Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Hát nem is tudom izé.... nagyon elfogultak voltak ezzel az i8000-rel, alig tudtak vmi normálisat írni róla, jó mondjuk én sem tudtam volna ettől jobbat írni, de azért inkább valami tapasztaltabb embertől szívesebben látnék tesztet.
Lécci valami infót arról szerezzünk már, hogy itthon még miért nem kapható. :SAmúgy ez a napfényes dolog meglep whpgab, a külföldi tesztelők nagyon panaszkodtak rá.
Tényleg amúgy telefonbeállításoknak lehet profilokat készíteni? Gondolok itt többek között az energiatakarékosságra és az ilyen napfényes helyzetekre.
-
Dyingsoul
veterán
Milyen telefonod volt előtte? (ha jól emlékszem i900, de meglehet, hogy keverlek mással, ma nagyon sokat fórumoztam..
) úgy összbenyomásban mennyivel jobb ez a telefon? megéri/megérte váltani? Nem bántad meg, hogy megvetted?
Kedvencem: Ejtetted már el?
(!!!nem kívánom!!!) Ha igen, lett valami baja?
-
Dyingsoul
veterán
Próbáltam beregizni, aktiválás is megvolt de nem tok belépni
küldtem jelszóemlékeztetőt is az emailemre, megjött, hát ugyanazzal próbáltam nem ment, na mondom copy-paste, és azzal sem enged be
érdekes ez a technet...
babosmiki volnál oly kedves és szólnál neki, hogy információéhes emberek várják ezen a fórumon?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Schumi26 #948 üzenetére
Hát lehet, hogy egyszerűen nincs semmi hír... bár én is hiányolom a topic pörgését... Googliztam utána még pár dolgot, de semmi izgalmasat nem találtam, kínomban visszaolvastam az előző 200 hsz-t (nemmintha nem követném nyomon a topicot már az 1. hsz-től
)...
Lehet, hogy kéne szólni annak az újdonsült magyar tulajdonosnak, aki már Szingapúrból megrendelte és már rég meg is kapta az omnia 2-t, hogy jöjjön át erre a fórumra, itt sztem nagyobb lenne az érdeklődés kérdések terén (ahol ő volt fórumon asszem vmi 22 hsz volt összvissz és csodálkozott, hogy alig bombázták kérdésekkel).
Valaki esetleg nem tudja, hogy Angliában mikor jelenik meg a tella? Keresgettem de erről sem találtam semmit.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Balatonsound #942 üzenetére
Szerintem te bolygót, de minimum topicot tévesztettél...
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Schumi26 #934 üzenetére
Nyugodtan nyilatkozhatsz bővebben erről privátban.
Jó tudni, hogy a 220 volt is bizonytalan... Eddig azt hittem, hogy az az aug. 20 a sziklába van vésve... Nekem egyébként van egy haverom aki egy-két infós cuccot tud beszerezni áfa nélkül, nade már egy ideje nem tudom elérni. Telefonon még nem próbáltam, csak e-mailen, de csak akkor fogok rácsörögni, ha már Mo-n egyáltalán kapni lehet... Máshonnan egyébként nem tom honnan szerezném be, amúgy én már április óta akarok telefont venni, és nyáron dolgoztam is rá kicsit, úgy döntöttem szeptemberig veszek, de csak nem akar eljutni hozzánk ez az omnia 2 szeptemberig.
Nezz: sztem a nagykerekben sem lesz amíg mondjuk gsm boltokban meg nem jelenik, bár nem tudom.
-
Dyingsoul
veterán
Schumi26: Álítólag augusztusban lesz itthon is. Ha van rá 160-ad, akkor 220volt.hu bár ezt már linkelték párszor
Mindenképen várd meg az augusztus végét, mert lehet itt hamarabb lesz, mint hogy e-bayen megveszed és leszállítják hozzád...
Én még egyelőre azon spekulálok, hogy hogy fogok tudni én ehhez áfa nélkül hozzájutni -
Dyingsoul
veterán
Tényleg! Nem tudom, hogy valaki kérdezte-e már, de az omnia 2-nek nem ugyanolyan a hátulja, mint az omnia pro-nak? nekem tetszik az a kis vörös dijázn.
fairi: Na igen ebben a vidben már látom több helyen is a laggot...
-
Dyingsoul
veterán
Hát számomra észrevehetetlen volt a lagg, nem is látom, hogy hol laggol az omnia 2
Ha most a kezembe nyomnának egy ilyen telót, mostanimhoz képest olyan élmény lenne, mintha egy AMD K6-ról dupla magos intel rendszerre váltanék
-
Dyingsoul
veterán
Hát én még emlékszem rá
de túl sokat nem érek vele mert nem sokat hallottam felőle, wm7-ről sem volt sok hír, csak a huza-vona megy, a felhasználók meg nem tudnak mit csinálni ha ilyen lassan bővül a piac, be kell érni azzal, amit nyújtanak... Éppen ezért már az LG Arena-n gondolkozok, bár a felbontása és kijelzőmérete kicsi (legalább 3.5"-t elfogadnék), de gyors és multimédiás felhasználásra nagyszerű állítólag...
-
Dyingsoul
veterán
aham, vágom linkelted te már ez a 220volt.hu-ról van, csak nemtom már vki mondta hogy ez szürke import az zavart meg.... Mondjuk nem tom mert ahogy elnézem van 3 boltja, 2 telefonszáma is szal ez nem olyan elünökazeladásután feeling sztem, bár mondom ezt az oldalt totál nem ismerem, ezért nem is nagyon akarok ítélkezni felette. Te ismered amúgy ezt a boltot? mármint mennyire megbízható vajon?
Ja amugy meg specben ez van:
"Kijelző 3,7 hüvelyk átmérőjű, WVGA 800x480 felbontású" A WVGA helyett nem AMOLED-et kellett volna ott feltüntetni, vagy ez hogy van? Csak arra utalna, hogy széles kijelzős? -
Dyingsoul
veterán
Ha megnézel több készüléket a phonearena-n észreveszed, hogy eléggé sarkalatosan pontoznak... Felvetődött olyan is, hogy a végső pontot nem átlagpontszámítással kapja meg egy telefon, hanem külön mindent összevetve kap egy bizonyos pontszámot a telefon. Bár én azt mondom, hogy ha ilyen mértékekre is kiterjed a pontozás, miért nem csinálnak egy homescreen vagy speed kategóriát és ott pontozták volna lejjebb, de ilyesféle pontozás mint mondtam, más készülékeknél is megesett már (asszem konkrétan az N97 is hasonlóan járt náluk).
-
-
Dyingsoul
veterán
válasz
babosmiki #743 üzenetére
Bár amolednél nem számít annyira a döntési szög, valószínűleg másabban a látószög a napsütésben is, de szerintem nem csak ez, hanem a felvételt készítő kamera minősége sem mindegy - a pocketnow-os csóka kamerája szerintem egyszerűen jobb minőségű.
AS: Már nem tudom, hogy te honnan vetted a megjelenést, de van vmi hivatalos forrás már? esetleg pontosabb dátum, hogy októberben mikor érkezik a tella?
-
Dyingsoul
veterán
Hááát én erre kapásból rávágnám, hogy lehetetlen, de ez csak az én véleményem. Az én több, mint 5 éves nokiám tud csak 3gp-be felvenni videt, persze ez csak egy dolog, de én erősen kétlem hogy csak 3gp-be rögzítene videt.
A napos videóra pedig, jól mondta a csávókám, hogy azért a reggeli napfény nem ugyanolyan mind mondjuk egy délutáni... De azért ez a tejfel effektus nem annyira gáz, mint amire számítottam a hírek hallatán. Valóban enm élvezhető, de szerintem egy kontaktot tud vele bárki tárcsázni, de biztos nem fogunk leállni videókat nézegetni verőfényes napsütésben
-
Dyingsoul
veterán
túlzol, azzal, hogy ez fényévekkel komolyabb probléma mint a fény tükröződése.
egy az, hogy hány ember használja e-mailezésre olzan aktívan a tellát, mint te és hogy nap mint nap minden egyes felhasználó megbotránkozhat a kinti olvashatóságban, a másik meg az, hogy ezen még a programozók tudnak segíteni, de az amoled kijelzővel nem nagyon tudsz mit kezdeni
még hogy fényévekkel
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Dare2Live #698 üzenetére
Persze, megértem azt amit te és erdoke mondtok, de azért annyi pénzért, amennyibe ezek a mai telefonok kerülnek, azt hiszem jópáran nem ezt várnánk el... Kompromisszumokba ütközünk mindenhol. Sebaj, majd fejlődik tovább a technika és csak születik valami megoldás.
oalex: Olvastam a fórumot és azért várom még azt a videt a képek mellé!
-
Dyingsoul
veterán
Nyugi alex, ő csak egyszerűen megszokta, hogy reagál minden egyes felhasználó mondókájára a topicban, így mindig ott van mindenki után és nincs szüksége válasz gombra.
Más: Hogy valami érdekes is kerüljön ide, következzen két link, nagyon részletes specifikációról, megjelenési dátummal:
Link1
Link2Asszem október lesz belőle már csak a cikk id-je miatt is.
-
Dyingsoul
veterán
Cool, pedig reménykedtem hogy még augusztus végén kijön :S Apropó az a visszaszámlálós blog az miért számolt vissza? vhol megjelenik akkor vagy mi történik?
-
Dyingsoul
veterán
Szerintem én kedvelném a WM telefont, mivel programozónak tanulok, egyetemen. Ez is közrejátszott abban, hogy ne a symbian oprendszert válasszam, habár a multimédia is fontos számomra, az sem mindegy, hogy mennyire szabhatom a telefont a saját személyiségemhez, igényeimhez.
Persze az angolt eléggé vágom, attól még nem nagyon tudom, hogy mi az a főzött rom, de gyorsan beletanulnék a dolgokba szerintem.
Szeretem ha a dolgokon el tudok mütyürözgetni és ha több lehetőség áll előttem (ezért is szeretem jobban a PC-t, mint a játékkonzolokat, amellett, hogy PC-n elég sokat játszom). Ha vennék egy wm telefont nem az lenne hogy oké, használom, hanem tuti feltúrám a netet, hogy milyen alkalmazások/lehetőségek elérhetőek.
Az N97-ben egyébként (mint ugye az N series telefonok) multimédiájával fogott meg: számomra megfelelő minőségű képeket készített, szép volt a videója is és a nagy kijelzőn szerintem filmet is jól lehetett nézni.tetszett még az, hogy 3.5ös csatlakozót használt és a 32 giga belső memóriát is simán ki tudtam volna használni, ezekhez jött még a nyitásmechanika, ami magával ragadott. Aztán jött bog, amelyik nap beszerezte irkált egykét hozzászólást a fórumba, nagyon lenyűgözte a telefon. Aztán láttam a tesztet, utána változott a plecsni, olvastam a fórumot és nem csak az N97-től ment el a kedvem, hanem az egész nokiától... (bár soha nem lesz jobb telefon mint a 3310
) Jah és azóta sem volt a kezemben N97 és szerintem nem is lesz, egyszerűen nincs a közelemben, baráti körömben, olyan ember akit ennyire érdekelnének az új telefonok (és persze kevesen tehetik meg.. én is amcsiból hozattam volna, de azt is meggondoltam mert valóban, ha wifiről fórumozok vagy emailezek akkor nuku ékezet).
Játékokban egyébként egyébként nálam a wm tutira befutó, miután láttam Ezt a cikket. Persze említettem, hogy nálam ez nem elsődleges szempont, de az iphone is elmehet a sunyiba, ha a nagy klasszikusokat, amikkel még AMDK6-al játszottam, illetve egykét régi kedvenc C64-es játékomat tolhatom WM-en is.
Gyártók közül szerintem a Samu vonalat fogom most a legjobban figyelni, hihetetlen milyen gyorsan kiadták most ezeket az új tellákat, amik nem rosszak, még emlékszem mikor az omnia 2-nek csak a tervrajzát mutatták, egyből be is azonosítottuk a fórumon a menügomb alapján.
-
Dyingsoul
veterán
-
Dyingsoul
veterán
semmi baj így is értem!
Szóval akkor az "csak" egy dizájnos menügomb.... Hát nemtom, nekem a fizikai qwerty nagyon bejön és számomra elég a 3.5'-os képernyő is, sztem én majd a pro-t választom.Más:A hátlapon alul van két vonalas valami. az a hangszóró akar lenni? Ha az a hangszóró sztem elég tré helyen van, mert ha leteszed tompítja a hangját...
-
Dyingsoul
veterán
Az omnia II-n alul az ott touchpad? ha az akkor mi értelme van egy érintő kijelzős telóhoz érintő vezérlő? vmi szakirodalmat tudnál linkelni ehez, hogy kicsit utánaolvassak miért hasznos, mire jó? (gondolom webes böngészéshez lenne jó, de nem nagyon vágom)
-
Dyingsoul
veterán
Az omnia pro-s fórum kicsit el van hanyagolva sztem (nem jön be a népnek az a teló?) ezért inkább itt teszem fel a kérdést: az omnia pro mikor lesz kapható MO-n? és az omnia 2? (ugy emlékszem egyszerre, de egyiket sem tudom, hogy mikorlesz már itthon...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest