Új hozzászólás Aktív témák
-
-
viewdetails
addikt
fairi
Baj van komám, asszem főztem valamit. Bár ez inkább csak rántotta, JA1-ben pagepoolt csökkentettem, egyelőre nem irtottam belőle semmit. Nem merem flashelni.
-
viewdetails
addikt
Secany nem főz át semmit, több ízben is utalt már rá, hogy csak lopkodja őket, és van amit azért nem publikált, mert hivatalos verzió lett belőle. Mivel a nemzetisége igazából ismeretlen (beszél angolul és kész), bőven benne van, hogy nem is koreai a csóka, hanem pl. lengyel, és ha gáz van, a sajátjai nem adnak ki róla infót, míg mondjuk a rapidshare simán, ezért került oda a cucc. Sőt, az sem biztos, hogy secany egy ember, és nem egy csapat.
Azt a JB3-at egyébként semmivel nem lehet veszélyesebb feltenni, mint egy akármilyen kuancsingcsong főzött romot, vagy akár a "hivatalos" Secany-t, bár egy kamera miatt nem tenném, max. ha olyat írnának hogy, javult az energiagazdálkodása, ami a JB1-ben csapnivaló az előzőekhez képest. -
viewdetails
addikt
válasz
Napfénysüti #4731 üzenetére
Ehh... nem kő kapkodni kérem, nagyértékű kézibeszélő berendezés ez.
-
viewdetails
addikt
válasz
Napfénysüti #4729 üzenetére
Rendes Octans-al vagy Minivel raktad fel?
-
viewdetails
addikt
válasz
runner 125 #4704 üzenetére
runner125
TurboSIM
fairi
Hová pörögtök WM7-re, mikor omniára még 6.5.3 build sincs hivatalosan, csak főzve?
-
viewdetails
addikt
Első körben tegyen fel Secany-t, ráér utána a többivel játszani. Már csak azért is, mert első körben - just to be sure - hozza egy verzióra az eboot-csc-phone részeket, akkor meg már tallózhatja be mellé a pda-t is. Sokaknak azért is ragad be, mert minivel dolgoznak, ami ezzel nem törődik, céleszköz.
Ja, JB1 egyébként kevésbé tartja a GPS jelet, mint JA1, ugyanazon az útvonalon, magas házak között. -
viewdetails
addikt
-
viewdetails
addikt
válasz
Napfénysüti #4577 üzenetére
Nem akarod J-síteni?
-
viewdetails
addikt
válasz
Napfénysüti #4575 üzenetére
JB1?
-
viewdetails
addikt
Az off egyébként nem számít bele, de a hsz vadász Te vagy. Főleg mikor köszöngeted ész nélkül a saját válaszaidat máshol...
Amúgy meg elgondolkodnék a helyedben, mert ciki, hogy animoo lány létére nagyságrendekkel több szakmai és műszaki problémára ad választ mint te, Nagy Hozzáértő Zack.Tőled mostaban csak beszólásokat látok, érdemi megoldásokat nem nagyon. Kapd össze magad, ott a kihívás, a kihangosító pl.
-
viewdetails
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #4533 üzenetére
Nos ha ájfon nem kell... akkor maradna alternatívaként az Android, amit említettél. Az én véleményem szerint (ami pár Andoridos telefonos nyomodására alapul), egyrészt sok téren nincs még ott ahol kéne lennie, másrészt meg elég nagy már a SkyNet, és kezdi kimutatni a foga fehérjét.
Tehát marad a WM.Akkor pedig a hagyományos érintőkijelzősekből az O2 jelenleg az egyik legjobb választás. A pénztárcádon múlik csak, hogy kis befeketetés, 2 GB + Igo, vagy nagy befektetés, 8 GB - Igo.
-
viewdetails
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #4529 üzenetére
"akkor szeretnék rá sok-sok zenét és pár filmet is tenn"
Én egyszerre egy filmet szoktam nézni, annak elég. Zenéből is az van fenn amit hallgatok, és nem itt tárolom a teljes gyűjteményt a Dancissimo '79-től egészen napjainkig, mivel a 2GB belső memória nem egetrengetően sok. Ellenben van Omnia II-ből független verzió is a piacon, 8GB belső memóriával.
"Igo-ról: úgy gondoltam, hogy az ember fel tudja másolni a saját beépítettjére, és serial alapján működik, nem azt, hogy konkrétan az a kártya kell neki. Nem használtam még Igo-t, garmin volt a korábbi telómon."
Akkor miből gondoltad, hogy elfoglalja a 2 GB kártyádat, ha még nem használtad?Egyébként a kártya a hardver kulcs, jogtiszta esetén a felmásolgatás nem működik.
"És az mitől lehet, hogy a tört nem a teljes képernyőn jelenik meg nála, míg az eredeti igen? Beállításait már átnyálazta."
Hadd ne supportáljunk már itt warezt. Ha letőteni vót ész, megvenni nem...
"Próbálom magam meggyőzni, hogy nekem ilyen telefon kell, de valahogy mégsem jutok el odáig h megvegyem, Androidos lenne az igazi.."
Ha megengedsz egy jótanácsot a hsz-ed kapcsán hirtelen levont konzekveniákból: iPhone lesz a tökéletes választás. Sok játék, nagy tárhely, még ájgó is van hozzá. -
viewdetails
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #4525 üzenetére
A_Schulcz
"Ékezetes betűket nem lehet valahogy előcsalni a fő billentyűzetre? "
Hosszan (0.5 sec) nyomva tartva az ékezetes karakternek megfelelő ékezetlen karaktert (gyk: a - á, e - é, o - ó-ö-ő, stb) előjön gond nélkül, mind qwerty, mind phone esetén.
"Valamint mondta azt is, hogy ha használni akarom a hozzákapott igo-t (t-mobile-nál venném), akkor azt a memkarit kell betennem és benne is kell lennie egyfolytában."
Nahát...
"Magyarul lesz 2+2 gigám benne, amiből az egyiket majdnem teljesen lefoglalja a progi, tehát alig marad hely!"
Marad rajta olyan 1750 MB szabad, mivel az ájgó kábé 230 megát foglal. Szvsz pont elég hely mondjuk a fényképeket, videókat oda felvenni.
"Haver most törtet rakott rá, az sokkal hamarabb talál műholdat"
Nem látom az összefüggést. -
viewdetails
addikt
válasz
kigyi_23 #4501 üzenetére
BT láthatóság a sajád telefonodra vonatkozik. Nekem a BT rádió/kihangosítóhoz gond nélkül kapcsolódik, esetleg olvasd el a kihangosítód leírását, hogy tudod átrakni kapcsolódás üzemmódba, és ha úgy sem, nyomj egy SR-t a PDA-n.
gondolom a BT Beállításoknál a Kéz nélküli részben az automatikus pin próbálgatás be van kapcsolva. -
viewdetails
addikt
válasz
Tomicsek83 #4486 üzenetére
Tomicsek83
Az SPB Mobile Shell egy fizetős program, shareware letölthető: http://www.spbsoftwarehouse.com/
ROM-ot akkor cserélj, ha úgy érzed, valami nem működik üzemszerűen. -
viewdetails
addikt
Ami azt illeti, fairiben nem kételkedtem. (De természetesen benned sem. Bár lehetett volna offtopik a hsz-ed.) Viszont olvass vissza két hsz.-el, ott egy életszerű példa. Szerinted hányan vannak még, akiknek nem egyértelmű, miért jó, egyáltalán szükséges-e a ROM cserebere, kezdők, és tele vannak kérdésekkel...? Apropó, bulhonak végül segítettél frissíteni?
-
viewdetails
addikt
A rókát még csak felismertem, ezt a valamit nem. De egyébként tőlem aztán legyen merkjúrimen.
Nagy politikus Te vagy, nem látom a hsz.-ed technikai részét, ami az enyémet illeti, elég egyértelmű a ti hsz-eitek fényében: lehet főzött ROM-al játszani, csereberélni, csak megváltást nem kell tőle várni, vagyis fullos - magyarított - hibátlan szoftvert. -
viewdetails
addikt
Mielőtt bármelyik kevéssé technikai szemléletű olvasó messzemenő következtetéseket vonna le Scooter és a Hangyaember kezdődő vitájából, azért két dolgot szögezzünk le.
A (fél)gyári Secany ROM-ok a JA5-től kezdve teljesen új vonalon indultak el a memóriaoptimalizálás terén. Ennek idő kell, míg kiforr.
A SonBlack-féle és a többi főzött ROM a régebbi Secany-k és (horrible dictu) más PDA-król kiműtött WM buildek összeházasításából épül fel. Plusz ha már homár, kivesznek-hozzáraknak ezt-azt. Ez jó esetben javulást hozhat egyes téren, rosszabb esetben meg nem. -
viewdetails
addikt
Na ezért jöttem én le 2 nap után a KSTAN-ről.
Vietkong romról olyat kérdezz aki használja, én azt tudom amit modacon olvastam róla, herélte ami neki nem tetszik, és talán animoo említette, hogy memóriacsorgatós, csak mivel magasabbról indul, magasabban áll meg.
Nekem jójeza JA1, magyarul. Néha elfelejti megkérdezni, van-e levelem, olyankor kézzel rásegítem a helyes útra. -
viewdetails
addikt
-
viewdetails
addikt
SPB Keyboard egy 28. variáns a szövegbevitelre, gyk ugyanolyan telepíthető virtuális billentyűzet, mint sok másik társa.
Nem, magyar nyelvű készülék esetén nem kell. Igen, landscape módban is megy. Azonban ha nagyobb mennyiségű jegyzetet írnál, én megtapogatnék valami fizikai billentyűs készüléket is. -
viewdetails
addikt
Igen, talán rosszul fogalmaztam, lehet váltani, csak billentyűzet nyelvet/kiosztást nem. Dezmo keyboardhoz meg át kellene tudni rakni dánra a billentyűzetet.
Szerintem hagyd fenn, ha bejön az alsómenü, és vedd le automatikusról normálra vagy alacsonyra a proci sebességet. Vagy írj egy ticketet a srácnak, hogy legközelebb 6.5.5 buildből xipákolja ki a velőt.
Az talán jobb energiakezelés téren.
-
viewdetails
addikt
válasz
devillike #4146 üzenetére
devililike
Ha a böngésző kapcsolatainál valamint a telefonbeállítások kapcsolati részében be van állítva, hogy automatikusan érzékelje a lehetőségeit, akkor aktív wlan esetén csak wifin forgalmaz.
"Hát felhívtam magam avezetékesen és hallgattam. Apám... mintha fénykardoztak volna a háttérbe, de k*rva hangosan."
Ha közvetlen mellette volt a készülék, nem csoda...bulho
Start menü - Beállítások - Haladó - Kapcsolat - Kapcsolatok - My Internet
Ha itt nincsenek meg a szolgáltatói netbeállítások, nem is fog menni. Ja, és a hálózatválasztásnál legyen automatikus. -
viewdetails
addikt
No, JB1 másfél nap után: a kezdeti problémázások után az angol csc-vel gyönyörűen működik (magyar ékezetes billentyűzet megoldható rá), todayen minden kikapcsolva, spb 3.5.3 (linkmgr-t nem töröltem), nincs instabilitás, nincs lassulás, így átlag 60 Mb körül van a szabad memória, ha megnyitok mindenféle vackot és eléri a 40-45 megáig, a programokból való kilépés után rögtön visszatornázza magát 60-ra mindenféle memcleaner nélkül. GPS stabil, bár nekem ezzel a ROM-mal sem fog jelet a szobában, de szabad téren ok a gyári beállításokkal is, és megy benne végre a levélszinkron is a beállított időközönként. Telefonminősége jó, eddig még nem panaszkodtak, hogy "keresteleknemvettedfel", telefonkönyvben felugrik a billentyűzet, de ki kell kapcsolni a samsungos felületet.
Aki fel akarja flashelni, figyeljen oda, hogy először a mellékelt samsung modem drivert frissítse, a szintén mellékelt octans 2.14-et használja a flash-ez, és mind a 4 részt (phone,eboot,csc,pda) rakja fel, nem véletlenül egyezik a verziószámuk. -
viewdetails
addikt
válasz
kigyi_23 #4063 üzenetére
kigyi23
Igen, valós bugokról számolnak be, tapasztaltam én is, magyar CSC-vel ne is nagyon rakd fel szvsz., mert az még plusz hibaforrás, sms General Settings teljesen hiányzik belőle olyankor pl.
Én 2x flasheltem fel magyarul, biztos ami biztos, de nem volt változás, aztán harmadjára felraktam angollal, ez most megy. -
viewdetails
addikt
válasz
Skorpiooo #3778 üzenetére
Skorpiooo
Ilyen "eltűnések" esetén - ha nem hardveres probléma - érdemes egy soft resetet nyomni, én a múltkor gmail-t akartam beállítani HR után, és többszöri próbálkozásra sem fogadta el a jelszót, nyomtam egy SR-t, utána elfogadta, windowsról beszélgetünk, ami a kiszámíthatatlan szó szinonímája.
Szóval ha nem volt, próbálj meg egy SR-t és úgy beállítani, ha ezután is eltűnik, akkor érdemes menteni, és HR, és kezdeni mindent előről, mert valami nagyon össze van ott kavarodva. -
viewdetails
addikt
-
viewdetails
addikt
"Hát most így nem tudok példát mondani, de..."
Itt írnak róla, olvasd végig a threadet, van akinek gondot okozott, más meg esküszik, hogy nem, ez szerintem csak ROM verzió és user-level függő.
Mielőtt visszajössz, hogy "de ez wifi", hozzátenném, hogy 1, WM, 2, rádiójel, tehát az analógia helytálló, 3, ötletet próbálok adni, hogy eltűnjön a hibád. -
viewdetails
addikt
-
viewdetails
addikt
-
viewdetails
addikt
animoo
Memóriafolyást észleltem, de azt karban tudtam tartani SKTools-al, bugokról volt szó, és nem működő dolgokról, azt nem találtam benne, pedig kerestem.
Viszont felraktam csajos I900-asára ugyanazt az SPB+SenseUI kombót, ami az enyémen megy/ment, nála atomstabil, semmi memóriavesztés. (Tegyük hozzá, minden angol rajta.)
Megnéztem a linket, láttam ezt az Espresso Editiont, de már nem rakom fel, egyrészt mert mutatós, de végülis nekem az alap MS elég (ezzel a Sense-el meg plusz 3x annyi ikonbeállítást kellett még megcsinálni), másrészt mert felidegeltem magam a hétvégén, hogy nem találtam műholdat, és nyomtam egy HR-t. Öööö... -
-
viewdetails
addikt
Aki nem akarja a bugos Manila portokat, de szeretne SenseUI-t és van MS SPB 3.5.2-je, annak itt van egy apróság.
Figyelem, csak saját felelősségre, javarészt angolul van, és ha később meggondoljátok magatokat, ne felejtsetek el telepítés előtt az SPB belső konfigmentését.
Azért megpróbálom kitalálni, lehet-e valahogy magyarítani. -
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #3589 üzenetére
Elnézést, ez lemaradt: http://andromnia.net/
-
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #3588 üzenetére
Kicsit utánaolvasva itt már SD-re telepíthető, bootolható , de pre-relase android/linux van, de csak Omnia I-re. Az meg 240x400. Ami nincs támogatva még: "CDMA/EVDO/3G, Bluetooth, GPS, Motion Sensor, Camera (back or front), Suspend Mode (1-2 hour battery life...) or Optical Mouse."
Hasonlóan működik, mint egy Ubuntu CD, addig megy SD kártyáról, amíg azt nem mondod, gyalulja fel magát a készülékre.
Lehet, hogy hazamegyek, és hirtelen felindulásból elkobzom az Omnia I-et hétvégére, meg egy üres SD kártyát...? -
viewdetails
addikt
válasz
hegyesidr #3560 üzenetére
Doktorúr, feltenné valahová azt a verziót? Mert én WM6.5 alá felraktam egy neten talált
Cyberion Voice Commander 2.0-t (ez elvileg annyival több, hogy hangutasításokat is végrehajt) és utána alig győztem lepucolni, mert minden csengéssel kapcsolatos dolgot szanaszéjjel állított, és telerakta hibaüzenettel a képernyőt. Mondhatni, meglepett állapotba kerültem.
-
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #3504 üzenetére
Elnézést, nem egyértelmű, hogy a Titaniumról, vagy a Samsung todayről volt szó. De ha a másik oldalon is fairi vagy, akkor már ez nem téma.
Windows default screen selects first item after unlock vagyis képernyőfeloldás után rögtön elindítja a keze ügyébe eső első alkalmazást, linket.
-
viewdetails
addikt
válasz
Napfénysüti #3500 üzenetére
Napfénysüti
Nem. Secany-féle főzött.
Kovlala, ejnye...
fairi
Úgy nézem a Titanium lehet problémás rajta.
GPS probléma: még mindig mobiltelefonról beszélgetünk és nem PNA-ról, akinek kevés, venni kell egy BT GPS vevőt, és azzal használni.
Memória: nem értem, nekem is 30 mega körül van, mégis minden megy, fényképező, ájgó, opera (nem használunk bétát ha nem muszáj), levelezés. Egyébként írják is az sktools honlapján: FreeUP RAM:This option can free up 50K-2M of RAM
-
viewdetails
addikt
Zack, keres a fene ellentmondásokat, ne legyen üldözési mániád, van nekem jobb dolgom is.
Decemberben, Aréna topikban mikor kérdeztem, hogy és tényleg olyan lassú-e TW-vel, mint ahogy a tesztekben írják, akkor okítottál ki, hogy Neked milyen jól megy, és hogy a gyorsboltban nyomkodott készülék biztos hibás volt.
Aki T-s kártyával használja és van internete, meg tudná mondani, a WM Kapcsolatoknál a T-Mobile NET-en kívül mi van még felsorolva (webnwalk, akármi)? Mert nekem többszöri HR után is csak a T NET, de ha web'n'walk-ot akarok beállítani, közli, hogy már van ilyen.
-
viewdetails
addikt
Nem akarom előkeresni, mikor azt mondtad, hazavitted, és pörög mint állat.
Igen, tudom, hogy lassú más shellekhez képest, főleg ha pl. az AccuWeather-t teszed ki. A dolog érdekessége inkább abban van, hogy az Eclipse modulos Samsung SDK-val az első telefon - számomra - , amire egyszerű Javascriptel lehet működő, telepíthető alkalmazásokat írni, ráadásul "keresztplatformosan", tehát amit megírsz, azt utána - képernyőmérettől függően - felrakhatod Omnia I-re, Jet-re, stb. -
viewdetails
addikt
válasz
GALARDO #3248 üzenetére
Ha TouchWiz-et használod (gyári felület), akkor húzd ki minden lapon a képkezelő widgetet (lila virág) a bal oldalról, és annak tartalmát végigpörgetve választhatsz háttérteret. Ha beállítottad a pipával, tedd vissza a widgetek közé, és lapozz át a következő képernyőre, ott ezt így meg tudod ismételni.
Apropó, widgetek. Hányan használják a TW-t, és van valaki aki elkezdett alá saját widgetet gyártani?
-
viewdetails
addikt
Kíváncsi leszek rá, mennyire leszel elégedett vele, nekem tetszett de tegnap nyomtam egy HR-t, és megint gyári állapoton van, még netcf 3.x sincs fenn, miután napok óta nem volt hajlandó ütemezetten letölteni a leveleket, viszont nagyjából 5 percenként mászott fel a netre. Most oké. Meg zavart, hogy SPB alatt hol a Samus menük, hol a WM-esek jöttek elő, pedig Samut teljesen kiírtottam. Lehet romot kéne cserélnem.
-
viewdetails
addikt
zack
"Több nevet nem tesz ABC sorrendbe, hanem beteszi végére, foogalmam sincs hogy miért."
Mert ékezettel kezdődnek. Viszont könnyen előkereshetőek, mert ha pl Árva Ágnes-t keresed és megnyomod a 2-7-8 -as gombokat, már meg is van.Emailes kérdés: Beállítottam az automatikus lekérést, GMailre, pár napig működött, aztán azóta nem. Volt valakinek hasonló problémája? Azon már túlvagyok, hogy fiók letöröl és újra létrehoz.
-
viewdetails
addikt
válasz
Lord Soth #3011 üzenetére
Nem kötelező a TW-t kikapcsolni, megy azzal is, csak nem annyira gördülékeny. De ha még nem használtál ilyen készüléket, fel sem fog ez tünni.
Nekem egy kedves barátom is vett O2-t, aki be van oltva informatika ellen, és egész hatékonyan bánik már vele, bár azt be kellett állítani neki, hogy hol kapcsolhatja le automatikusan az internet adatforgalmat, mert erre a T nem hívja fel a figyelmet.
Mire lehet használni? Kismillió dologra, mire szeretnéd inkább? -
viewdetails
addikt
válasz
Kovalala #2969 üzenetére
Ez is egy megoldás. Ezután már csak sűrűn kell nézni a telefonra, hogy mikor jött sms vagy email.
Mint mikor a kereskedő azt tanácsolja, hogy ha nem kapcsol be a klíma az új autódban, tekerd le az ablakot...?
Nem, van erre egy billentyűkód (*#0002*28346#), amire előjön a hangbeállító menü, és ott külön lehet bt voice és bt music hangerőt is állítani többek között, de úgy néz ki -kis képzavarral élve-, hogy fütyül rá a készülék. -
viewdetails
addikt
"2 helyen lehet állítani a hangerőt...az egyik lehetőséget, a hangerő gombokkal tudod előcsalogatni. Ott van a rendszer ill. a csengetés hangereje. A másik lehetőséget a MP-be keresd, annak is külön van hangerőszabályzója."
Igen, a TouchPlayer 10-esen van, és a Rendszer hangerő 5-ösön, így működik. Csak ilyenkor minden más jelző hang üvöltve szólal meg, ha elfelejtem visszaállítgatni használat után.
"Pusztán az eddigi hozzászólásaid alapján az jön le, hogy mártírkordva, fanyalogva és szájhúzogatva" Ha Neked ez jön le, az a Te dolgod.
Mint mondtam, alapvetően elégedett vagyok a választásommal, viszont vannak dolgok amik nem úgy működnek, ahogy kellene, ezeken szeretnék változtatni, és ez irányú kíváncsiságomat nem rejtem véka alá.
"megtetszett az O2, ill. ki akartad próbálni kíváncsiságból a WinMo-t "
Igen megtetszett, jelenleg túlzás nélkül az O2 az egyetlen telefon a piacon, amiben minden megvan, amihez az eddigiekben hozzászoktam (érintőképernyő, funkciók tömkelege, + belső tár, kamera vakuval ami pl nincs a jelenleg kapható Androidos készülékekben), HTC Leo-ra meg nem volt elég a keret. Na, ezért nem jó a gombos okostelefon nekem, minden más mellett. Ha ez kompromisszum, akkor legyen az. WinMo-t a WM2003 óta nem használtam, azóta sokat fejlődött, de ez nem ennek a topiknak a témája."Mert általában egy új készüléknek örül az ember, és lelkesedve csatlakozik új tulajként az aktuális topikba...." Időm nem volt ide írogatni hetek óta, ráadásul más fórumon hozzájutottam az itt nem taglalt információkhoz, így nem is éreztem szükségét, hogy pötyögjek. De ugyanígy nem írtam nagyon azóta más topikokba sem.
" Pfff....na jó, itt be is fejeztem." Na, akkor ebben megegyeztünk.
-
viewdetails
addikt
Zack
Ezt a hsz-t nyugodtan írhattad volna privát üziben, mert a bluetoothos gondomra nem ad megoldást.
De ha már megkérdezted válaszolok Neked itt:
1, szerintem teljesen természetes, hogy nem fogom ideírni, hogy júúúúúúúúúúúúj, milyen jó, hogy nem kell megint az Outlook sync-el szórakoznom, mint az Arena esetén, amely képtelen ezt normálisan végrehajtani. Ugyanígy nem írom le - mivel mindenki tisztában van vele -, hogy milyen szép a kijelző, vagy, hogy milyen kellemes dolog, hogy integrálva van az IGO, mennyire nagyot villant a duplavaku, esetleg hogy mennyi kis buhera van, amire az ember tapasztalatból rájön, miközben használja és nézegeti. Tudtad pl. hogy a SmartReader az egy kis kézi szkenner? Na ugye, hogy tudtad.
2, "Erre egy sima E Series Nokia is jó lett volna fele ennyiért." Én sem túrkálok sem a zsebedben, sem a munkádban, és nem kérdezem, Neked minek. Nem lett volna jó, hidd el, erről ennyit.
3, "mert amióta megvan az O2, egy pozitív hangvételű szó sem hagyta el a billentyűzetedet" Igen, talán mert bújom a fórumokat, olvasok ezerrel, keresem a megoldásokat, és csak akkor kérdezek, mikor már nem tudok dűlőre jutni az adott problémával.Nos tehát, van valami ötleted amivel előrébb tudok jutni a fentebb vázolt probléma megoldásában?
-
viewdetails
addikt
"egyebkent ha ennyire nem jon be, akkor miert hasznalod meg mindig?"
Két hete van meg, és igen, nem vagyok elájulva (bár ez téged ne zavarjon, mert így legalább objektív vagyok), viszont a munkámhoz kell egy olyan telefon, ami alkalmas névjegykezelésre, netezésre, emailezésre és adatszinkronizálásra. És erre jelenleg a WM a kompromisszum.
ROM-ot nem akarok - még - cserélni, egyelőre a shelleket cserélgetem, mert a TW siralmasan belassítja a Titanium meg (akármennyire is skinezhető) nem az igazi, portolt Manila 1.3 bugos, SPB meg most megy majd fel.És ami azt illeti, ha a bt voice (pl iGO, kihangosító) elég hangosan szól, akkor hadd ne legyen túl nagy elvárás, hogy a bt music se halkuljon be. Főleg úgy, hogy az előző - általad is használt és ismert - telefonnal nem volt ilyen probléma.
-
viewdetails
addikt
animoo
Lehet, hogy testreszabható, de funkcionalitás terén azért erős kihívásokkal küzd a WM, legalábbis T-s ROM esetén, ha felviszem a rendszer hangerőt 5-ösre, akkor szól normálisan bluetooth-on a zene, viszont ezzel együtt üvölt minden jelzőhang. Kipróbáltam minden hekket amit találtam neten, de eredménytelenül.
Zack, Te angolul használod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest