófelvétel, mint pl. LG Arena esetében, ahol tényleg folyamatosságról beszélhetünk. Tehát fényképezésben és videórögzítésben számomra nem hozta a csúcskategóriától elvárható szintet, ahhoz képest, hogy 105k még mindig, és a legjobb multimédiás telefonnak van kikiáltva. Zenében jó volt, filmnézésben jó volt...de a kamerás hiányosságok sokat rontottak az összképen.
Az O2 nem 8MP csak 5...de élesebb, és színhűségben is jobbnak tartom. A 720x480 felvételt, ami a specifikációkban fel van tüntetve hiba nélkül tudja. Zenei hangzásban jobb, filmnézésben egálban vannak kb. Tehát ha a 2 csúcs Samsung-ot hasonlítom össze multimédiás szempontból akkor számomra az O2 a befutó. Minden másban ugye nem is lehet kérdés, hogy egy WinMo-s PDA jobb és testreszabhatóbb. Ezzel az O2-vel úgy gondolom egy nagyon jó kütyüt alkotott a Samsung, ami univerzálisan mindenkinek jó lehet aki nem fél a WinMo használattól. Ők se gondolták, hogy házon belüli vetélytársat kap a multimédiás i8910 csúcsmodelljük, ráadásul kevesebb pénzért... -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #2831 üzenetére
Lépj be egy új üzenetebe. A "küldés" és a "menü" között lesz egy kerek xt9 gomb...azt nyomd meg. Ott lesz olyan hogy InterWrite keyboard,windows bill, samsung bill...azt válaszd amelyik neked szimpatikus. Ez a menü mindenhol előhívható, amikor a szöveg és számbevitel lehetséges.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #2825 üzenetére
Én a gyárit használom, nekem megfelelt eddig.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #2823 üzenetére
Lényegét tekintve semmi. A Samus az tapibarátabb, a másik az meg inkább cerkával kényelmesebb. Egyiket se használom, én a G-Alarm 1.5 progival helyettesítem.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #2819 üzenetére
Ok! 2GB vagy a 8GB verziót vettél? Ahogy nézem az aláírásodat megtartottad az Arena-t is?
Szücsi4:
Csinálj egy HR-t és nézd meg közvetlen utána. Nem normális, hogy megáll. -
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #2816 üzenetére
Amit tudok, segítek.
Progik, beállítások...vannak még "homályos foltok" nálam is, de már egyre kevesebb.
-
zack
nagyúr
válasz
viewdetails #2814 üzenetére
View! Ezt nem hiszem el hogy vettél te is!
Mindenesetre grat. hozzá, isten hozott a csapatban!
A kérdésedre a válasz az, hogy tök normális.Meg fogod szokni. Azt nehéz megszokni, hogy az utsó rezgés alatt már vonalban vagy, de ebből a rezgésből a túlodalon nem fogják észlelni.
-
zack
nagyúr
Érdekes...My Storage\Windows mappát se látja. De most jön a csavar. A csengőhangot csak és kizárólag a My Documents\My Ringtones alól látja a My Device meghajtón. ha átmásolom a Windows mappába, onnan már nem látja a csengőhangot. Viszont a többi hangot meg csak a Windows mappa alól látja. Egyre érdekesebb.
-
zack
nagyúr
válasz
Szücsi4 #2809 üzenetére
2 fajta MP van...mind a kettő tök más. Az egyik a Samu féle, a másik a gyári WinMo-s.
Én a Samsung lejátszóját használom....elsősorban a DNSe miatt, másrészt meg a könnyebb kezelhetőség miatt.
Mind a két lejátszót próbáltad? Mert van olyan beállítás hogy ha másik progi indul, akkor leállítja a zenét autómatikusan...gondolom ez nincs kipipálva. Nem állhat le egyébként...háttérben mi fut még?erdoke: Megnézem!
-
-
zack
nagyúr
Bemásoltam az mp3 csengőhangjaimat a My Device\My Documents\My Ringtones mappába. Az az érdekes, hogy a csengőhang beállításnál látja ezeket az mp3 hagokat, viszont az egyéb sms, és jelzőhangoknál nem.
Ti hova másoljátok ahonnan látja, és nem gyökér könyvtár?Mert a My Storage gyökeréből lát mindent, de oda nem szeretném tenni.
fairi: Az a 25Mb nagyon kevéske.
Valami nem jó ott. Nekem még sose volt ennyi. SR után 70Mb körül szokott lenni, ami leapad kb. 50Mb-ra, és ezt tartja is.
-
zack
nagyúr
Nekem is PartNero-s, de normál európai töltővel kaptam. Ne hagyd annyiban, beszélj velük, ki fogják cserélni remélhetőleg. Bár én még ott a helyszínen csekkoltam, tehét én nem szabványos töltővel meg se vettem volna. Nekem is IK5, lényegében tök egyforma a telefonunk. Lődd ki a Samsung Widget Plus-t, és tegyél fel egy SPB Mobile Shell 3.5-öt. Javulni fog a memória helyzet.
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
SKTools v.4.4.7.15 Benchmark eredmények Omnia 2-vel:
Integer 523,0241
Floating Point 10,723
RAM access 928
Draw bitmaps 1732
Main Storage write 3804,33 KB/s
Main Storage read 9799,04 KB/s
My Storage write 329,49
My Storage read 1731,19
Storage Card write 132,12
Storage Card read 2922,93
File list 2646 items/s -
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
Boldog Karácsonyt minden Omnia2 tulajnak!
-
zack
nagyúr
Ott vettem. Eszembe se jutott, hogy feltetessem. Mi van ha ők qúrják el?
Mível szívesség, nem mondhatom, hogy adjanak egy újat.
Enjoy: Megfogtam a belső felét, de mosható a cucc. Le is mostam, majd megszárítottam. Gondolom nem véletlen írják rá hogy mosható, nem a külső fele miatt. Azt a telefonon is tudod takarítani. Félreértés ne essék. Nem lett rossz. Bekapcsolt tiszta kijelzőnél semmi se látszik, zsírosabbnál meg pláne. Sokkal csúnyább ez a fólia zsírosan, mint az univerzális 700ft-ért.
Kikapcsolt fekete screen fényénél látszik hogy van egy két mikro szál a fólia alatt. De globálisan nem észrevehető.
-
zack
nagyúr
Néztem egy videót HD2-re hogy teszik fel az Ultra Clear fóliát...mit mondjak. Elég béna volt az ember. Elsőre neki sem ment.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #2740 üzenetére
Okés...de ez egy kicsit más azért. Azért is kérdeztem, mivel lehet mosni egy ilyen fóliát, mert próbálkoznék még, csak így nincs sok értelme.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #2735 üzenetére
Az hogy légbuborék mentesen feltenni, nem nehéz. De úgy hogy u.a. legyen a feeilngje a kijelzőnek mint fólia nélkül...kurva nehéz.
Ha elsőre eltalálod a párhuzamosat akkor nagy az esélye hogy jó lesz, de ez sztem kizárt, vagy egyszerűen mázli.
Ott tartok, hogy megpróbálom még párszor, aztán összegyűrőm, 26 darabba vágom, és kihajítom. És persze onnantól fólia nélkül fogom használni. -
zack
nagyúr
Van aki használ Brando Ultra Clear fóliát rajtam kívül?
Olyan kérdésem lenne, mivel leszedhető, és mosható, mvel mossátok le és hogy a viharba lesz ismét pormentes?
Először amikor feltettem, jó lett volna, de kissé ferde lett. Aztán úgy döntöttem leszedem és újra próbálkozom. Sok újrapróbálkozás lett, és persze akkor már felbukkantak itt ott porszemek is. Leszedtem, lemostam csapvízzel, majd szárazon megint feltettem. Így most jó lett, bár még mindig nem vagyok teljes mértékben elégedett. -
zack
nagyúr
válasz
szabochris #2658 üzenetére
Mitől lenne jó ha eddig nem volt az? Ez nem olyan hiba ami megjavul.
Ha nagyáruházba vetted, ügyelj arra, hogy a szombat-vasárnap is beleszámít a 3 napba. Tehát én a helyedben holnap visszavinném, vagy hétfő délelőtt. Adni fognak egy zsír újat. A T nem fog szarozni. -
zack
nagyúr
válasz
szabochris #2659 üzenetére
2-2,5h kb. Mivel 1500mAh aksi, több idő kell neki...
-
zack
nagyúr
válasz
Quasi_modo #2651 üzenetére
Nem hinném hogy szoftveres jellegű hiba, bár semmi sincs kizárva. Fórumon keresztül nem lehet beazonosítani, csak tippelni. Kíváncsi leszek a fejleményekre. Azt nem tudjuk hogy T-s vagy GSM boltos...
Nekem a bolt nem adott egyértelmű választ telefonba a 3 napos cseregarira. Személyesen megváltozott a helyzet, mert tovább firtattam a dolgot.Gondolom a pacekom "varázsa" meggyőzte őket, így inkább egyértelműsítették, hogy működik náluk a 3 napon belüli csere.
-
zack
nagyúr
válasz
szabochris #2654 üzenetére
Vidd vissza. Garis csere lesz ebből. Nem normális dolog. Vagy töltés IC, vagy az aksi kaki. Esetleg gond lehet még a töltővel is, de ezt úgyis kimérik a szervízben. Ráadásul pikk-pakk beazonosítható a hiba. Rádugják, és mérik töltés közben V mérővel egy 10 percet. Ha 3 napon belül vagy még azonnal visszavinni, és az asztalt verni, hogy új telefont adjanak!
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #2626 üzenetére
Sztem az E51 tud menteni *.vcf-be. Ezt a formátumot az O2 is ismeri. PDA-ra rámásol és egyesével rákattint. Én így csináltam azt hiszem, persze lehet van egyszerűbb mód.
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #2596 üzenetére
Nem tudom...bár látom a saját szememmel, de nem hiszem el.
Rejtett cerka tartó, meg tök más kocka...oldalt van rajta a 3,5 jack bemenet. Én ezt így nem hiszem el.
Ennyire más O2-öt nem kaphat az amerikai piac. Kizárt. Nem hinném hogy más lenne az amerikai piacos. Mert ugye az enyém is más régiós, a magyart láttuk, miért pont az amerikai térne el ennyivel. Sztem fake. A hátlap szine az okés...mert láttam már több videón is. Ennyi változtatás még azt mondom oké.babosmiki: Nem mondom hogy tetszik, de érdekes megvalósítás. Én híve vagyok a külső eredetiben hagyásának. Ha maszatos, akkor maszatos. LG Arena-m is állandóan maszatos volt. Az i8910 is, és most ez is. Már megszoktam. Azt viszont elqúrták hogy nem rakták mélyebbre a kamera lencsét. Kicsit macerás maszatos lencsevédővel elkapni 1-1 spontán pillanatot.
-
zack
nagyúr
válasz
petymeg #2588 üzenetére
Nem fémház az biztos. Nekem a középső kocka kifejezetten tetszik. a felvesz/letesz gomb meg beleillik a dizájnba, semmiképpen se mondanám gagyinak.
Ha megnézel egy másik mostani PDA-t (pl. HTC-k) semmivel sincsenek jobb anyagból, ezért sem hasonlítanám a robosztus O1-hez. Stylus 99% nem kell hogy magadnál legyen, mivel mindent el tudsz érni ujj használattal is. Otthon meg böködheted stylussal, egy fájlkezelő, vagy registry turkánál, amit gondolom a buszon, vagy bárhol útközben nem kezdenél el.
A lifegős megoldás tényleg gagyi, de nem kell feltenni, és akkor nem fog lifegni. -
zack
nagyúr
válasz
szabochris #2581 üzenetére
Először legyen meg hétfőn...
Ha pedig kezedbe veszed, ismerd meg, ami nem 1-2 nap lesz.Ne rögtön a ROM cserén, meg IGO cserén gondolkodj. Majd ha megismerted, bőven elég 1-2 hónap után belemerülni mélyebben.
Bár látom hogy ez általános probléma lesz itt sajnos, hogy még kézbe sincs a PDA, de már a 6.5-öt akarják cserélni 6.1-re mindjárt az elején, holott azt se tudja a júzer milyen lesz a gyári. Hétfő óta nyúzom, és még mindig csak magázódok vele. Majd ha mindent kipróbáltam, és a kezelését illetően spílernek mondhatom majd magam, esetleg akkor fogok ROM-ot cserélni, főleg úgy, hogy a gyári 6.5 az égegyadta világon semmi gond sincs.
Most jöttem motorozásból. Végig zsebben volt, a saját tokjában. Kint -2 fok körül. Kb. 1-2h mászkáhattam motorral amin ugye jóval hidegebb is van a menetszéltől. Jelesre vizsgázott, mert nem lassult be a hidegtől, kifejezetten jól bírta, ugyanis az eddigi telefonjaim hajlamosak voltak lassulni ilyen extrém körülmények között.crey: Jah...nem láttam.
-
zack
nagyúr
válasz
rapptor7 #2575 üzenetére
"Más pda-n szokott lenni hardreset, ezen nem találtam."
Master-Reset: *2767*3855# ez elvileg a szoft reset.
Hard reset: Call +Power +Volume + Keylock + Reset.Egyiket se próbáltam még.
Én még nem tapasztaltam lassulást, böngészés közben. Internet Exlorer-rel is belassul ugyanott? Mert ha nem, akkor lehet a legfrissebb Opera kellene rá. De szimplán lehet, hogy csak a T-s net lassul be. Explorer-rel nézd meg mindenképpen, mert ha ott is lassul akkor a net szar, nem pedig az Opera.
-
zack
nagyúr
Nálam ami a Shell-eket illeti a PointUi lett a befutó. Részben azért mert ez fut csak hibátlanul, nagyobb részben meg azért mert letisztult, nem bonyolult, és bőven elég mindenhez. Nem szeretem a túl csicsa- így-úgy pörgő forgó animált menüt, mint amilyen az SPB Shell-ben is van. Az már tooo much nekem.
Egyszerű vagyok mint a barlangrajz, így egyszerű, könnyen használható Shell kell a mindennapokban. Persze villogni jobb a spb, aztán ha gyorsan el kell valamit érned, kész útvesztő.
Ajánlom mindenkinek! -
zack
nagyúr
válasz
szabochris #2569 üzenetére
"Vannak ilyen vicces hangok igo-ra(cigány)"
Én 3D-ben hallgatom őket, mivel a gettó közepén lakom.
Az kellene még hogy a telefonomból is ez szóljon vezetés közben...felakasztanám magam.
-
zack
nagyúr
válasz
lasvegas #2552 üzenetére
Feltöltöd és lehúzod.
Beteszem az LG Arena topikba írt hsz-emet. Ott is aktuális volt ez a kérdés.[link]
Az összes szolgáltató azt mondja egyébként hogy 1x16h. Bár nekem mondtak már 2x16h és 3x16h is. Ki milyen lábbal kelt fel. A szakmai hozzáértésük sok esetben a béka segge alatt van.
Persze baja nem lesz ha rajtahagyod, de tök felesleges. Elvileg az se lehet gond ha közbe be van kapcsolva, de azért azt mondom, az első 3-4 alkalommal amíg fel nem tölt teljesen, kapcsold ki, és úgy töltsd. Az a 1,5-2h kibírható kikapcsolt telefonnal is. -
zack
nagyúr
Ilyenkor már nehezen telnek a napok, és a percek óráknak számítanak. Gondolom sokat forgolódsz, és aludni sem tudsz nyugodtan.
De jó érzés volt nekem is hétfőn felkelni (nem tudtam aludni csak 4 órát
), és elindítani a vételi procedúrát. Azon imádkoztam hgy az adrenalintúltengésemtől ne b@sszam magam oda a motorral amíg odaérek a PartNero-ba.
Átvenni, kibontani, beüzemelni, érezni azt a tipikus "új" szagot...nekem nagy élmény volt, szinte szertartás. Persze most is az, csak másképp.
-
zack
nagyúr
Sztem meg az O2, és bármelyik másik WinMo-s PDA hardcore júzereknek való. Aki nem ebbe a körbe tartozik, az el fogja adni, hogy mekkora szar, meg bonyolult, és vesz egy Nokia-t.
Szóval nehogy azt hidd hogy laikusok meg fogják venni. Aki meg megveszi, gyorsan el fogja adni, vagy csak alaptelefonnak fogja használni.
Akinek tetszeni fog, azok régóta benne vannak a PDA-k, telefonok világában, és értenek hozzá annyira, hogy kis idő elteltével profin tudják kezelni. Az az hardcore júzerek. -
zack
nagyúr
válasz
petymeg #2512 üzenetére
Nincs hozzá szoftver. Bár nem lesz lelkiismeretfurdalásom ha nem eredeti IGO-m lesz.
A lényeg hogy működjön. Nem értem, ezt a T vevőcsalógatónak tartja, hogy 2GB storage memóval kiszúrja a júzer szemét, igaz ad hozzá egy IGO-t. Hurrá. Inkább adná 8GB memóval IGO nélkül.
Mindenki:
Feltettem még1x a progit a mass-ra, de a program files-ban 1 üres mappa van csak ugyanúgy.Mi lehet a gond? Hogy tudom eltávolítani, vagy megkeresni hol hol leledzik?
-
zack
nagyúr
válasz
Gaabbaa #2504 üzenetére
Elvileg ott...a kijelző és világítás beállításainál a "Ma képernyő elemei" opció alatt kapcsoltam ki.
Vettem tegnap ideiglenesen egy 690ft univezális méretre vágható fóliát...mit szoptam vele, félelmetes. A vége az lett hogy elszabtam, és ma vehettem egy újat.Ez már jobban sikerült, jövő hétig rajta lesz, amíg nem jön a gyorsboltba Brando Ultra Clear.
Feltettem egy progit a mass storage-re de nem lelem sehol.Merre keressem?
-
zack
nagyúr
Erre varrjatok gombot..ugye kilőttem a TW-t és újraindítottam, 70MB szabad RAM lett. Bekapcsoltam a TW-t, betöltődött és 50,4Mb szabad RAM-ot ír. Ez mitől lehet? Eddig 42-46Mb volt TW-vel együtt. Most 50 felett van... néha ki kell lőni a TW-t majd visszakapcsolni? Vagy a PDA-t kell újraindítani napi 1x?
-
zack
nagyúr
70,6 MB. Ennél több nem lesz...
-
zack
nagyúr
válasz
babosmiki #2495 üzenetére
Megmondom őszintén nekem jobban tetszik a króm nélküli változat. Elviseltem, és nem volt ronda az I8910 krómszegélye, de felesleges csicsa...külsőre jóval szebbnek tartom pont ezért az O2-öt. Letisztult design. A mostani érintős mezőnyben az egyik legszebb PDA szvsz.
szijartg: Nevetséges hány bőrt lenyúznak a magyar népről a szolgáltatók.
Nem mindegy hogy 2GB vagy 8GB a storage. Az ára meg kicsit sem baráti.
-
zack
nagyúr
válasz
petymeg #2492 üzenetére
Nem biztos, de sztem ők is a 2Gb storage memós verziót árulják, ahogy a pannon.
Ahhoz képest meg rohadt drága hogy függetlenül 99k-ért megkapod, magyar garival 112k körül. Itt meg 2 év rabsággal + készülékbeszámítással 80k legolcsóbban, egyébként meg 90k. Szvsz. nem éri meg. -
zack
nagyúr
Pihenten mindjárt más.
Fáradtam nem szabad ilyenekbe belefogni, hiába próbálok kitartó lenni.
Szóval akkor a "my documents" a kulcsa az mp3 kérédésemnek? -
zack
nagyúr
Még egy hatalams gond...égen-földön nem lelem a csengőhangok, sms hangok beállítását, ahol mp3 állíthatok be.
erdoke: Köszi az infót.
-
zack
nagyúr
válasz
Kovalala #2484 üzenetére
Köszi, biztos jó szolgálatot fog tenni, mindenképpen fel fogom tenni, de egyelőre így "csupaszon" telepítésmentesen szeretném tesztelni.
Azt tudom hogy az S200-nál nincs fent segédprogi, mégi elfordul. Ezért érdekelne hogy ez most ROM vagy PDA függő e. Nálam az üzenetekben hibátlanul elfordul, úgyhogy a giro jól működik. Persze ez a progi gyógyír lesz mindenképpen, remélem az msn-re is!
Csak a "miértje" izgat S200 kapcsolatban. -
zack
nagyúr
Belőttem a hálózatot...viszont belefutottam egy érdekességbe. Mitől lehet hogy a messenger nem fordul el fektetett módba? Acer S200 pl. elfordul. Ez ROM függő vagy PDA függő?
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #2472 üzenetére
Persze. Nagyon praktikus dolog. Eddig az volt a gondom, ha vezetékesen hallgattam zenét, hogy CX500-at használva nem tudtam beszélni mikrofon híjján. Minden telcsit/PDA-t ilyen 2 részes fülessel kellene adnia a gyártóknak.
Kovalala: Köszi!
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #2468 üzenetére
Jótól kérdezed.
Nekem is az első WinMo-s PDA. Fogalmam sincs mit érdemes feltenni. Először szeretek mindent kiismerni, használni, aztán jöhet a gányolás.
TouchWiz tényleg sok RAM-ot zabál. 44Mb körül van a szabad ha be van kapcsolva.Ha kikapcsolom a TW-t 60Mb lesz.. De egyelőre nem kapcsolom ki. Nem lassítja, így elfér, engem nem zavar. Majd biztos én is le fogom cserélni, de nem kapkodok. Szépen nyugiban minden funkcióját módszeresen lecsekkolom.E51 után..nagyon nagy lesz a különbség. Bár a gyári fülese nem tudom hogy szól. Azt sosem fogom használni. Célszerű venni egy jó fülest amit univerzálisan bármihez tudsz használni, és nem leszel ráutalva amit gyártó gyárilag csomagol hozzá.
-
zack
nagyúr
Imádom!
Júj de rég mondtam már ilyet.Nekem a zenei élmény sokat számít. Nagyon sokat. A sztereó BT fülesemmel olyan hangzást produkál hogy folyamatosan csak pislogok, és nem hiszem el hogy így is szólhat valami. Olyan tiszták, és dinamikusak a mély-közép-magas hangok, hogy eddig ezt csak az asztali gépem X-Fi Fatal1ty hangkártyájával tudtam előcsalogatni. Persze a CX500 egy nagyon jó füles, de I8910-vel és Arena-nal is evvel hallgattam a zenéket. Sosem volt ilyen hangos és dinamikus a zene mint most. Meg se közelítette. Ráadásul BT fülesnél elvileg nem kellene tökéletesnek lennie, de mégis más dimenzióban dolgozza fel az audio processzor a zenét mint az eddig hallott bármelyik telefonban. Persze a BT csippnek is nem kis szerepe van ebben.
Itt döng a fülemben és...mit mondjak. Ráz a hideg, annyira profin szól.
Ez a funkciója eddig 10/10.
Most akkor ecseteljem ezek után azt is, hogy szól közvetlenül a fülest rádugva?
Jó csere volt...eddig a legjobb! -
zack
nagyúr
Esetleg ötlet arra hogy tudnám a telefonkönyvben felcserélni a vezeték és keresztneveket?
Nem találom szőrén-szálán.
-
zack
nagyúr
Win7 alatt hogy fityfenébe lehet telepíteni a PC stúdiót?
Azt írja nem kompatibilis csak Vista ill. XP-vel. Ha csak úgy rádugom az USB kábelt kiírja hogy nem tudja telepíteni a drivert.
-
zack
nagyúr
Megvan a megoldás. 1 hétre veszek a speedshop-ban egy vágható fóliát 600ft-ért ideiglenesen. De csak azért, mert használnám a cerkát, ill. kipróbálnám. Főleg az elején a beállításokhoz még kellhet is akár.
-
zack
nagyúr
Ilyet nem b@sztam. Sehol sincs Brando egész pesten.
20 bolttal tuti beszéltem...sehol sincs.
erdoke: Köszi, felhívtam őket is...nincs nekik se.
-
zack
nagyúr
Először is köszönöm a véleményedet, sokat segítettél a döntésemben.
Fólia kérdés:
Lehet átugrom érte. Itt van a gyorsbolt tőlünk kb. 200m-re.Jó lesz nekem az Ultra Clear. Mi a gond a fólia nélküli használattal? Valamit elqúrhatok?
Gondolom a cerkát addig ne használjam. Az ujjamtól is lehet baja?
-
zack
nagyúr
válasz
Napfénysüti #2444 üzenetére
Kíváncsi leszek. Eddig csak 2GB láttam magyar garival. 1,5h nyomkodás után sem érzem lassabbnak az Omnia HD-hez képest.
Pedig a widgetes today-t még mindig nem lőttem ki. Egy darabig nem is fogom, ha ilyen bika lesz a teljesítménye így is.
Melyik a létező legjobb fólia ami kapható rá? A gyári ami rajta volt, azt lekaptam, mert csúnyácska volt és mellette levegős is. Pár napot használom fólia nélkül, aztán veszek rá valami komoly cuccot.
Eddig úgy érzem jól döntöttem.
-
zack
nagyúr
válasz
maxradiance #2439 üzenetére
8GB. WinMo 6.5 kaptam, és full magyar alapban. Build: 21872.5.0.71
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest