- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dancsuri
veterán
válasz
Napfénysüti #7809 üzenetére
A csupaszt próbáltam, de Sms válasznál nálam 10-böl 10x kifagyott a digitizer.
visszaraktam a gyári JF5 -öt ez hibátlan, csakhát kevés a memória. -
dancsuri
veterán
válasz
Napfénysüti #7476 üzenetére
Eszembe se jutott itt tárgyalni varez dolgokrol, csak mielött még valaki leírná az omnia Gps képességeit, figyelmeztetni szerettem volna, hogy eredeti Igoval hibátlanul megy ,nyugodtan be lehet rakni a egy autóba Gps mellé kipróbálni (én megtettem)
-
dancsuri
veterán
Egyébként mivel lehet legegyszerübben megnézni a proci sebességét?
-
dancsuri
veterán
Ti ezt a progit használjátok tuninghoz? [link]
-
dancsuri
veterán
válasz
erniemagus #7336 üzenetére
Minden tipusu telóhoz van gyári tartozék ami olyan minőségü mint a készülék
gyári tartozék -
dancsuri
veterán
Akkor nálam valami nem stimmel: Ha a Samu nyugalmi állapotba van és egy másik telórol megcsörgetem, kivilágosodik mutatja a hívót mind eddig majd visszasötétedik, SEMMI ikon, ekkor kinyitom a képernyőt majd vissza is csukom (nem mézem meg, hogy ki hívott) akkor MUTATJA, na de akkor má minek ???
-
dancsuri
veterán
válasz
modflow #7211 üzenetére
A Hardver rezet legegyszerübb módja: KIKAPCSOLOD a Samut - egy asztalrateszed képernyővel felfele - benyomod és nyomvatartod az oldalsó két legfelső gombot (mindegy mi a nevük) utána másik két ujjal benyomod és nyomva tartod a hatszögü gomb melletti hívásfogadási és hívásletevő gombokat (tehát mind a 4 gomb nyomva van, fontos a sorrend) amig benem jön egy ablak miszerint tényleg formázni akarsz? ekkor a gombokat el lehet engedni, és válaszolni. (felvevögomb=igen, letevő gomb=nem)
-
dancsuri
veterán
válasz
modflow #7211 üzenetére
A Hardver rezet mindent töröl a rendszerfájlokon kívül (hozzáértők szerint romcserekor maradhatnak vissza fájlok a régi rendszerböl, ezért ajánlott romcsere után). A Szoftrezet nem más mint egy sima ujraindítás ekkor csak a memória törlődik, ez a beragadt programok ellen jó
-
dancsuri
veterán
válasz
Napfénysüti #7177 üzenetére
Linkeltem neki PÜ-be a pontos Magyar PFC-linket
-
dancsuri
veterán
válasz
erniemagus #7099 üzenetére
Hardver rezettel biztosan
-
dancsuri
veterán
válasz
CHIPman #7043 üzenetére
Egyébként az említett összeállításon felül ezzel a sys.txt-van szerelve:
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"[Rawdisplay]
HighRes=1
screen_x=800
screen_y=480
class="landscape"[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
laneinfo_signpost_enabled = 1[map]
3d_scale_carmodel=1
3dcarsizemin=3000
3dcarsizemax=3000
3dcarsizemul=300[gps]
port=7
baud=57600
source="nmea"
disable_advanced=0
set_messages=0 -
-
dancsuri
veterán
válasz
Napfénysüti #6993 üzenetére
Romcsere után (közvetlenül) egy HR sokat segít
-
dancsuri
veterán
A MobileShellt egyik kezelőfelület sem éri fel (a Samura elérhető minden mást próbáltam)
aki azt mondja van jobb az vagy elfogult vagy nem próbálta az MS-t, ráadásul mivel telepített felület bármikor törölhető, míg a rombafőzött ha szivat nemigen van mit tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest