- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Csabee. #1589 üzenetére
én ma töbször is elővettem az utcán hol napsütésben hol felhős időben és meg kel mondjam hogy napon szinte ugyan olyan volt mint felhős ég alatt, tökéltesen láttam mindent, i900-hoz képest sokkal jobbra sikerült a i8000
E tekintetben sem bántam meg a vételét! Ha meglesz/van rá a mannád akkor rohanj megvenni!
KEGYETLEN jó lett!
-
Gaabbaa
aktív tag
valaki meg tudja mondani nekem hogy hogyan lehet a hálózatot behergelni a pda és a pc között wifi-n keresztül? Jó volna ha látnám a pc megosztott meghajtóit!
-
Gaabbaa
aktív tag
Igo-val kapcsolatban megosztok pár gondolatot/tapasztalatot! Mindenképp olyan verziót használjatok ami már támogatja a 800x480 ill 480x800-as felbontást! Ezt könnyen meg lehet nézni a data ill. branding zip-ek megnyitásával! Ha megvannak az említett felbontású névvel ellátott mappák akkor menni fog! Ha mégse akarna így elindólni akkor sys.txt-ben kell keresni a hibát! Nálam a következők vannak benne:
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"[interface]
vga=0[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=800
screen_y=480
highres=0 -
Gaabbaa
aktív tag
Sziasztok! Na, végre megvan a kicsike! ujmobil-nál lett véve! Rettenet meg vagyok elégedve a telcsivel, egyszerűen fantasztikus a kijelzője, valami mesés látvány! A hangzása is rettenet jó, főleg ez a wowHD beállítás! Maga a menürendszer teljesen rendben van, ha touchwiz felület be van kapcsolva, akkor tényleg alig marad valami a winmobil megszokott kinézetéből, de ha az kikapcsolt állapotban van akkor kb. ugyan olyan mint az i900-as volt.
Annyira szép..............
-
Gaabbaa
aktív tag
milyen rom van most rajta? Ha megjön 6.5 akkor azt elvileg garancia vesztés nélkül fel lehet rá küldeni? vagy ezt felejtsem el, és csak szervízben csinálják meg súlyos ezrekért? Hamár nem használtan veszem (mint anno az i900-ast) akkor lehet nem akarnám a garit elbukni egy romfrissítés miatt, márpdig az omnia-t is "orba szájba" frissítgettem.... Szóval akkor most hogy is lesz ez?
-
-
Gaabbaa
aktív tag
Kedves omnia II tulajok! Ha nem túl indiszkrét a kérdés akkor ki mennyiért vette a kicsikéjét? és persze hol? Csak azért mert gsmLine-éknál mosz 126e-t kérnek érte úgy hogy csak fél év gari van rá.... szerintetek megéri így?
-
Gaabbaa
aktív tag
Volt már valaki aki romot frissített rajta? H5-ös rom-mal van valami érezhető változás?
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Dyingsoul #1528 üzenetére
Nos, i900-ból kiindulva csak annyit tudok mondani hogy felejtsd el a touch player-t!! Zenehallgatásra használd a [lNitrogen player-t]! Film nézéshez meg itt van a [TCPMPlayer] és egy jó kis leirat hozzá!!
-
Gaabbaa
aktív tag
tovább boncolgatom ezt a i8910 vs. i8000 témát!
Látta már valaki egymás mellett a két telcsit? i8000 elvileg 65K színt tud, míg a i8910 16M-t! Van különbség ha ránéz az ember...?? Élénkebb, szebb a színe a HD-nak?
-
Gaabbaa
aktív tag
Sziasztok!
Én is ott tartok hogy végre megvan a pénz a kicsikére, de mégis, vacilálok még....I8000 vagy i8910 legyen belőle. Az igazság az hogy nemrég adtam el az i900-as telóm, nekem is az volt az első pda-m és nagyon hozzá szoktam a wm-hez. Ott futott az igo, míg ugye symbi esetén ez nem áll fent. Egyenlőre csak ez az egyetlen dolog ami az omnia II-es felé billenti a mércét, amúgy kb. egálban vannak. Ami talán jobb a HD-ben az fénykép ill. video készítés minősége! Én az i900-assal is rengeteget fotóztam, volt olyan alkalom hogy 4-500 képet csináltam vele naponta!!Sokat szórakoztam a lassított videokkal, stb... De a navigációt is gyakran használtam, és mivel volt alkalmam garmin-t és igo-t egyaránt tesztelni elég sokat, bizton mondhatom hogy NEKEM az igó sokkal kellemesebb... A wm-re szinte korlátlan mennyiségű program írodik, és mivel én imádom felturbózni a pda-m minden kis aprósággal ezért ragaszkodok ehhez op-rendszerhez.... Szó szót követ és már majdnem nyer a i8000 de mégis, ez a kamera dolog nem hagy nyugodni!! olyan jó lenne 1280x720-as videókat csinálni, és úgy visszanézni azokat hogy nem lesznek pixelesek (annyira) a 19" monitoron...
Nem tudok dönteni...
Ja egy buta kérdés: szerintetek olyat lehet csinálni hogy egy Omnia HD-ra wm rendszert rak az ember...? gondolok itt arra hogy pl. egy pc-n is lehet linux is meg windows is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest